Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben şimdilik Forum için kısa yol oluşturdum ana ekrana ama bir apk olsa çok daha başarılı olacaktır.Güzel fikir çok da başarılı olur , telefondan daha hızlı her yerde giriş yapabiliriz sitemize (-_-)
Bende aynı şekilde kullanıyorumBen şimdilik Forum için kısa yol oluşturdum ana ekrana ama bir apk olsa çok daha başarılı olacaktır.
https://forum.sinetech.tr/konu/sinemobil-ve-cloudcontents-app.4747/Selamlar dostlar.
Sinetech için apk gelistirebilecek bir dostumuz yokmu acaba?
Uygulama içinden siteye, forumlara ve depoya kolay ulaşım saglayabilecegimiz basit bir apk olsa güzel olurdu.
Adminler tarafından yapılmış bir uygulama henüz bulunmuyor üyeler tarafından yapılan farklı farklı uygulamalar var bu da benim yaptığım basit doğrudan siteye yönlendiren pratik bir uygulama keyifli kullanımlarNe zaman çıktı uyulama
Drive bölüme eklemeye çalışırımBence drive,a gidip uygulama indirmek önemli çünkü bir çok kişide problem var drive,da oturum açık olduğu halde "oturum açın" diyor![]()