kamillevent
Üye
- Konular
- 0
Bir TV programı paylaşmış telegramda ne güzel olmuş mp3uZaten yaklaşık Pazartesi gününden beri işler buna döndüHem Şoför yanı olsun hem cam kenarı.Şu mecrada bu forumun sahibi/yöneticisini düşünen toplasan 20.000 üyeden 250-300 kişi çıkar.
Acı ama gerçek bu.Yahu adam sizin bedava zevkinizi gidermek için hayatından ödünmü verecek ? Tlgrm olsun şu olsun bu olsun hali hazır twitter da olsun falan filan.Biraz el insaf ya,azıcık empati !! Aynı durumda Sinetech gibi bir pozisyonda olsanız 5 dk durmaz korkudan siteyi kapatırsınız.
adamın youtube kanalı kapandı + hacklendi vs adamcağız yılmadı uğraştı didindi yeniden açtı kanalı ve gitti hesabı kurtarmak için kendini parçaladı.Ama yurdum insanı nankör -Ayranım dökülmesin keyfim bozulmasın.Ben 50 yaşında yaşlı bir adam olarak içimden geçenleri yazıyorum ve bu zihniyette olmayan kardeşlerimizi abilerimizi tenzi ederim.
Ben burda gayet güzel eğleniyorum işimden artı kalan zamanda bilgimi çoğaltıyorum.5 aydır android+kotlin kurslarına katılıyorum.Sebep? Tamamen Sinetech in çabalarından feyz almamdan kaynaklı.
Şartsız kayıtsız giden gider KALAN SAĞLAR BİZİMDİR.
Herkese iyi geceler diler sevgi ve saygılarımı sunarım ...