Duyuru Sinetech Forum 10.000 Konu Başlığına Ulaştı ✊

Sinetech

••• Admin •••
Puan 250
Çözümler 2
@Sinetech
Forumumuz az önce tesadüfen fark ettiğim şekilde, 10.000 konuya ulaştı. Bu rakama tabii ki silinen konular dahil değil.

Forumlar tamamen kullanıcılar tarafından geliştirilen mecralardır, bu gelişme tamamen size ait bir başarıdır. Bir sonraki hedefimiz 100.000 konu :)

1776599215308.png

163.168 tane mesaj ve 30.786 tane de tek tek onaylanmış kullanıcı da diğer istatistiklerimiz.

Tüm engellemeler ve saldırılara rağmen sizlerin sayesinde bu rakamlara ulaşıldı.

Bilginin paylaştıkça çoğaldığı düsturu ile bildiklerini bizimle paylaşan, bu paylaşımlara destek veren, teşekkür eden, beğen tuşuna basan herkese sonsuz teşekkürler.

Güzel olan her şeyin engellendiği, gelişen her şeyin kötülendiği bir dünyada, yılmadan devam etmek en büyük farkı yaratıyor.

10.000 konuya ulaşmayı sadece bir sayı olarak düşünmeyin. Emeğin, sabrın ve gerçekten paylaşmaya inanan bir topluluğun göstergesi. Bu forumun bu noktaya gelmesi tamamen sizlerin katkısıyla oldu. Bu da Sinetech'i çok daha değerli kılıyor.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. 💪

Daha nice kaliteli ve güzel konulara diyelim o zaman. Yola devam.

Hayırlı olsun bakalım daha nice 10000 lere👏

@Sinetech Hocam 100 bin aboneye de çok az kaldı. 100 bin abone olmaya 100 abone falan kaldığı zaman ilk defa bir yayın açsanız ve sohbet, soru cevap tarzında vb. olsa nasıl olur? Duyurusu yapılırsa iyi katılım olur ve birlikte kutlarız.

Hayırlı olsun nice 10000 ler 100000 lere

Sayın Admin,

Daha önce gerekli altyapı çalışmalarını tamamlamak amacıyla kendi isteğimle izin alarak kilitlettiğim konu başlığımın, güncel çalışmalarım doğrultusunda yeniden aktif hale getirilmesini talep ediyorum.
Bu süreçte projenin altyapısını çok daha stabil bir seviyeye getirdim ve teknik eksiklikleri giderdim. Konuyu tekrar üyelerin ve ziyaretçilerin erişimine açarak paylaşımlarıma devam etmek istiyorum.
Gereğini bilgilerinize arz eder, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla.
Bunu neden buraya yazdığınızı anlayamadım.

Forum yöneticilerine, paylaşımcılara ve herkese katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
Selam ve sevgilerimle.
İyi ki varsınız.

Forumda emeği geçen bilgileri paylaşan başta adminlere forum dost arkadaşlara selam olsun iyiki varsınız başarilar dilerim

İnşallah yeni yıla 100 binle gireriz 1 Ocak 2027 itibaren 🥳

İnşallah 100binler de çok yakında. Ben bu forumda çok şey öğrendim. Kalite asla tesadüf değildir. Bence Türkiyenin en kaliteli forumu Sinetech. İyi ki varsınız dostlar.

Geri