Yardım Sistemi yormayacak antivirüs programı arıyorum

bende kaspersky free yüklü. 2 senelik lisans veriyor mail adresine 2 cihaza kadar.optimizasyondan ayarlarını yaptın mı kuş gibi oluyor.birşey indirirken açıyorum taratıyorum sonra çıkış yapıyorum.epeydir beni üzmedi.kişisel tecrübem ne kadar hafif olursa olsun pc de isterse son nesil olsun mutlaka yavaşlatıyor. lazım olduğunda kullanıyorum yani ;)
''bende kaspersky free yüklü. 2 senelik lisans veriyor mail adresine'' bu cümle ilgimi çekti. Onu da deneyelim bakalım. Teşekkür ederim.

''bende kaspersky free yüklü. 2 senelik lisans veriyor mail adresine'' bu cümle ilgimi çekti. Onu da deneyelim bakalım. Teşekkür ederim.
en güzel yanı can sıkıcı beni al beni al die bağırmıyor. standart antivirüs özelliklerini kullanabiliyorsunuz.
memnun kalırsınız inşallah.

Diskiniz HDD ise aşağı yukarı bütün antivirüsler arka planda gerçek zamanlı koruma hizmetiyle çalıştığı için performansı düşürür.
SSD diskte pek sıkıntı olmuyor. Bildiğiniz antivirüs programları kullanabilirsiniz.

Anti virüs olarak kaspersky defender sadece taratma amaçlı önereceğim malwarebytes ve hitmanpro bu ikisi bişey varsa bulur mutlaka

Webroot kullanabilirsiniz hem PC yorulmuyor hemde sorunsuz ben kullanıyorum deneme key burada BD0B-WTFT-685A-B426-48BB denemek isteyene
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

artık yok mu ? neyi tavsiye edersiniz
Kaspersky ın Free kısmını kaldırmışlar ne yazıkki.Geçen gün başka bir pc ye kuracaktım ama olmadı. trendyol gibi sitelerde uygun fiyatlı keyler satılıyor. bi bakmanızı tavsiye ederim.

Çoğu antivirüs Windows 7 için optimizasyın yapıp geliştimeyi çoktan bıraktı. O nedenle 4 GB ile SS varsa Home kaldırır. Bence geçin. risk almaya değmez.

Msc Microsoft sec Essential

Panda Free Antivirüs (Dome)
Latest version: 23.0.0 Updated: Dec 15, 2025

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Tavsiye niteliğinde değildir Hiç bir antivirüs kullanmayalım Kendileri zaten virüs 👍

Değerli forum üyeleri
Panel tarama gibi bazı riskli programları kullandığım eski bilgisayarım için sistemi yormayacak iyi bir antivirüs programı var mı?
Windows 7 64 bit 4GB ram var.
Bazen bulaş var mı diye kurup, taratıp tekrar kaldıracağım. Küçük malware, adware ve hijack temizleme araçları da olur.
Bunu kullan rahat et...(WindowsXP'den Windows11 'e kadar geniş destek tam)
Ekran görüntüleri bana aittir.Ve bugüne kadar en büyük taranmış dosya/klasör sayısını görmektesiniz....
1781765408766.png
Görüyorsun...Tam sistem koruması.Sistemi yormuyor,kastırmıyor.
1781765433328.png
En güzeli'de istediğin an devredışı bırakabilirsin.Oyun modu bile var.
1781765456316.png

NOT :

Windows11-10 kullanıcıları, Windows Defender baş belasını kullanmak zorunda değillerdir.Bunu kullansınlar sistemleri de kendileri rahat edebilir.

Geri