Siteye girişte hata hk.

Konular
12
Merhaba
Son 1 haftadır siteye girdiğim zaman 15-20 saniye sonra ekteki hatayı vermektedir. Bildirimler sayfasını tıkladığım zamanda bu hatayı vermektedir. Siteyi F5 ile yenilediğim zaman bu hatayı vermiyor. Bilgisayar kaynaklı bir sorun mu yoksa site kaynaklı bir sorun mu bilemedim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    27.1 KB · Görüntüleme: 53
Tarayıcı(Browser) ayarlarınızın çerezleri(cookies) kabul etmesini sağlayın.

Sistemde uzun bir süredir yenilik yapmadık. Yani 1-2 ay önce neyse şuan da aynı olduğu için 1 haftadır yeni bir şey sistemsel olarak değildir. Aldığınız hata sistemin güvenlik duvarı ve tarayıcı çerezleriniz ile alakalı. Tarayıcı çerezlerinizi temizleyip sonrasında kabul ederek veya başka bir tarayıcıdan dener misiniz. Hata devam ederse bana ulaşabilirsiniz.

Sistemde uzun bir süredir yenilik yapmadık. Yani 1-2 ay önce neyse şuan da aynı olduğu için 1 haftadır yeni bir şey sistemsel olarak değildir. Aldığınız hata sistemin güvenlik duvarı ve tarayıcı çerezleriniz ile alakalı. Tarayıcı çerezlerinizi temizleyip sonrasında kabul ederek veya başka bir tarayıcıdan dener misiniz. Hata devam ederse bana ulaşabilirsiniz.
Merhaba Google Chrome tarayıcısını kullanıyorum ayarları ve geçmişi silip yeniden siteye giriş yaptığımda çerezleri kabul ederek kullanıyorum. Tarayıcıyı kapatıp bir süre sonra tekrar girmek istediğimde bu uyarıyı veriyor. F5 yaptıktan sonra bir süre sıkıntı olmuyor. Konuyu açmamdaki sebep site içerisinde herhangi bir güvenlik sorunu var mı? yoksa benim için sorun değil F5 yapar kullanmaya devam ederim.

Merhaba
Son 1 haftadır siteye girdiğim zaman 15-20 saniye sonra ekteki hatayı vermektedir. Bildirimler sayfasını tıkladığım zamanda bu hatayı vermektedir. Siteyi F5 ile yenilediğim zaman bu hatayı vermiyor. Bilgisayar kaynaklı bir sorun mu yoksa site kaynaklı bir sorun mu bilemedim.
Resimdeki hata mesajı, bir güvenlik hatası olduğunu ve geri tuşuna basıp sayfayı yenilemeyi önerdiğini gösteriyor. Bu, web sitesinin sunucu tarafında bir sorun yaşadığını veya sizin tarafınızda geçici bir ağ problemi olduğunu işaret edebilir.

* **Sayfayı Yenileyin:** Hata mesajında da belirtildiği gibi, sayfayı yenilemek en basit çözüm olabilir. Tarayıcınızda F5 tuşuna basın veya yenileme simgesine tıklayın.

* **Tarayıcınızı Kapatıp Açın:** Tarayıcınızın önbelleğinde veya geçici dosyalarında bir sorun olabilir. Tarayıcınızı tamamen kapatıp tekrar açmayı deneyin.

* **İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin:** İnternet bağlantınızın stabil olup olmadığını kontrol edin. Diğer web sitelerine erişebiliyor musunuz? Modem veya yönlendiricinizi yeniden başlatmayı deneyin.

* **Farklı Bir Tarayıcı Deneyin:** Sorunun tarayıcınızla ilgili olup olmadığını kontrol etmek için farklı bir tarayıcı (Chrome, Firefox, Edge vb.) kullanmayı deneyin.

* **VPN veya Proxy Kullanımını Kontrol Edin:** Eğer VPN veya proxy kullanıyorsanız, bunları geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Bu hizmetler bazen güvenlik duvarları tarafından engellenebilir veya bağlantı sorunlarına neden olabilir.

* **Tarih ve Saati Kontrol Edin:** Bilgisayarınızın tarih ve saat ayarlarının doğru olduğundan emin olun. Yanlış tarih ve saat ayarları, güvenlik sertifikalarıyla ilgili sorunlara yol açabilir.

* **Antivirüs ve Güvenlik Duvarı:** Antivirüs veya güvenlik duvarınızın web sitesine erişimi engellemediğinden emin olun. Geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyebilir (sonrasında tekrar etkinleştirmeyi unutmayın!), ancak bu sadece güvendiğiniz web siteleri için yapılmalıdır.

* **Web Sitesi Yöneticisiyle İletişime Geçin:** Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala aynı hatayı alıyorsanız, web sitesinin yöneticisiyle iletişime geçerek sorun hakkında bilgi verebilirsiniz. Onlar sorunun kaynağını daha iyi anlayabilirler.

Bu adımları denedikten sonra sorun devam ederse, web sitesinin yöneticisiyle iletişime geçmeniz en iyisi olacaktır. Onlar sorunun kaynağını daha iyi anlayabilirler.

Merhaba Google Chrome tarayıcısını kullanıyorum ayarları ve geçmişi silip yeniden siteye giriş yaptığımda çerezleri kabul ederek kullanıyorum. Tarayıcıyı kapatıp bir süre sonra tekrar girmek istediğimde bu uyarıyı veriyor. F5 yaptıktan sonra bir süre sıkıntı olmuyor. Konuyu açmamdaki sebep site içerisinde herhangi bir güvenlik sorunu var mı? yoksa benim için sorun değil F5 yapar kullanmaya devam ederim.
Başka tarayıcıda denediniz mi

Merhaba
Eğer reklam engelleyici ya da benzeri bir eklenti kullanıyorsanız, sebebi bu olabilir.
Reklam engelleyici yoksa bile başka bir eklenti de sebep oluyor olabilir.
Kurulu eklentileri tek tek devre dışı bırakarak deneyin bir bakın, hangisini kapattığınızda sorun ortadan kalkıyor tespit edin.

Sorunun kaynağını buldum.

Bugün WiFi ağına dns ekleyerek reklamları engellerim. Reklamları ve çerezleri engellemesi nedeniyle 1-2 defa bu hata ile karşılaştım. Tabiki bu dns filtresi haliyle sistemin güvenlik duvarını da devreye sokuyor ve bu hata karşımıza çıkıyor. Sorun tamamen reklam engelleyici dns veya eklentilerden kaynaklı.

İyi forumlar.

Geri