Öneri Siteyi de Okumak Lazım

ENS

Paylaşımcı
Konular
39
Arkadaşlar hep forumda yazmakla olmuyor. Yazmak için önce okumak lazım demiş bir bilge. Forumun üst tarafında Ana Sayfa kısmına tıklayınca hergün gittikçe daha iyi içerikler sunan bir site görüyorum ve bu beni mutlu ediyor. Sadece teknoloji değil. Sağlık, sinema vb konularda her geçen gün kalite artıyor. O sayfaları da okuyup yorumlarımızı yazalım lütfen.

Sinema Tarihine Damga Vurmuş En İyi 10 Kült Film – Sinetech

Mesele bu yazıyı yazan Murat Bey'e çok teşekkür ediyorum. Şahane olmuş. Okurken biraz yaşlandığımı anlasam da, yazıdaki 3 film bence kült olmasa da gayet güzel. Bilgilendirici. Sinema tarihi açısından önemli içerikler sunulmuş. Mesela o filmleri hiç duymamış olan arkadaşlar forumda. Bir göz atsalar. Hazır sunulmuş bilgi. Nasıl ulaşacağınızı da forum gösteriyor zaten. Kendini geliştirmek için bundan iyi fırsat olmaz bence.

Arkadaşlar hep forumda yazmakla olmuyor. Yazmak için önce okumak lazım demiş bir bilge. Forumun üst tarafında Ana Sayfa kısmına tıklayınca hergün gittikçe daha iyi içerikler sunan bir site görüyorum ve bu beni mutlu ediyor. Sadece teknoloji değil. Sağlık, sinema vb konularda her geçen gün kalite artıyor. O sayfaları da okuyup yorumlarımızı yazalım lütfen.

Sinema Tarihine Damga Vurmuş En İyi 10 Kült Film – Sinetech

Mesele bu yazıyı yazan Murat Bey'e çok teşekkür ediyorum. Şahane olmuş. Okurken biraz yaşlandığımı anlasam da, yazıdaki 3 film bence kült olmasa da gayet güzel. Bilgilendirici. Sinema tarihi açısından önemli içerikler sunulmuş. Mesela o filmleri hiç duymamış olan arkadaşlar forumda. Bir göz atsalar. Hazır sunulmuş bilgi. Nasıl ulaşacağınızı da forum gösteriyor zaten. Kendini geliştirmek için bundan iyi fırsat olmaz bence.
1 numaradaki Shawshank Redemption'un kitabını küçük yaşlarda okumuştum (filminden çok daha önce). Sİnema tarihinin en iyi filmi de kabul edilen bu hikaye aslında Stephen King'in bir çok kısa hikayelerinden oluşan bir kitabının sadece küçük bir parçası. Ama buna rağmen kitabındaki anlatım çok iyidir ve enteresan bir şekilde, ben kitabı okurken mekanları hemen hemen filmdeki gibi hayal etmiştim, Stephen King'in en büyük özelliklerinden biri de budur.

Bu arada ana sayfamızda yazmak isteyenler bana ulaşabilir ([email protected]), isterseniz günlük haberleri çevirerek (teknoloji, oyun, sinema vs) isterseniz de yazmak istediğiniz her şeyi yazarak siteye destek olabilirsiniz. Sitenin bir geliri olmadığı için gönüllülük esasına göre tabii ki. Masrafından fazla gelir elde ederse de o zaman karşılığını alabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 17385
Arada okuyoruz da mesela saniyede 150-160 metre hızla koşan sporcular yazısını görünce bir aydınlanma yaşıyorum. :ROFLMAO:

Nike, dünyanın ilk motorlu ayakkabı sistemi Project Amplify’ı tanıttı – Sinetech
Belli ki bir yazım hatası olmuş, orada belki 1000 tane haber var, düzeltmek için bilgi vermek yerine buralarda kahkahalar atmanız manidar. Klasik ülke zihniyeti işte. Üretene destek olmak yerine açık aramaya bayılıyoruz.

15-20 saniyelik videolar uzun okuma ve izleme alışkanlıklarımızı değiştirdi sanırım...
Elinize sağlık güzel çalışma olmuş ilk fırsatta izlemediğim birkaçını izleyeceğim...

Geri