Yardım Sizce en iyi IPTV oynatıcı hangisi? M3u8 de lazım

Memetcandal

Paylaşımcı
Konular
17
Merhabalar bana güzel bir IPTV programı sitesi veya buna benzer şeyler lazım hangilerini önerirsiniz? Birde m3u8 oynatıcısı da lazım

Bence en iyisi bu arada Televizo 💪

1-Tivimate 2- Televizo 3- shameltv 4-OTT Navigator 5-sparkle tv iptv player 6-Vivo player AF 3.3.3
7-- Ultimate iptv playlist Loader 8--Vstro Player bana göre sıralama bu şekil

1- Tivimate Premium ( sadece TV box için )
2- Iptv Extreme Pro
3- Televizo

en iyisi ottplayer

Kod:
https://ottplayer.tv/

başka uygulama kesinlikle kullanmıyorum.

web sayfasından istedğiniz kadar m3u ekleyebilir silebilir değiştirebilirsiniz. linkler tv yada box cihazınızda otomatik değişir.

tvden linkleri kopyala yapıştır tek tek yazmak zorunda değilsiniz.

Son düzenleme:
Ben bilgisayarımda pot player kullanıyorum biraz karışık görünsede çok işime yarıyor

1-Tivimate 2- Televizo 3- shameltv 4-OTT Navigator 5-sparkle tv iptv player 6-Vivo player AF 3.3.3
7-- Ultimate iptv playlist Loader 8--Vstro Player bana göre sıralama bu şekil
7 Numara benim 1 numaram ve değişmezim.Süreklide denerim yeni gördüğümü ama Ultimate İPTV playlist loader farklı.

Tivimate'nin yerine zirve yapacak daha program bulamadım.

Merhabalar bana güzel bir IPTV programı sitesi veya buna benzer şeyler lazım hangilerini önerirsiniz? Birde m3u8 oynatıcısı da lazım

Bence en iyisi bu arada Televizo 💪
İphone da ben bunları kullanıyorum en iyileri diyebilirim. İlk sıradaki ücretli, son sıradaki alakasız onu geç, diğerleri ücretsiz ve gayet başarılı tavsiye ederim hepsini de..

Ekli dosyalar

• IMG_1154.png
    IMG_1154.png
    3.6 MB · Görüntüleme: 55
Sitede yüz kere anlatıldı belki ama m3u ları iptv ye yüklemeye bir türlü kafam basmadı 😜

Konuyu görüntüleyenler

Geri