SineTech Foruma Özel Ücretsiz VPN Kampanyası | 90 Gün Sınırsız Kullanım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeuqS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KeuqS

Üye
Puan 13
Çözümler 0
@KeuqS
Forum üyelerine özel ücretsiz VPN kampanyamız başladı.

Telegram botumuz üzerinden SINETECH promosyon kodunu kullanarak 90 gün boyunca sınırsız VPN hizmetinden ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Bot:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Promosyon kodu: /promo SINETECH
Süre: 90 gün
Limit: Sınırsız
Ücret: Ücretsiz

Nasıl Kullanılır?

1. Telegram’dan
    botuna girin.
  2. /start yazarak botu başlatın.
  3. /promo SINETECH komutunu gönderin.
  4. Size özel abonelik linkiniz otomatik oluşturulsun.
Neler Sunuyoruz?

• 90 gün ücretsiz kullanım
  • Sınırsız trafik
  • Hızlı ve kolay kurulum
  • Kişiye özel abonelik linki
  • Telegram üzerinden otomatik abonelik oluşturma
  • Mobil ve masaüstü VPN uygulamalarıyla kullanım
Forum üyelerine özel bu kampanya sınırlı süreyle geçerlidir.
Denemek için hemen botumuza girin:

Selamlar hayırlı olsun uygulamanız. VPN olayı biraz uç bir sistem. Hangi altyapı ve log tutma parametreleri kullanılıyor acaba ?

Selamlar hayırlı olsun uygulamanız. VPN olayı biraz uç bir sistem. Hangi altyapı ve log tutma parametreleri kullanılıyor acaba ?
Tamamen anonim olması adına log tutturmuyorum sadece veri kullanım trafiğini alıyorum o da gb bazında limit koyabilmek için hangi siteye girdiğinin vs logunu tutturmuyorum üstelik iss e whatsapp.net olarak maskeli sorgu gönderiyorum bu sayede sınırsız whatsapp paketiniz varsa vpn açıkken mobil internet paketinizden tüketmiyor

Altyapı olarak 3x-ui kullanıyorum server olarak da amazon aws serveri kullanıyorum bu sayede server bazında 4gbps simetrik internet alıyorum vpn de hız düşmesi yaşatmamak için tr ip zamanla kazanç sağladıkça gelecek

Tamamen anonim olması adına log tutturmuyorum sadece veri kullanım trafiğini alıyorum o da gb bazında limit koyabilmek için hangi siteye girdiğinin vs logunu tutturmuyorum üstelik iss e whatsapp.net olarak maskeli sorgu gönderiyorum bu sayede sınırsız whatsapp paketiniz varsa vpn açıkken mobil internet paketinizden tüketmiyor
bilgilendirme için teşekkürler

90 gün sonunda ücretlimi? Ne kadar? Telegramdan bu işlemleri yapınca cihaza vpn uygulaması mı yükleniyor? Hangi uygulama?

• Beğen
Tepkiler: ENS
90 gün sonunda ücretlimi? Ne kadar? Telegramdan bu işlemleri yapınca cihaza vpn uygulaması mı yükleniyor? Hangi uygulama?
90 gün sonunda sunucu masraflarını çıkarmak adına ücretli olacak 50-100 ₺ gibi cüzi fiyatlar olmasını planlıyorum kullanıcı sayısı fazla olursa daha da uygun tutacağım telegramdan işlemleri yapınca 3x-ui abone sayfasının linkini veriyor bağlantıda cihazınıza göre kullanabileceğiniz NPV tunnel vb. yazılımların bağlantıları var vless protokolünü destekleyen her vpn i kullanabilirsiniz listedekiler öneridir bağlı kalmak zorunda değilsiniz.

URL'yi Kopyala kısmındaki Tüm yapılandırmaların olduğu kısmı kopyalayıp uygulamada import url kısmına yapıştırdığınızda vpn serveri otomatik olarak tanımlanıyor
Ekran Resmi 2026-07-02 08.42.24.png

Aşağıdaki kurala istinaden konu kapatılmıştır. İlgili bölüme tekrar açabilirsiniz.

19- Satış Konuları: İkinci el ürün satışları sadece İkinci El kategorisinde yapılabilir. Sıfır ürün satışı, dijital ürün satışı gibi ticari konular ise Ticaret kategorisinde açılacaktır. Ticaret ve İkinci El kategorisi dışında ve herhangi bir başka konu içinde yazılan ilan, kaldırılacak ve cezai işlem uygulanacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri