sizce en iyi android box tarayıcısı ?

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
97
selam ben tv bro yu kullanıyorum iş görüyor brave ve chrome mouse olmadan kullanışsız market de bulunan sarı renklı zeus fena değil OPERA nın box sürümü elinde olan avarsa paylaşırsa sevinirim

selam ben tv bro yu kullanıyorum iş görüyor brave ve chrome mouse olmadan kullanışsız market de bulunan sarı renklı zeus fena değil OPERA nın box sürümü elinde olan avarsa paylaşırsa sevinirim

buraya bakabilrsin Opera ve diğer alternatifleri var.

hangisini kullanıyosun sorum aslında tam olarak o :)

hangisini kullanıyosun sorum aslında tam olarak o :)
Bende her uygulamanın 4-5 alternatifi olur genelde en basitinden dosya yöneticisi bile 5 tane vardr, onun için bence kur dene beğenmezsen sil, opera ve browse here favorim.

Bende her uygulamanın 4-5 alternatifi olur genelde en basitinden dosya yöneticisi bile 5 tane vardr, onun için bence kur dene beğenmezsen sil, opera ve browse here favorim.
favori vpnlerin hangisi hızlı olan vpn lat kullanıyomusun kopmasa iyi gibi

VPN kullanmıyorum ama vpn lat denedim VPN.LAT --- @Adnan K. arkadaşımız önerdi güzel.

VPN kullanmıyorum ama vpn lat denedim VPN.LAT --- @Adnan K. arkadaşımız önerdi güzel.
ya aslında ben de kullanmıyorum ama kurcalam takıntım var bozana kadar zorluyorum genelde :D aynn vpn lat da wifi den dolayı sanırım atıyor ama benım şuan atması bilgin konusunda işime geldi açıkcası @Adnan K. sayesınde bilgin çözümü bulmuş oldum uygulama duzelene kadar bu taktik ile devam:)

en iyi tarayıcı yok sanırım hemen hemen hepsini denedim ama hiç birinin reklam engelleyicisi windowsdaki gibi stabil çalışmıyor dizi film sitelerine girdiğinizde insanı çileden çıkarıyorlar hiç bir reklamı engellemiyorlar

valla ben gariban tv bro ile takılıyorum işini yapıyor zaten tarayıcı laf olsun diye var benim cihaz da sarı şimşekli zeusu da kurmuştum tarayıcı kullanalar için opera güzel olabilir

valla ben gariban tv bro ile takılıyorum işini yapıyor zaten tarayıcı laf olsun diye var benim cihaz da sarı şimşekli zeusu da kurmuştum tarayıcı kullanalar için opera güzel olabilir
@Sinetech videolarında JioSphere öneriyor browser olarak bende çalışmadı ama deneyin derim...

ben bumu kullanıyorum playstore da buldum boxda bu iyi

Tv boxlarda Browse Here tarayıcısı genel olarak iyi bence, video ya da bir şeyler izlemek için güzel olduğu için bunu kullanıyorum. Ama bilgisayarda her zaman tercihim Opera'dan yana olmuştur, daha az sistemi yoruyor ve arka planda işlem yapıyor. Bu durum tv boxlarda da aynı mı bilemiyorum hiç test etmedim bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur.

Tv boxlarda Browse Here tarayıcısı genel olarak iyi bence, video ya da bir şeyler izlemek için güzel olduğu için bunu kullanıyorum. Ama bilgisayarda her zaman tercihim Opera'dan yana olmuştur, daha az sistemi yoruyor ve arka planda işlem yapıyor. Bu durum tv boxlarda da aynı mı bilemiyorum hiç test etmedim bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur.
Ben opera kullanıyorum üstte yazmıştım.

https://forum.sinetech.tr/konu/sizce-en-iyi-android-box-tarayicisi.936/post-11841

valla windows bize chrome u bir iteledi eskiden explorer ile başlamıştı bu serüven sonra edge oldu chrome windows kolay kolay koparmaz box da chrome mouse yoksa hıkaye tv bro yetiyor opera kumanda ıle uyumluysa gömulu vpn fılan kullanabılırm telefonda 2.ci olarak opera yukledim adblock browser yerine

valla windows bize chrome u bir iteledi eskiden explorer ile başlamıştı bu serüven sonra edge oldu chrome windows kolay kolay koparmaz box da chrome mouse yoksa hıkaye tv bro yetiyor opera kumanda ıle uyumluysa gömulu vpn fılan kullanabılırm telefonda 2.ci olarak opera yukledim adblock browser yerine
reis coco browser chrome tabanlı hafif ve kaliteli kullanım sunuyor güzel arayüzlü google trend appler genelde rezil

Browser isimli uygulama ve Zeus favorim kumanda desteği ve oynatıcıları çok iyi

Geri