SINIRSIZ KULLANICILI TÜRK IPTV M3U 100 BİN İÇERİK

Bunu televizoya koplayayıp mı yapıştırıyoruz. Yapamadım yardımcı olur musunuz

televizo playerda oynatın

İlk listeyi kurmak biraz zaman alabilir boyutu çok büyük ama muhteşem ötesi listeyi ara ara güncelleyin sürekli birşeyler geliyor
Çok büyük emek elinize sağlık. Yalnız bir önerim var. Diziler klasörünün içinde her dizinin kendi klasörü de olsa mükemmel olurdu. Böylece izlemek istediğimiz diziye daha kolay ulaşırdık.

Tekrardan sağolun gruplandırma gelirse dizi kısmı için platform olarak daha iyi olur bende Mete arkadasimiza katiliyorum

Televizo üzerinden kurdum çok müthiş içerikleri var ama çoğunlukla 720p ya da uygulamadan ayar mı yapmam lazım yüksek kalite için bilgisi olan var mı ?

Titan dan sürekli alıntı yapıyorsun. İzin aldın mı? Hayırlı geceler.

Sorunsuz çalıştıran uygulamalar;
Televizo, M3u player, ve Ottplay (Alex)
Tizen TV media station x indirip server linki veriliyor mu bilmiyorum o yüzden yazmadım oradan (Ottplay) üzerinden sorunsuz izleniyor. LİNK yasak değilse ayrıca paylaşırım

Deathless pek sevmez başka yerlere girmesi paylaşımlarının ama dathless ait olduğunu söylediğiniz için bir şey olmaz ikincisi deathless kanalına ara sıra alım yapılıyor ben kendim mesela ana kanala giremedim yakında almak için link atacaklar ama ana kanal değil yan kanallar atıyorlar

Deathless pek sevmez başka yerlere girmesi paylaşımlarının ama dathless ait olduğunu söylediğiniz için bir şey olmaz ikincisi deathless kanalına ara sıra alım yapılıyor ben kendim mesela ana kanala giremedim yakında almak için link atacaklar ama ana kanal değil yan kanallar atıyorlar
Benim kanallarımı alıyor ama :D ilkk önce kendisinin çalmaması lazım

Geri