Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Zannederim iOS da yok çünkü ben de iOS kullandığım içinMerhabalar Sinetech uygulaması varsa İosa nasıl indirilir yardımcı olsanız sevinirim. Teşekkürler
Browser ana ekrana eklemiyorsa chrome kullanın ana ekrana ekleyin.Merhabalar Sinetech uygulaması varsa İosa nasıl indirilir yardımcı olsanız sevinirim. Teşekkürler
Bize ait bir uygulama yok, neyi kastediyorsunuz?Merhabalar Sinetech uygulaması varsa İosa nasıl indirilir yardımcı olsanız sevinirim. Teşekkürler
Olursa çok iyi olur hocam bende varsa diyorumBize ait bir uygulama yok, neyi kastediyorsunuz?
Zaten varsa dediniz ya, ben de ona cevaben yok dedim. Tam olarak nasıl bir şey kastettiğinizi de merak ettim. Yani web sitesinin uygulaması mı? Bir iptv vs. uygulaması mı?Olursa çok iyi olur hocam bende varsa diyorum
Android için varSinetechin uygulaması mı varmış
Android iOS fark etmezMerhabalar Sinetech uygulaması varsa İosa nasıl indirilir yardımcı olsanız sevinirim. Teşekkürler