Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Televizio ve M3uiptv premium iyiAndroid TV ne neyle açalım bunu
Televizo olması lazım yoksa onudamı kaldırdılar.Televizo çıkmıyor Google Play'de bende mecbur APK indirip TV ye atacam
Bunu televizoya koplayayıp mı yapıştırıyoruz. Yapamadım yardımcı olur musunuz
Çok büyük emek elinize sağlık. Yalnız bir önerim var. Diziler klasörünün içinde her dizinin kendi klasörü de olsa mükemmel olurdu. Böylece izlemek istediğimiz diziye daha kolay ulaşırdık.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
televizo playerda oynatın
İlk listeyi kurmak biraz zaman alabilir boyutu çok büyük ama muhteşem ötesi listeyi ara ara güncelleyin sürekli birşeyler geliyor
Kimler kimler gelmiş yaTekrardan sağolun gruplandırma gelirse dizi kısmı için platform olarak daha iyi olur bende Mete arkadasimiza katiliyorum
Anlamadım?Kimler kimler gelmiş ya![]()
Ne titanı la? DeaTHLess Telegram Kanalının İçeriği bunlar.Titan dan sürekli alıntı yapıyorsun. İzin aldın mı? Hayırlı geceler.
Deathless pek sevmez başka yerlere girmesi paylaşımlarının ama dathless ait olduğunu söylediğiniz için bir şey olmaz ikincisi deathless kanalına ara sıra alım yapılıyor ben kendim mesela ana kanala giremedim yakında almak için link atacaklar ama ana kanal değil yan kanallar atıyorlarYasak değil
Benim kanallarımı alıyor amaDeathless pek sevmez başka yerlere girmesi paylaşımlarının ama dathless ait olduğunu söylediğiniz için bir şey olmaz ikincisi deathless kanalına ara sıra alım yapılıyor ben kendim mesela ana kanala giremedim yakında almak için link atacaklar ama ana kanal değil yan kanallar atıyorlar