ENS
Paylaşımcı
- Konular
- 39
Arkadaşlar hep forumda yazmakla olmuyor. Yazmak için önce okumak lazım demiş bir bilge. Forumun üst tarafında Ana Sayfa kısmına tıklayınca hergün gittikçe daha iyi içerikler sunan bir site görüyorum ve bu beni mutlu ediyor. Sadece teknoloji değil. Sağlık, sinema vb konularda her geçen gün kalite artıyor. O sayfaları da okuyup yorumlarımızı yazalım lütfen.
Sinema Tarihine Damga Vurmuş En İyi 10 Kült Film – Sinetech
Mesele bu yazıyı yazan Murat Bey'e çok teşekkür ediyorum. Şahane olmuş. Okurken biraz yaşlandığımı anlasam da, yazıdaki 3 film bence kült olmasa da gayet güzel. Bilgilendirici. Sinema tarihi açısından önemli içerikler sunulmuş. Mesela o filmleri hiç duymamış olan arkadaşlar forumda. Bir göz atsalar. Hazır sunulmuş bilgi. Nasıl ulaşacağınızı da forum gösteriyor zaten. Kendini geliştirmek için bundan iyi fırsat olmaz bence.
Sinema Tarihine Damga Vurmuş En İyi 10 Kült Film – Sinetech
Mesele bu yazıyı yazan Murat Bey'e çok teşekkür ediyorum. Şahane olmuş. Okurken biraz yaşlandığımı anlasam da, yazıdaki 3 film bence kült olmasa da gayet güzel. Bilgilendirici. Sinema tarihi açısından önemli içerikler sunulmuş. Mesela o filmleri hiç duymamış olan arkadaşlar forumda. Bir göz atsalar. Hazır sunulmuş bilgi. Nasıl ulaşacağınızı da forum gösteriyor zaten. Kendini geliştirmek için bundan iyi fırsat olmaz bence.