Sizce en çok abartılan telefon markası hangisi

Telefon için demiştim üstad 😅

Çok mantıklı konuşuyorsun. 1 saatlik uykuyla kafam bu kadar çalışıyor. Ahahahahhahah. Yine pek fark etmez ya. Zamanının çoğunda cebinde duran, çıkarttığın zamanda da kılıfla kullandığım bir cihaz için çok fazla tribe girmem ya.

Demeki ki 1000' de 1 çıkıyor hocam 😂
Yalnız şöyle birşey var bi kendi bağımsız çıkardığı bir de Oppo dan ayrılma döneminde ortak çıkardıkları, kendi markasının ilk orijinal modeli olduğu için belki ondan daha düzgün yapmış olabilirler diye düşünüyorum

Bu arada iPhone un tamamı ve Samsung un katlanabilir ekranlı telefonları çok abartılıyor diye düşünüyorum

Üstad artık dediğin gibi ekosistem yapmak çok kolay da, apple en baştan beri ekosistemden ziyade maalesef yazılım dan yürüyor. Yazılımı kapalı kaynak olmasından dolayı androide göre daha stabil yalan yok ama sadece yazılım, yıllardır aynı tasarım/görünüş ve sırf adı var diye o kadar para verilir mi? Bence değmez.
Dediklerinin çoğu doğru ama bir gerçek var aldımı 10 sene kullanıyorsun. Bende bir 6s var , eşim çıktığı zaman almış. 4 sene o kullandı sonrasında 4-5 sene ben kullandım. Hala da sağlam. Sadece batarya değiştik bol bol :)
Realme10 kullanıyorum ama telefonu suya düşürdü arada kafası gidiyor 6s e geçiyorum ordan devam
6s ile çıkan herhangi bir android telefon kimse varmıdır bilmiyorum. Olanlarda muhtemelen çakma IMEI yaptı :)

Bu arada iPhone un tamamı ve Samsung un katlanabilir ekranlı telefonları çok abartılıyor diye düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum aslında samsung da S serisinde iphone gibi yapıp aynı tasarımla gitmeyi tercih etti yani tasarımsal inovasyon yok, ayrıca kutudan o şarj aleti, kablosunu falanda kaldırdılar ya birçoğu çıldırmamak elde değil bu yüzden ilk 3 olmasa da ilk 5' e abartılanlar arasına samsung da koyarım 4' e de siz karar verin artık 😂

Dediklerinin çoğu doğru ama bir gerçek var aldımı 10 sene kullanıyorsun. Bende bir 6s var , eşim çıktığı zaman almış. 4 sene o kullandı sonrasında 4-5 sene ben kullandım. Hala da sağlam. Sadece batarya değiştik bol bol :)
Realme10 kullanıyorum ama telefonu suya düşürdü arada kafası gidiyor 6s e geçiyorum ordan devam
6s ile çıkan herhangi bir android telefon kimse varmıdır bilmiyorum. Olanlarda muhtemelen çakma IMEI yaptı :)
Peki s3, S3 mini yi yıllarca kullanan tayfaya ne demeli hocam 😉😂

Elimde s3 de var. Hatta 2-3 gün önce açtım hat taktım sistemden düşmesin diye, custom android 4.4 olmasına rağmen hat gelmesi bile 2 dk sürdü :)
Google hizmetleri falan hiçbir şey yüklü değil. Dümdüz Android:)
Hala çalışıyor olması bile taktire şayan da bu konuda rakipsiz marka malum nokia 😃

Hala çalışıyor olması bile taktire şayan da bu konuda rakipsiz marka malum nokia 😃
O başka seviye, 1100 var aktif. 2 hatlı kodunu unuttuğum bir modeli var tuşlu aktif. Asıl 5800xm duruyor hala düzgün bir batarya bulsam çalışacak da can çekişiyor gariban:)

Bence popüler olan çoğu şey abartılıyor. Sağlamda kronik sorunu yoksa ve ihtiyacı karşılıyorsa kullanılır. Bende bu var diye hava atmak saçma. Fakat toplumumuzda varlık göstermek için(saygınlık veya kabul görmek gibi) paran olacak aga. Milletin çenesini yoracaksın

Mecbur kullanmak zorunda kaldığım için kullandım şahsi telefonum olsaydı jailbreak yapmadan bırakmazdım.😅
Vaybe 4s ilk aldığımın 2. Ayında jailbreak yapmıştım en son uygulama simgelerine dans ettiriyordum, kafayı yemişti yazık telefon, sıfırlamak zorunda kalmıştım en son jailbreak' ı da kaldıramayınca daha doğrusu uğraşmak istemedim 😂

bencede ayfon . artık bir havası da bence şahin doğan gibi oldu benim gözümde asgari ücretle çalışıp takside girip alan var... lenovo nun telefonlarıda çok güzeldi p1-p2 kullandım taş gibi telefonlardı hele p2 de bir anahtar vardı açınca şarjı 10 gün gidiyordu maalesef bulasef bulaşık suyuna düştü ve benim deneme kurcalama cihazıma dönüştü şuan samsung grand prime kullanıyorum samsung bu işin mercedesi gibi birşey bence. diğer şayomi falan reklam telefonu heryeri reklam10 tane bildirim yığılıyorsa 6 tanesi reklam hepsini tek tek bildirim kapasanda illa bir yerden reklam çıkarttıyor.

bencede ayfon . artık bir havası da bence şahin doğan gibi oldu benim gözümde asgari ücretle çalışıp takside girip alan var... lenovo nun telefonlarıda çok güzeldi p1-p2 kullandım taş gibi telefonlardı hele p2 de bir anahtar vardı açınca şarjı 10 gün gidiyordu maalesef bulasef bulaşık suyuna düştü ve benim deneme kurcalama cihazıma dönüştü şuan samsung grand prime kullanıyorum samsung bu işin mercedesi gibi birşey bence. diğer şayomi falan reklam telefonu heryeri reklam10 tane bildirim yığılıyorsa 6 tanesi reklam hepsini tek tek bildirim kapasanda illa bir yerden reklam çıkarttıyor.
Üstad bu işin Mercedes' i iPhone, Bmw' si Samsung, Volvo' su Nokia 😂

Genel olarak hepsi abartılıyor gibi geliyor bana. Reklamlarını hepsinin bir anda kestiğini düşünün. En çok hangisi satar diye düşünmeden edemiyorum? Bu çoğu üründe böyle. Daha önce de demiştim. Çin'de öyle telefonlar var ki oooo. Piyasadakilere telefon demezsiniz. Beijing'de okuyor. Bana geldiğinde görmüştüm. Bu ne be dedim. Böyle dolu telefon var iç piyasalarında, fiyatları da uygun demişti. Merakım çoğu üüründe aslında. Reklam bütçesini sıfırlayarak bir deney yapsak ne olur çok merak ediyorum :)

Genel olarak hepsi abartılıyor gibi geliyor bana. Reklamlarını hepsinin bir anda kestiğini düşünün. En çok hangisi satar diye düşünmeden edemiyorum? Bu çoğu üründe böyle. Daha önce de demiştim. Çin'de öyle telefonlar var ki oooo. Piyasadakilere telefon demezsiniz. Beijing'de okuyor. Bana geldiğinde görmüştüm. Bu ne be dedim. Böyle dolu telefon var iç piyasalarında, fiyatları da uygun demişti. Merakım çoğu üüründe aslında. Reklam bütçesini sıfırlayarak bir deney yapsak ne olur çok merak ediyorum :)
Üstad Reklam da bir yere kadar evet haklısın reklam önemli fakat bence reklamdan daha önemli bir şey varsa Kalite, İnovasyon ve Fiyatlandırma Politikası bu 3' ünden 2 sini tutturmak yeterli, mesela iphone kaliteli ve yazılımı ile inovasyon avantajını da elinde tutuyor her ne kadar tasarımdaş inovasyon olmasa da kabul edelim ki yazılımsal inovasyonda iyiler fakat fiyatta değiller 😃

Geri