🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uygulama yapımında çok büyük emek var ve sizler bize bu uygulamayı bedavaya başka bir deyişle beleşe veriyorsunuz. Ne kadar teşekkür etsek az. Sağolun varolun......

kardeşim emeğine eline sağlık gerçekten çok güzel uygulama ve daha yolun başındayım diyorsun inşallah her şey gönlünce ve istediğin gibi olur bizde keyifle izleriz.

Tv de cok gec aciliyor stabil degil googtv de

Tv de cok gec aciliyor stabil degil googtv de
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. 🙏
Google TV cihazlarda açılış hızı cihazın RAM'i, işlemcisi ve sistemdeki boş kaynaklara göre değişebiliyor.
SılaTV PRO v4.0.5'te açılış ve liste sistemi optimize edildi, ayrıca kanal listesi artık Health Checker ile temizleniyor. 🧹
Cihazınızın marka/model ve RAM bilgisini paylaşırsanız kontrol edip yardımcı olalım. 👍

🙏 Çok teşekkür ederim dostum. Güzel sözlerin ve desteğin bizim için gerçekten çok değerli. ️
SılaTV PRO'yu geliştirirken en büyük motivasyonumuz kullanıcıların geri dönüşleri.
Her zaman daha iyisi için geliştirmeye devam. 🚀📺
Desteğin için tekrar teşekkürler. 🤝

Elinize emeğinize sağlık, özellikle her mesajı okuyup tek tek , yılmadan , en açıklayıcı ve güzel bir şekilde karşılık vermeniz çok güzel olmuş bu da bizim gibi kullanıcılara değer verdiğinizi gösterir tabi bizim de buna uygun olarak teşekkürlerimizi iletmeniz gerekir tekrardan sağolun varolun🙏🏻
🙏 Çok teşekkür ederiz dostum. Bu güzel ve detaylı yorumun bizim için gerçekten çok değerli. ️

Mesajları okuyup tek tek geri dönüş yapmamızın sebebi de zaten bu. SılaTV PRO'yu sadece bir uygulama olarak değil, kullanıcıların geri bildirimleriyle sürekli geliştirdiğimiz bir proje olarak görüyoruz. 🚀

Özellikle görüntü kalitesi ve Player 3.0 konusundaki güzel sözlerin bizi ayrıca mutlu etti. 📺🎬

Bu arada son çalışmamızda önemli bir sistemi daha devreye aldık:

🧹 Health Checker sistemi
• M3U bağlantıları düzenli olarak kontrol ediliyor.
• Ölü bağlantılar otomatik olarak temizleniyor.
• Geçici bağlantı hataları hemen silinmiyor.
• Başarısız bağlantılar tekrar kontrol ediliyor.
• Temizlenen liste Cloudflare üzerinden SılaTV PRO'ya sunuluyor.
• Sistem otomatik olarak çalışmaya devam ediyor.

🚀 SılaTV PRO v4.0.5

Yeni sürümde Health Checker entegrasyonu aktif. Ayrıca v4.0.4 → v4.0.5 otomatik güncelleme sistemini gerçek cihazda başarıyla test ettik. 🔐📲

📥 APK​

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

🔗 GitHub Releases​

📊 Health Checker​

🙏 Güzel sözlerin, desteğin ve değerli geri dönüşlerin için tekrar çok teşekkür ederiz.​

Daha iyisi için geliştirmeye devam ediyoruz. 🚀💚

🚀 SılaTV PRO Ekibi

Son düzenleme:
Elinize, emeğinize sağlık. Güzel olmuş, sizde keyfini dürün, kolay gelsin.
🙏 Çok teşekkür ederiz dostum, güzel sözlerin için sağ ol. ️
Sizler keyifle kullandıkça bizim de çalışma şevkimiz artıyor.
Size de keyifli seyirler, kolay gelsin. 📺🍿

Hocam elinize sağlık, uygulama zaman geçtikçe stabil ve güzel oldu ve daha da güzel olacak.
Amacımız da zaten SılaTV PRO'yu zamanla daha da zenginleştirip her ihtiyaca cevap veren bir uygulama haline getirmek. 🚀
Daha yapacak çok işimiz var, geliştirmeye devam ediyoruz. 💪
Keyifli seyirler! 📺🍿

Emeğinize sağlık güzel uygulama, naçizane bir sorunla karşılaşıyorum; hem telefon hemde mi box da otomatik güncelleme sorunu yaşıyorum , telefon Android 11, mi box ilk nesil, yaşadığım sorun şu; uygulama otomatik olarak iniyor kur dediğim de- ( güncelleme hatası _APK imzası kurulu sıla TV pro imzasıyla eşleşmiyor. ) kapat yada tekrar dene diyor. Şimdiden teşekkürler , kolay gelsin
🙏 Merhaba dostum, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Yaşadığınız “APK imzası kurulu SılaTV PRO imzasıyla eşleşmiyor” hatasını özellikle kontrol ettik.

SılaTV PRO v4.0.5'te otomatik güncelleme sistemini yeniden düzenleyip gerçek cihaz üzerinde 4.0.4 → 4.0.5 şeklinde test ettik ve güncelleme başarıyla tamamlandı. 🔐📲

Telefon ve özellikle eski nesil Mi Box tarafında farklı Android sürümü/cihaz yapısından dolayı durum değişebilir.

Öncelikle v4.0.5'i kurmanızı rica ediyoruz. Sorun devam ederse kullandığınız Mi Box modelini ve Android sürümünü yazarsanız ayrıca inceleyelim. 👍

📥 v4.0.5 Direkt APK:

🔗 GitHub Releases:

Tekrar teşekkürler, geri dönüşünüz bizim için çok değerli. ️
Her zaman daha iyisi için geliştirmeye devam ediyoruz. 🚀

Ellerinize, yüreğinize sağlık. Teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.
🙏 Çok teşekkür ederiz, güzel dilekleriniz için sağ olun. ️
Sizlerin desteği ve güzel geri dönüşleri bizim için en büyük motivasyon.
Hep birlikte daha iyisi için geliştirmeye devam. 🚀📺
Size de keyifli seyirler dileriz. 😊

🙏 Çok teşekkür ederiz, güzel dilekleriniz için sağ olun. ️
Sizlerin desteği ve güzel geri dönüşleri bizim için en büyük motivasyon.
Hep birlikte daha iyisi için geliştirmeye devam. 🚀📺
Size de keyifli seyirler dileriz. 😊
Harika uygulama.👍👍

Uygulama yapımında çok büyük emek var ve sizler bize bu uygulamayı bedavaya başka bir deyişle beleşe veriyorsunuz. Ne kadar teşekkür etsek az. Sağolun varolun......
🙏 Çok teşekkür ederiz dostum, güzel sözlerin ve desteğin için sağ ol. ️
SılaTV PRO tamamen ücretsiz ve reklamsız olarak geliştirilmeye devam ediyor. 🚀

Google Play sürümü için de çalışmalarımız devam ediyor, çok yakında Google Play'de de yerimizi alacağız. 📱📺

Sizlerden gelen güzel geri dönüşler bizim için en büyük motivasyon.
Daha iyisi için geliştirmeye devam ediyoruz. 💚🚀

Keyifli seyirler dileriz. 😊

Belgesele mor iz ekleme imkanı varmı?Teşekkürler.
Belgesel içerikleri konusunda da istekleri not alıyoruz. 📝
Uygun ve erişilebilir içerikler oldukça listeye eklemeye devam edeceğiz.
Desteğin için tekrar teşekkürler, keyifli seyirler. 📺🚀

kardeşim emeğine eline sağlık gerçekten çok güzel uygulama ve daha yolun başındayım diyorsun inşallah her şey gönlünce ve istediğin gibi olur bizde keyifle izleriz.
🙏 Çok teşekkür ederiz kardeşim, güzel sözlerin ve desteğin bizim için gerçekten çok değerli. ️

SılaTV PRO'nun hedefi başından beri belli:
💚 Asla ücretli olmayacak.
🚫 Zerre reklam olmayacak.
▶️ Aç, seç, izle.
🔒 VPN ile uğraşmadan mümkün olduğunca sade ve sorunsuz kullanım.
🔄 İçerikler ve bölümler otomatik olarak güncellenecek.
🧹 Yeni nesil Health Checker sistemiyle bağlantılar düzenli kontrol edilip ölü olanlar temizlenecek.

Daha yolun başındayız ve geliştirecek çok şeyimiz var. 🚀
Amacımız sadece bir TV uygulaması yapmak değil, kullanıcıyı yormayan yeni nesil bir izleme deneyimi oluşturmak. 📺

Siz keyifle izleyin, biz geliştirmeye devam edelim. 😊
Aç • Seç • İzle. Hepsi bu. 🚀📺

🙏 Çok teşekkür ederiz kardeşim, güzel sözlerin ve desteğin bizim için gerçekten çok değerli. ️

SılaTV PRO'nun hedefi başından beri belli:
💚 Asla ücretli olmayacak.
🚫 Zerre reklam olmayacak.
▶️ Aç, seç, izle.
🔒 VPN ile uğraşmadan mümkün olduğunca sade ve sorunsuz kullanım.
🔄 İçerikler ve bölümler otomatik olarak güncellenecek.
🧹 Yeni nesil Health Checker sistemiyle bağlantılar düzenli kontrol edilip ölü olanlar temizlenecek.

Daha yolun başındayız ve geliştirecek çok şeyimiz var. 🚀
Amacımız sadece bir TV uygulaması yapmak değil, kullanıcıyı yormayan yeni nesil bir izleme deneyimi oluşturmak. 📺

Siz keyifle izleyin, biz geliştirmeye devam edelim. 😊
Aç • Seç • İzle. Hepsi bu. 🚀📺
Emeğine sağlık ustat teşekkürler

abi cihazım next tv box uygulama çok güzeldi ama son güncellemeden sonra uygulama 5 10 sn sonra kapanıyor

Benim TLF da güncelleme var ikazı geldi ama güncelle tuşu yoktu. Bir de changelog bölümüne az yer ayrılmış aşağıda, satır satır okunabiliyordu. Elle güncelledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri