Sınırsız sosyal medya paketini hotspot ile kullanmak.

cxloudy

Üye
Puan 4
Çözümler 0
@cxloudy
Arkadaşlar merhaba. X operatörünün sınırsız sosyal medya paketini satın almak istiyorum, ancak şöyle bir husus var. Yedek telefonumda hat takılı olacak, yurt dışı telefonum olan iPhone'a internet paylaşımı yapılacak. Şimdi bu tarife benim bir arkadaşımda zaten vardı ancak normal internet paylaştığımda veya NetShare kullandığımda sosyal medyaya giremiyordum yani akış sağlayamıyordum. Sadece sosyal medya paketi dışındaki uygulamalarda internet çalışıyordu. Şimdi hat takılı olan telefona PdaNet kurup Wi-Fİ Direct paylaşımı yaptıktan sonra iPhone kısmında Potatso ile bu sunucuya bağlanınca sosyal medyaya girebiliyorum. Ancak ana kotadan mı düşüyor yoksa sınırsız tarifeden mi emin değilim. Alternatif olarak hat takılı cihaza ROOT atıp TTL kısmını da değiştirebilirdim ama uğraşmadım. Fikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler

Uygulamadan kullanımlarına baktın mı

Uygulamadan kullanımlarına baktın mı
Baktım hocam zaten yarım saat sonra düşüyo şöyle izah edeyim sosyal medyada biraz takıldım sonra uygulama indirdim 15 dakika sonra baktığımda çok az düşmüştü uygulama arkada iniyordu indirmesini duraklattım sadece sosyal medyaya girdim yarım saat sonra birdaha baktım bayağı düşmüştü eskisine kıyasla. iPhone'da arka plan senkronizasyon vs. mevcut ordan yemiş olabilir yada uyuglama inerken hesaplayamamıştır oda olabilir pek emin olamadım.

Geri