Emeğine sağlık ustam, güzel sözlerin için çok teşekkür ederimEmeğine sağlık ustat teşekkürler
Selam , teşekkür ederim güzel yorumun içinabi cihazım next tv box uygulama çok güzeldi ama son güncellemeden sonra uygulama 5 10 sn sonra kapanıyor
Selam , geri bildirimin için çok teşekkür ederimBenim TLF da güncelleme var ikazı geldi ama güncelle tuşu yoktu. Bir de changelog bölümüne az yer ayrılmış aşağıda, satır satır okunabiliyordu. Elle güncelledim
Çok teşekkür ederizFikir de Uygulama da çok iyi![]()
verilir . Başarılar.
Cihaz nothing phone 2a, android 16 hocamSelam , geri bildirimin için çok teşekkür ederim
Söylediğin iki konuyu da dikkate aldık. Özellikle TLF cihazında güncelleme uyarısı gelip “Güncelle” butonunun görünmemesi önemli bir sorun. Changelog bölümünün TV ekranında çok küçük kalması da kullanıcı deneyimi açısından düzeltilmesi gereken bir konu.
Pazartesi bu konuları ayrıca inceleyeceğiz. Farklı TV Box ve Android cihazlarda neden böyle bir durum oluştuğunu kontrol edeceğiz. Sorunun kaynağını bulmadan rastgele değişiklik yapmak istemiyoruz.
Elle güncelleme yapmak zorunda kalman için de kusura bakma.Amacımız güncelleme geldiğinde herkesin uygulama içerisinden sorunsuz şekilde güncelleyebilmesi.
Cihaz bilgilerini de paylaşırsan (TLF model + Android sürümü) incelememiz daha kolay olur.
Tekrar teşekkürler , böyle geri bildirimler uygulamayı geliştirmemiz için gerçekten çok değerli. ️
SılaTV PRO Ekibi![]()
Eyvallah arkadasimCihaz nothing phone 2a, android 16 hocam
Rica ederizemeğinize teşekkür ederiz
Harika bir ekipsiniz, saygılar.Rica ederiz️ Güzel sözlerin için asıl biz teşekkür ederiz.
SılaTV PRO'yu geliştirirken sizlerden gelen geri bildirimler bizim için çok değerli.
İnşallah daha da güzel ve sorunsuz bir hale getireceğiz.
Desteğiniz için teşekkürler, iyi seyirler. ️
SılaTV PRO Ekibi
Kusuruma bakmayın ben ace player olayını çözemedim 2 yayın izledikten sonra sürekli premium almam için uyarı verip açmıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim,teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 32110
Selam arkadaşlar,
SılaTV PRO v4.0.5 YAYINDA!
Bu sürümle birlikte önemli bir sistem devreye girdi:
Health Checker
• Ölü bağlantılar otomatik temizleniyor
• Geçici hatalar hemen silinmiyor
• M3U listesi düzenli olarak kontrol edilip güncelleniyor
• Daha temiz ve güncel kanal listesi
Player 3.0 stabil
YouTube desteği devam ediyor
Android TV • Google TV • Telefon • Tablet
Ücretsiz ve reklamsız.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Destekleriniz ve güzel geri dönüşleriniz için teşekkürler!
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
SılaTV PRO Ekibi
Teşekkür ederim hocamTv tcl 7l modeli fam 3 gb gayet guclu bir tv uygula kaynakli diye düşünüyorum gec acilmasi diger tv uyglamalari geyet hizli aciliyor ornek verebilirim dost tv domates tv pars gibi gelistimenize yardimci olirsa deneyimleri soylerim
Çok teşekkür ederiz, öneriniz kesinlikle dikkate alınacak.Acilis hizi yine yavaş bende bir oneri icin programi yavaslatan neyse ona ayri bir program yapilsa daha iyi olmaz mi? Hepsini birlestirmek yerine