haydar5860
Üye
- Konular
- 26
youtube kanalının durumu ne olacak yeni kanal yeni paylasimlar olacakmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Böyle şeyler kanıt olmadana ise yarama ihtimalini düşük görüyorum ama hiç yoktan iyidir
Rapor yöntemi işe yaramıyor tam tersi daha çok zarar çünkü YouTube virüslü bağlantı bulunduran videoya bakıp kanalı kapatıyor ve Sinetech hocamız hesabını geri alsa bile kanalını geri açtırmak ile uğraşıyor. Yazdığın şeyde geçerli olmuyor çünkü YouTube gerçek kanal sahibini bilmiyor.
@Sinetech hocamız bu şekilde YouTube ile iletişime geçmeli.Normalde çoğu çalınan kanalı 1 gecede sahibine geri veriyor YouTube ama Sinetech'in kanalı halâ çalınmış durumda ve adam yeni video yüklemeye devam ediyor. Şaka gibi. @Sinetech Hocam Twitter'dan Youtube"a etiket atılmış şekilde kanalım şöyle böyle çalındı diye ingilizce bir paylaşım yapmayı denermisiniz? O şekilde YouTube geri dönüş yapıyormuş. Ve para kazanması açık olan başka yan kanalınız veya arkadaşınız kanalı varsa ordan Google sohbete ulaşmayı denermisiniz? Youtube Studio kısmında çıkıyor.
Bu videoda 2.40'dan sonra anlatıyor:
Faydası olurmu bilmiyorum ama 27 01 2025 saat 21,00 civarı aboneliğimi iptal ettim. Gelişmeleri forum üzerinden takip etme kararı aldım. Saygılar.Mevcut kanalda abonelikleri iptal edip yeni kanala tasinalim
Ben hem Twitter'dan mesajlaştım hem de sohbet bölümünden ve bana dönüş yaptılar. En az 2 gün sürüyormuş bu işlemler, şu an süreç aynı bu videodaki gibi ilerliyorNormalde çoğu çalınan kanalı 1 gecede sahibine geri veriyor YouTube ama Sinetech'in kanalı halâ çalınmış durumda ve adam yeni video yüklemeye devam ediyor. Şaka gibi. @Sinetech Hocam Twitter'dan Youtube"a etiket atılmış şekilde kanalım şöyle böyle çalındı diye ingilizce bir paylaşım yapmayı denermisiniz? O şekilde YouTube geri dönüş yapıyormuş. Ve para kazanması açık olan başka yan kanalınız veya arkadaşınız kanalı varsa ordan Google sohbete ulaşmayı denermisiniz? Youtube Studio kısmında çıkıyor.
Bu videoda 2.40'dan sonra anlatıyor:
Yok dostum, beni de Ruhi Çenet'i hackleyen ABD'li (tahmini) hackerlar hackledi ve bunu çok profesyonel gözüken bir şekilde yaptılar. Herhangi bir apk dosyasını kanala ait mail içeren herhangi bir cihaza zaten yüklemiyorum, çok detaylı bir video da çekeceğim inşallah süreç bitince, adamlar maalesef fazla iyiler işlerinde. Bir de çift aşamalı doğrulamaya güveniyor insan ama öyle bir sistem kurmuşlar ki çift aşamalı doğrulamaya hiç takılmadan işlerini hallettiler.Sinetech büyük ihtimal video çekmesi için yollanan iptv programlarından birinden hacklendi ve buda türk olan biri yaptı.
Tebrikler. Sizin ve bizim adımıza mutlu oldum. Hak ergeç yerini bulacaktı.Arkadaşlar kanalı geri alma işlemi kısa süren bir süreç değil maalesef. Düşünün milyonlarca kanal var ve kim bilir ne istekler geliyor.
Benim başvurum incelendi ve bu akşam saat 20 civarlarında "kanalınızın çalındığına karar verdik" gibi bir cevap da geldi ve bir sonraki adım için benden yine bazı bilgiler istediler. Ben isteklerini detaylı bir şekilde yazıp cevap verdim. Ancak her mail arasında en az 7-8 saat süre oluyor, mail hesabını dondurmuşlar ama Youtube için bir aksiyon almadılar (belki de kanalın zarar görmemesi için). Takipten çıkan arkadaşlar geri dönsünler lütfen, eminim de kısa süre içinde kanalımız iade edilecektir.
Ben hem Twitter'dan mesajlaştım hem de sohbet bölümünden ve bana dönüş yaptılar. En az 2 gün sürüyormuş bu işlemler, şu an süreç aynı bu videodaki gibi ilerliyorAdsense kimliğim de elimde vardı (zaten başka bir maile ait hesaba ödeme alıyorum) o tarafta bir sıkıntımız yok.
Ayrıca kendilerine şunu yazdım, hemen hemen tüm videolarda yüzüm görünüyor, odamın duvarında da olan şeyleri görebilirsiniz, onlara mail yazdığım ekran açıkken hem yüzümü gösteren hem de duvarı gösteren fotoğraflar gönderdim. Yani aslında doğrulama yapabilecekleri çok fazla bilgi verdim. Zaten dediğim gibi kanalımın çalındığını gördüler sanırım -inşallah- son aşamadayız.
Destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.