Sinetech 100 bin abone oldu!

Hedefimiz 200B abone 👍 Beraber yürüdük bu yollarda Beraber büyüyeceğiz hep beraber Hayırlı Uğurlu olsun üstadım @Sinetech Teşekkür ederiz bize böyle Dostlar meclisi sunuşunuzdan dolayı

Herbir üyelere ayrı ayrı teşekkür ederim İyi ki varsınız Burası Dostlar meclisi Hepiniz var olun sağ olun ☕

Sinetech YouTube kanalının dijital yayıncılık yolculuğunda ulaştığı bu değerli başarıyı en içten dileklerimle tebrik eder, üretkenliği ve kalitesiyle sektörde hak ettiği konuma hızla ilerlemesini dilerim. İlk büyük dönüm noktası olan 100.000 abone başarısının, gelecekteki nice büyük kitlelerin ve başarıların habercisi olmasını temenni ederim. Bu anlamlı kilometre taşı hayırlı, uğurlu ve ilham verici olsun

Ayrıca FORUM ; Büyük bir keyifle takip ettiğim yardım aldığım, öğrendiğim ve elimden geldiğince katkı sağlamaya çalıştığım bu güzel platformda, sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum.

Burayı güzelleştiren, paylaşımlara değer katan, yorum yazan ve bilgi paylaşan tüm üye arkadaşlarıma teşekkür etmek istedim. Bilgi paylaştıkça çoğalıyor ve buradaki topluluğun enerjisi gerçekten çok güzel.

Hep birlikte daha nice keyifli sohbetlere, kaliteli paylaşımlara imza atmak dileğiyle.

Son düzenleme:
Sinetech üstad hayırlı uğurlu olsun

Büyük hedefler küçük adımlarla başlar. Daha iyi yerlede görmek dileğiyle iyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar
Başarılarınızın devamını diler hayirli uğurlu olmasını tüm kalbimle dilerim
Saygı ve sevgiler

Hayırlı olsun bizim mekanımız başarilar dilerim dum dostlara başta forum yönetimine selam olsun🙏

Hayırlı olsun @Sinetech nice daha 100 binlere ve milyonlara diyelim

Çok teşekkürler sevgili @isimbulamajim, aslında senin de önerdiğin gibi bir canlı yayın planlamıştım ama işlerim çok yoğun olduğu için ayarlayamadım, belki bayramda bir akşam müsait arkadaşlarla canlı yayında buluşuruz.

Plaket konusu da nasıl olacak bilemiyorum, Youtube bununla alakalı bir bilgilendirme vs yapmadı :)

Senin, @hayri paçcı , @Kargo1975, @gorkem serif, forumda yok ama her zaman motive edici mesajlar gönderen jaccckal, Hakan Bayar, forumdaki desteklerinden dolayı @AKYOL , @Adnan K. yine büyük katkıları olan @dehakan7 , @tekkan, tabii ki genç dehamız @patr0n, konularını çok sevdiğim @eerol, paylaştığı haberleri bir süredir okuyamadığımız @remixtik , harika paylaşımları olan @birdirbir, kendini özletmiş olsa da @Latte, haber girmesini dört gözle beklediğimiz @Graveworm ve unuttuğum için affetmesini istediğim pek çok arkadaşıma, kardeşime, abime ne kadar teşekkür etsem azdır.

@tıngırmıngır ve @ismailturret 'i de unutmayalım :)

Bu kanal 2 kere kapatıldı, 3 kere her şeye sıfırdan başladık, kanal çalındı, çok stresli bir kaç gün sonunda onu da atlattık evelallah 🤲

Bundan sonra da Survivor modunda ve sadece bilgi paylaşmak için yayınlarımız devam edecektir, burada bulunan, kanalda bulunan herkese sonsuz kere teşekkürler ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 24698
Ah üstadım yazdığınız güzel mesaj beni onore etti bir süredir sağlık sorunlarım vuku bulduğu için bir süredir paylaşımlardan uzak kaldım kalbim daima buradaydı yakında inşallah tekrardan paylaşımlara devam edeceğim
Sizlerin varlığı bizlere güç vermekte

Forum çok daha güzel yerlere ulaşmalı aslında. Özellikle TV box ve uygulamaları ile Türkiye'deki ilk tercih edilen Forum olmalı. Uygulama geliştiricilerin tamamı aktif bir şekilde yeralmalı. Umarım ilerleyen zamanlarda bu başarıyı yakalar.

Daha nice 100,000 lere Sinetech Ailesi 💯🎉💥

Son düzenleme:
@Sinetech ailesi nice daha 100 binlere ve milyonlara diyelim

💯🎉💥

Milyonlara ulaşmak erişmek dileğiyle, hayırlı olsun...

Arkadaşlar, saygı sevgi çreçevesinde, kimseyi kırmayarak bozmayarak düzgün paylaşimlar yapılırsa 200BINDE olur 500BINDE olur.

Iyi forumlar dilerim

hayırlı uğurlu olsun nice yüzbinlere diyelim

Çok teşekkürler sevgili @isimbulamajim, aslında senin de önerdiğin gibi bir canlı yayın planlamıştım ama işlerim çok yoğun olduğu için ayarlayamadım, belki bayramda bir akşam müsait arkadaşlarla canlı yayında buluşuruz.

Plaket konusu da nasıl olacak bilemiyorum, Youtube bununla alakalı bir bilgilendirme vs yapmadı :)

Senin, @hayri paçcı , @Kargo1975, @gorkem serif, forumda yok ama her zaman motive edici mesajlar gönderen jaccckal, Hakan Bayar, forumdaki desteklerinden dolayı @AKYOL , @Adnan K. yine büyük katkıları olan @dehakan7 , @tekkan, tabii ki genç dehamız @patr0n, konularını çok sevdiğim @eerol, paylaştığı haberleri bir süredir okuyamadığımız @remixtik , harika paylaşımları olan @birdirbir, kendini özletmiş olsa da @Latte, haber girmesini dört gözle beklediğimiz @Graveworm ve unuttuğum için affetmesini istediğim pek çok arkadaşıma, kardeşime, abime ne kadar teşekkür etsem azdır.

@tıngırmıngır ve @ismailturret 'i de unutmayalım :)

Bu kanal 2 kere kapatıldı, 3 kere her şeye sıfırdan başladık, kanal çalındı, çok stresli bir kaç gün sonunda onu da atlattık evelallah 🤲

Bundan sonra da Survivor modunda ve sadece bilgi paylaşmak için yayınlarımız devam edecektir, burada bulunan, kanalda bulunan herkese sonsuz kere teşekkürler ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 24698
DAİMA BERABER DAHA İYİSİNE...

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler hayırlı olsun

Geri