Yardım Sistemi yormayacak antivirüs programı arıyorum

mete33

Üye
Konular
4
Değerli forum üyeleri
Panel tarama gibi bazı riskli programları kullandığım eski bilgisayarım için sistemi yormayacak iyi bir antivirüs programı var mı?
Windows 7 64 bit 4GB ram var.
Bazen bulaş var mı diye kurup, taratıp tekrar kaldıracağım. Küçük malware, adware ve hijack temizleme araçları da olur.

Malwarebytes ya da eset online scanner fena değil

en aşagıda ücretsiz sürümü var yüklü oldugunu hissetmezsin mükemmel program

geri dönüşünü bekliyorum olumlu olumsuz
Yüklemesi bile sıkıntılı kardeşim. Bana seçenek sunmadan kendi browserini indirip yüklemeye çalışıyor. Nedense 4-5 tane farklı setup ı aynı anda çalıştırıyor, cpu %100 e dayandı. Kurulum yapmadan çıkmak zorunda kaldım. Yine de teşekkürler.

Windows'un kendi koruması gayet yeterli bence.

Bitdefender ücretsiz versiyonu bence hafif bir antivirüs. Zaten gerçek zamanlı taramasını kullanmayacaksan hiç sistemi yormaz. Ayarlarından antivirüs ve online tehlike korumayı kapatırsan kaldırıp kurmana da gerek yok sürekli.

Yüklemesi bile sıkıntılı kardeşim. Bana seçenek sunmadan kendi browserini indirip yüklemeye çalışıyor. Nedense 4-5 tane farklı setup ı aynı anda çalıştırıyor, cpu %100 e dayandı. Kurulum yapmadan çıkmak zorunda kaldım. Yine de teşekkürler.
1.50 dk sonra izle

Değerli forum üyeleri
Panel tarama gibi bazı riskli programları kullandığım eski bilgisayarım için sistemi yormayacak iyi bir antivirüs programı var mı?
Bazen bulaş var mı diye kurup, taratıp tekrar kaldıracağım. Küçük malware, adware ve hijack temizleme araçları da olur.

Windows 7 sıkıntılı çok çabuk çöküyor enaz win10 a yükseltirsen windowsun kendi virus programı defender yeter sana başka virus programa gerek yok

Windows 7 sıkıntılı çok çabuk çöküyor enaz win10 a yükseltirsen windowsun kendi virus programı defender yeter sana başka virus programa gerek yok
Windows 7 alışkın olduğum bir sistem. Zaten dediğim gibi bahsettiğim bilgisayar 4gb rami olan eski PC uğraşmak istemedim. Laptop da Windows 10 var alışamadım bir türlü.

Değerli forum üyeleri

İlgilenen, yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün o kadar çok antivirüs denedim ki hepsi farklı şeyler buldular, PC tertemiz oldu. :D
Eskiden Combofix kullanıyordum, iki dakikada o ünlü antivirüslerin bulamadığı virüsleri bulup yok ediyordu. Şimdi win 7 de bir türlü çalıştıramadım. Sanırım Bitdefender kullanacağım artık.

Hocam defender gayet yeterli sen webte ne yaptigini bilirsen indirecegin dosyalari doğru secersen guvenilir kaynaklardan bosuna anti kurmana gerek yok sistemi sisirme haybeye

bende kaspersky free yüklü. 2 senelik lisans veriyor mail adresine 2 cihaza kadar.optimizasyondan ayarlarını yaptın mı kuş gibi oluyor.birşey indirirken açıyorum taratıyorum sonra çıkış yapıyorum.epeydir beni üzmedi.kişisel tecrübem ne kadar hafif olursa olsun pc de isterse son nesil olsun mutlaka yavaşlatıyor. lazım olduğunda kullanıyorum yani ;)

Son düzenleme:

Geri