sizce en iyi android box tarayıcısı ?

Ben de en başından beri Browser adlı uygulamayı telefondan da kumanda edilebildiği ve kolay adres girişi olduğu için kullanıyorum.

Dahili oynatıcısı videoları kontrol etmeyi kolaylaştırıyor.

Ama dosya indirme ve web gezintisi cihaz üzerinden yapmadığım için o konulardaki destek ve kullanım kolaylığı gibi konularda pek birşey diyemem.

@Sinetech videolarında JioSphere öneriyor browser olarak bende çalışmadı ama deneyin derim...
JioSphere'i markette olduğu ve kumanda desteği olduğu ve tabii ki indirme yapılabildiği için kullanıyordum, çünkü markette pek çok tarayıcı indirme yapmıyor, aslında biraz ağır çalışıyor yine de iş görüyor.

Fare varsa Chrome bayağı hızlı.

Ben box cihazlarda tarayıcıyı sadece drive'a ulaşmak için kullandığımdan, film açar mı, siteleri doğru gösteriyor mu çok hakim değilim ama :)

Bende Microsoft Edge'nin Chromium tabanlı olmayan son sürümünü tavsiye ederim. Son kararlı sürüm olarak cehennem vs gibi sitelerde video açtığınızda tarayıcı bug'a girmiyor. Yorumlarda bulunan arkadaşları bilmiyorum ama benim Nvidia shield tv pro cihazımda chrome veya diğer tarayıcılarda video açınca tarayıcılar kendini kaybediyor.

Peki ben Windows 10 yanina x86 kurdum ikinci sistem. Bende kodi açılmadı. Launcher da guzel degil dahilisi

deha windows da mı kullanıyosun windows da hangi android uygulamasını kullanıyosun ?
Hayır bu Android tv 9 un x86 lar için port edilmiş hali, bildiğiniz Android arayüz ile geliyor 16 ram ve 256 SSD ekledim Süper çalışır 150 uygulama vardır en iyi box dan kat kat performanslı

Peki ben Windows 10 yanina x86 kurdum ikinci sistem. Bende kodi açılmadı. Launcher da guzel degil dahilisi
Android x86 ile Android tv x86 farklı bence TV sürümünü bulup kurun farkı göreceksiniz

tabiki soul browser. o kadar çok özelleştirme seçeneği var ki dahili DNS ve nokta atışı reklam engelleme gibi. indirin seversiniz.
mouse şart ve mi box 2 de sorunsuz. bir de dahili vpn olsa tadından yenmezdi.

Geri