Sinetech ailesine nereden katılıyorsunuz :)

Ben İstanbul

Ekli dosyalar

• 1581429467.jpg
    1581429467.jpg
    99.7 KB · Görüntüleme: 0
Balıkesir

İzmit, Türkiye'de yeniden doğdun nerede yaşarsın deseler şu an oturduğum evin konumunu veririm. 6 sene İstanbul Kadıköy'de yaşadım

Son düzenleme:
Düzce (şu an yaşadığım yer)

36-42 Kuzey,26-45 Doğu arasında bir yer.
İstanbul ile Kars arasında kesin,VPN ile her yer.🙄

İzmit, Türkiye'de yeniden doğdun nerede yaşarsın deseler şu an oturduğum evin konumunu veririm. 6 sene İstanbul Kadıköy'de yaşadım

inanilmaz imrendim. ben de bir ara sehir degistirmeyi dusunuyordum, orasi nasil bir yer? kocaeli-sakarya cografi olarak elverisli olsalar da insanina biraz on yargiliyim sanirim.

inanilmaz imrendim. ben de bir ara sehir degistirmeyi dusunuyordum, orasi nasil bir yer? kocaeli-sakarya cografi olarak elverisli olsalar da insanina biraz on yargiliyim sanirim.
kardeşim insan olarak çok karışık gebze tarafında çok fabrika olduğu için çok çeşit çok kalitesiz insan dolu. Yazın haftasonları kerpe'ye gidiyorum, kışın haftasonları kartepe'ye gidiyorum arada da kırkpınar, karamürsel, değirmendere yapıyorum, akşam ve haftasonu evimden iki tane yürüyerek 5 dk, arabayla 5 dk bir tane alışveriş merkezi var akşamları kafelerdeyim, alışverişim migros'tan maksimum 45 dk'da geliyor. Kıyafet bulamadığım olunca ki oluyor istanbul'dayım bir saate. Bu işler yaşam tarzıyla ilgili tabi.

Konuyu görüntüleyenler

Geri