Sinetech Icin Telegram kanalı açılsa nasıl olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tvbox

Üye
Konular
9
Haddimi aşmak istemem adminde cevap yazarsa sevinirim hızlı ve satilb şekilde iletişim kuracağımız bir telegram kanalı açılsa nasil olur diye düşünüyorum ilgililer ne düşünür mesela couldstream eklentisi desiyor haberimiz olmuyor buradan iletişim kurulsa nasil olur ?

Haddimi aşmak istemem adminde cevap yazarsa sevinirim hızlı ve satilb şekilde iletişim kuracağımız bir telegram kanalı açılsa nasil olur diye düşünüyorum ilgililer ne düşünür mesela couldstream eklentisi desiyor haberimiz olmuyor buradan iletişim kurulsa nasil olur ?
Bence de bu aileye bir telegram kanalı yakışır

forum var telegram çok ama çok gereksiz olur

https://forum.sinetech.tr/konu/sinetech-telegram.3114/
Daha önce burada da konuştuk arkadaşlar, Telegram daha önce denedik ama olmadı, hem kontrol yok, hem aradığınız şeyi bulmak zor, aynı şeyler tekrar tekrar konuşuluyor, kategori diye bir şey yok, bana kullanışlı gelmiyor ve çok fazla kavga gürültü oldu, asla Telegram kanalımız olmayacak.

Daha önce burada da konuştuk arkadaşlar, Telegram daha önce denedik ama olmadı, hem kontrol yok, hem aradığınız şeyi bulmak zor, aynı şeyler tekrar tekrar konuşuluyor, kategori diye bir şey yok, bana kullanışlı gelmiyor ve çok fazla kavga gürültü oldu, asla Telegram kanalımız olmayacak.
Nasil uygun görürseniz hocam isim sizin eğer düşünürseniz ben bu konuda tecrübeye sahibim ilgilenirim yani

Bence forum var telegram çok ama çok gereksiz olur

forum var telegram çok ama çok gereksiz olur
Forum yeterli bence
Bence forum var telegram çok ama çok gereksiz olur
Bencede Forum Yeterli Forum İcin Yeni Bizlere Musaede Edilecek Sekilde Duzenlemeler Olacaktir.Bu Kadar Acele Etmeye Gerek Yok Biraz Sabirli Olalim Arkadaslar İsleri Dahada Zorlastirmayalim Lutfen.Saygilarimla.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Digitürk ve Bein Sports içerikleri olmadıktan sonra her şeyi paylaşmaya devam ediyoruz zaten bu açıdan bir sıkıntı yok, eski kategorileri de geri getireceğiz ama hem ben başka bir ülkeye taşındığım için buradaki işleri rayına oturtmak için uğraşıyorum, @Akyol evlilik arefesinde, onun zaten işi başından aşkın, şimdilik sadece @Adnan K. ile elimizden geldiğince forumla ilgilenebiliyoruz.

Telegram ile alakalı düşüncemi söyledim, isteyen kendisi Telegram kanalı açabilir (adı Sinetech olmasın lütfen, bu isimle açılan hiç bir Telegram kanalının benimle ve ekibimizle bir alakası olmadığını ve olmayacağını şimdiden belirtmiş olayım), açtığı Telegram kanalını burada paylaşabilir. Bizim şöyle bir derdimiz hiç olmadı, bütün ilgi bizde olsun, kimse başka yere gitmesin. Hayır tam aksi herkese ilk günden beri elimizden geldiğince destek verdik, yine veririz.

Arkadaşlar Digitürk ve Bein Sports içerikleri olmadıktan sonra her şeyi paylaşmaya devam ediyoruz zaten bu açıdan bir sıkıntı yok, eski kategorileri de geri getireceğiz ama hem ben başka bir ülkeye taşındığım için buradaki işleri rayına oturtmak için uğraşıyorum, @Akyol evlilik arefesinde, onun zaten işi başından aşkın, şimdilik sadece @Adnan K. ile elimizden geldiğince forumla ilgilenebiliyoruz.

Telegram ile alakalı düşüncemi söyledim, isteyen kendisi Telegram kanalı açabilir (adı Sinetech olmasın lütfen, bu isimle açılan hiç bir Telegram kanalının benimle ve ekibimizle bir alakası olmadığını ve olmayacağını şimdiden belirtmiş olayım), açtığı Telegram kanalını burada paylaşabilir. Bizim şöyle bir derdimiz hiç olmadı, bütün ilgi bizde olsun, kimse başka yere gitmesin. Hayır tam aksi herkese ilk günden beri elimizden geldiğince destek verdik, yine veririz.
Hocam zaten bu işin başlatıcı sizsiniz benim fikrimce ne olursa olsun arkanızdayız.

bir fikrim var admin,tek bir ülke belirlenerek onun üstünden VPN le görüntülenen hayalet sayfalar paylasimlar,yada ayni sistem kardes bir sayfa,böylelikle kapansada SIKINTI olmaz.....(elbette ki sular durulduktan sonra)

Süper olur

Çocuklar bir şey ister de hayır cevabı alınca defalarca yıldırırcasına ister, ağlar vs, bu insta konusu ona dönmeye başladı gözümde.
Zaten yaklaşık Pazartesi gününden beri işler buna döndü :) Hem Şoför yanı olsun hem cam kenarı.Şu mecrada bu forumun sahibi/yöneticisini düşünen toplasan 20.000 üyeden 250-300 kişi çıkar.
Acı ama gerçek bu.Yahu adam sizin bedava zevkinizi gidermek için hayatından ödünmü verecek ? Tlgrm olsun şu olsun bu olsun hali hazır twitter da olsun falan filan.Biraz el insaf ya,azıcık empati !! Aynı durumda Sinetech gibi bir pozisyonda olsanız 5 dk durmaz korkudan siteyi kapatırsınız.
adamın youtube kanalı kapandı + hacklendi vs adamcağız yılmadı uğraştı didindi yeniden açtı kanalı ve gitti hesabı kurtarmak için kendini parçaladı.Ama yurdum insanı nankör -Ayranım dökülmesin keyfim bozulmasın.Ben 50 yaşında yaşlı bir adam olarak içimden geçenleri yazıyorum ve bu zihniyette olmayan kardeşlerimizi abilerimizi tenzi ederim.
Ben burda gayet güzel eğleniyorum işimden artı kalan zamanda bilgimi çoğaltıyorum.5 aydır android+kotlin kurslarına katılıyorum.Sebep? Tamamen Sinetech in çabalarından feyz almamdan kaynaklı.
Şartsız kayıtsız giden gider KALAN SAĞLAR BİZİMDİR.
Herkese iyi geceler diler sevgi ve saygılarımı sunarım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri