🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🙏 Çok teşekkür ederiz, güzel sözleriniz ve desteğiniz bizim için gerçekten çok değerli. ️
SılaTV PRO v4.0.3 artık yayında! 🚀📺

▶️ YouTube desteği: YouTube bağlantıları doğrudan SılaTV PRO Player üzerinden oynatılabiliyor.
⚡ Daha hızlı açılış ve geçişler
🚀 Yeni İçerik taramasında performans iyileştirmeleri
📦 Daha hızlı cache okuma
📱 Telefonlarda otomatik yatay (landscape) açılış
🏠 Ana ekran kullanıcı deneyimi iyileştirmeleri
🎬 Player 3.0 stabil yapısı korunuyor
📺 Android TV & Google TV desteği
📱 Telefon & Tablet desteği
🔄 Otomatik güncelleme sistemi
💚 Ücretsiz ve reklamsız

📥 v4.0.3 APK:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

🔗 GitHub Releases:

🔜 Google Play'e de çok az kaldı! 📱🚀

Desteğiniz ve güzel yorumlarınız bize güç veriyor. Durmak yok, yola devam!📺
Görüntü çok güzel,sadece kanallara geç giriyor.Teşekkürler.👍

Az önce son sürümü denedim, çok başarılı buldum. Böyle bir projeyi sonlandırma fikrine niye kapıldınız anlamadım. Hızlı, içerik geniş
🙏 Çok teşekkür ederiz, güzel sözleriniz gerçekten bizi çok mutlu etti. ️
Projeyi sonlandırmak yerine tam tersine SılaTV PRO'yu daha da geliştirmeye devam ediyoruz. 🚀📺

Bizi farklılaştıran en önemli noktalardan biri de şu: YouTube bağlantılarını doğrudan SılaTV PRO Player üzerinden oynatabiliyoruz. 🎬
Bunun yanında hızlı açılış, gelişmiş cache sistemi, Player 3.0, AceStream desteği ve sürekli gelişen içerik yapımız var.

“Başka uygulamalarda olmayan ne var?” diye soranlara cevabımız basit:
👉 SılaTV PRO'da birçok özelliği tek bir yerde, sade ve reklamsız şekilde bir araya getirmeye çalışıyoruz. ️

Daha yolun başındayız. Daha güzelleri geliyor. 🚀🔥
Desteğiniz için çok teşekkürler! 🙏

Görüntü çok güzel,sadece kanallara geç giriyor.Teşekkürler.👍
🙏 Çok teşekkür ederiz, beğenmenize gerçekten sevindik. ️ Görüntü tarafında Player 3.0 için özellikle kalite ve akıcılığa çok önem veriyoruz.

“Sadece kanallara geç giriyor” demişsiniz; hangi cihazda kullandığınızı da merak ettim. 😊 Android TV, Google TV, TV Box, telefon veya tablet mi? Cihazın modelini yazarsanız özellikle o cihazdaki kanal geçiş süresini değerlendirebiliriz.

Çünkü cihazdan cihaza kanal açılış ve geçiş süreleri değişebiliyor. Özellikle internet bağlantısı, cihazın işlemci/RAM kapasitesi ve kanalın kaynak sunucusu bu süreyi etkileyebiliyor.

Cihaz modelini paylaşırsanız seviniriz. 👍 Böyle geri bildirimler bizim için çok değerli; hangi cihazlarda daha fazla optimizasyon yapmamız gerektiğini görmemize yardımcı oluyor. 🚀📺

Tekrar teşekkürler, güzel seyirler.

emeğinize sağlık
🙏 Çok teşekkür ederiz, güzel dilekleriniz için sağ olun.️
Bizim için en önemli konu ücretsiz olması kadar kaliteli olması. SılaTV PRO'yu geliştirirken bu ikisinden de ödün vermemeye çalışıyoruz. 🚀📺

💯 Ücretsiz + reklamsız + kaliteli görüntü + güçlü Player 3.0
⚡ Hızlı açılış ve geçişler
▶️ YouTube bağlantılarını doğrudan kendi Player'ımızdan oynatma
🎬 Film ve dizi içerikleri
🔴 Canlı TV + AceStream desteği
📱 Telefon / Tablet / Android TV / Google TV desteği

Daha da önemlisi, kullanıcı geri bildirimleriyle sürekli geliştiriyoruz.
SılaTV PRO daha yolun başında. 😉🔥

Ücretsiz, reklamsız ve kaliteli bir deneyim mümkün. Biz de bunu göstermeye çalışıyoruz.📺
Desteğiniz için tekrar teşekkürler, güzel seyirler! 🙏

🙏 Çok teşekkür ederiz, beğenmenize gerçekten sevindik. ️ Görüntü tarafında Player 3.0 için özellikle kalite ve akıcılığa çok önem veriyoruz.

“Sadece kanallara geç giriyor” demişsiniz; hangi cihazda kullandığınızı da merak ettim. 😊 Android TV, Google TV, TV Box, telefon veya tablet mi? Cihazın modelini yazarsanız özellikle o cihazdaki kanal geçiş süresini değerlendirebiliriz.

Çünkü cihazdan cihaza kanal açılış ve geçiş süreleri değişebiliyor. Özellikle internet bağlantısı, cihazın işlemci/RAM kapasitesi ve kanalın kaynak sunucusu bu süreyi etkileyebiliyor.

Cihaz modelini paylaşırsanız seviniriz. 👍 Böyle geri bildirimler bizim için çok değerli; hangi cihazlarda daha fazla optimizasyon yapmamız gerektiğini görmemize yardımcı oluyor. 🚀📺

Tekrar teşekkürler, güzel seyirler.
Dönüş için sağolun,Android TV Vestel.Şimdi ilk girdiğim kadar ağıy değil.Saygılar.🌅💫👍

Dönüş için sağolun,Android TV Vestel.Şimdi ilk girdiğim kadar ağıy değil.Saygılar.🌅💫👍
Estağfurullah, ne demek. 🙏 Vestel Android TV bilgisini de paylaştığınız için ayrıca teşekkürler. 👍

İlk kurulumdan sonra açılışın 14–17 saniye civarında olması, sonraki açılışlarda ise cache sayesinde yaklaşık 2 saniyeye kadar düşmesi bizim özellikle üzerinde çalıştığımız konulardan biri. ⚡🚀

Ama daha önemlisi, SılaTV PRO sadece hızlı olsun diye yapılmış bir uygulama değil. 😉

📺 YouTube desteği – YouTube bağlantılarını kendi Player'ımız üzerinden oynatma
🔥 AceStream desteği
💾 USB / M3U içerik desteği
⚡ Hızlı açılış ve cache sistemi
🎬 Film & dizi içerikleri
▶️ Player 3.0
📱 Telefon / Tablet / Android TV / Google TV
🚫 Reklamsız ve ücretsiz

Ve açıkçası daha bitmedi. 😎
Sürekli yeni özellikler, iyileştirmeler ve kullanıcıların istediği geliştirmeler üzerinde çalışıyoruz.

Amacımız tek bir uygulamada mümkün olduğunca fazla özelliği, sade, hızlı ve kaliteli bir deneyimle sunmak.️ 📺

Geri bildiriminiz için tekrar teşekkürler. Vestel'deki deneyiminizi de takip ediyoruz; özellikle kanal geçişlerini biraz daha iyileştirmek için bu tür geri bildirimler bizim için çok değerli. 🙏🔥

Dostum uygulamanı inceledim gayet başarı güzel.
İlham aldığım yerler bile oldu bence devam
herkez kendine göre dizayn yapar
kendi düşüncelerini uygulamaya koyar
sen bildiğini yap
%10 kafanı takma %90 kişiye odaklan
Başarılar

X
Estağfurullah, ne demek. 🙏 Vestel Android TV bilgisini de paylaştığınız için ayrıca teşekkürler. 👍

İlk kurulumdan sonra açılışın 14–17 saniye civarında olması, sonraki açılışlarda ise cache sayesinde yaklaşık 2 saniyeye kadar düşmesi bizim özellikle üzerinde çalıştığımız konulardan biri. ⚡🚀

Ama daha önemlisi, SılaTV PRO sadece hızlı olsun diye yapılmış bir uygulama değil. 😉

📺 YouTube desteği – YouTube bağlantılarını kendi Player'ımız üzerinden oynatma
🔥 AceStream desteği
💾 USB / M3U içerik desteği
⚡ Hızlı açılış ve cache sistemi
🎬 Film & dizi içerikleri
▶️ Player 3.0
📱 Telefon / Tablet / Android TV / Google TV
🚫 Reklamsız ve ücretsiz

Ve açıkçası daha bitmedi. 😎
Sürekli yeni özellikler, iyileştirmeler ve kullanıcıların istediği geliştirmeler üzerinde çalışıyoruz.

Amacımız tek bir uygulamada mümkün olduğunca fazla özelliği, sade, hızlı ve kaliteli bir deneyimle sunmak.️ 📺

Geri bildiriminiz için tekrar teşekkürler. Vestel'deki deneyiminizi de takip ediyoruz; özellikle kanal geçişlerini biraz daha iyileştirmek için bu tür geri bildirimler bizim için çok değerli. 🙏🔥
Aynen yazdığınız gibi,şu anda açılması moral.Ayrıca Kanal görüntüsü uydudan daha iyi,bilgilerinize.

Dostum uygulamanı inceledim gayet başarı güzel.
İlham aldığım yerler bile oldu bence devam
herkez kendine göre dizayn yapar
kendi düşüncelerini uygulamaya koyar
sen bildiğini yap
%10 kafanı takma %90 kişiye odaklan
Başarılar
🙏️ Çok teşekkür ederim dostum, özellikle bu sözlerin benim için ayrı değerli.
“Herkes kendine göre dizayn yapar, kendi düşüncelerini uygulamaya koyar” kısmına kesinlikle katılıyorum. Her projenin arkasında bir emek, fikir ve farklı bir bakış açısı var.

Biz de SılaTV PRO'yu tamamen kullanıcı deneyimine göre geliştirmeye çalışıyoruz. Bazen bir fikri uyguluyoruz, bazen kullanıcıların geri dönüşleriyle yön değiştiriyoruz. 🚀

Senin de içerik üreten biri olarak bunu fark edip destek vermen ayrıca güzel. Üreten insanın emeğini en iyi yine üreten insan anlar. 🤝

Tavsiyen için de ayrıca teşekkürler: %10 kafaya tak, %90 kişiye ve projeye odaklan. 😄 Çok güzel söyledin.

Biz daha bitmedik dostum, SılaTV PRO'da daha yapacak çok işimiz var. 🔥📺
Senin de çalışmalarında bol başarılar, yolun açık olsun. 🙏💪

X

Aynen yazdığınız gibi,şu anda açılması moral.Ayrıca Kanal görüntüsü uydudan daha iyi,bilgilerinize.
🙏 Çok teşekkür ederiz, gerçekten böyle geri dönüşleri duymak bizi çok mutlu ediyor. ️

Özellikle “uydudan daha iyi” demeniz harika. 😄📺 Görüntü kalitesi konusunda Player 3.0 tarafında elimizden geldiğince kaliteyi korumaya ve akıcı bir deneyim sunmaya çalışıyoruz.

Açılış tarafında da aynı şekilde; ilk kurulumdaki süre ile sonraki açılışlar arasındaki farkı cache sistemi sayesinde ciddi şekilde azaltmaya odaklandık. ⚡🚀

Daha yapacaklarımız var. YouTube, AceStream, USB/M3U, film-dizi ve Player 3.0 derken SılaTV PRO'yu sürekli geliştirmeye devam ediyoruz. 🔥

Sizlerden gelen bu tür geri bildirimler de bize gerçekten motivasyon veriyor. 🙏
Güle güle kullanın, güzel seyirler.📺

🙏 Çok teşekkür ederiz, gerçekten böyle geri dönüşleri duymak bizi çok mutlu ediyor. ️

Özellikle “uydudan daha iyi” demeniz harika. 😄📺 Görüntü kalitesi konusunda Player 3.0 tarafında elimizden geldiğince kaliteyi korumaya ve akıcı bir deneyim sunmaya çalışıyoruz.

Açılış tarafında da aynı şekilde; ilk kurulumdaki süre ile sonraki açılışlar arasındaki farkı cache sistemi sayesinde ciddi şekilde azaltmaya odaklandık. ⚡🚀

Daha yapacaklarımız var. YouTube, AceStream, USB/M3U, film-dizi ve Player 3.0 derken SılaTV PRO'yu sürekli geliştirmeye devam ediyoruz. 🔥

Çok teşekkürler,TV denince sıla tv favorim,,böyle giderse fevkalade.👍

🙏️ Çok teşekkür ederim dostum, özellikle bu sözlerin benim için ayrı değerli.
“Herkes kendine göre dizayn yapar, kendi düşüncelerini uygulamaya koyar” kısmına kesinlikle katılıyorum. Her projenin arkasında bir emek, fikir ve farklı bir bakış açısı var.

Biz de SılaTV PRO'yu tamamen kullanıcı deneyimine göre geliştirmeye çalışıyoruz. Bazen bir fikri uyguluyoruz, bazen kullanıcıların geri dönüşleriyle yön değiştiriyoruz. 🚀

Senin de içerik üreten biri olarak bunu fark edip destek vermen ayrıca güzel. Üreten insanın emeğini en iyi yine üreten insan anlar. 🤝

Tavsiyen için de ayrıca teşekkürler: %10 kafaya tak, %90 kişiye ve projeye odaklan. 😄 Çok güzel söyledin.

Biz daha bitmedik dostum, SılaTV PRO'da daha yapacak çok işimiz var. 🔥📺
Senin de çalışmalarında bol başarılar, yolun açık olsun. 🙏💪
Teşekkürler.

Elinize emeğinize sağlık, özellikle her mesajı okuyup tek tek , yılmadan , en açıklayıcı ve güzel bir şekilde karşılık vermeniz çok güzel olmuş bu da bizim gibi kullanıcılara değer verdiğinizi gösterir tabi bizim de buna uygun olarak teşekkürlerimizi iletmeniz gerekir tekrardan sağolun varolun🙏🏻

Elinize emeğinize sağlık üstad süper olmuş Teşekkürler

Elinize, emeğinize sağlık. Güzel olmuş, sizde keyfini dürün, kolay gelsin.

Emegine sağlık teşekkürler

Hocam elinize sağlık, uygulama zaman geçtikçe stabil ve güzel oldu ve daha da güzel olacak.

🙏 Çok teşekkür ederiz, güzel sözleriniz ve desteğiniz bizim için gerçekten çok değerli. ️
SılaTV PRO v4.0.3 artık yayında! 🚀📺

▶️ YouTube desteği: YouTube bağlantıları doğrudan SılaTV PRO Player üzerinden oynatılabiliyor.
⚡ Daha hızlı açılış ve geçişler
🚀 Yeni İçerik taramasında performans iyileştirmeleri
📦 Daha hızlı cache okuma
📱 Telefonlarda otomatik yatay (landscape) açılış
🏠 Ana ekran kullanıcı deneyimi iyileştirmeleri
🎬 Player 3.0 stabil yapısı korunuyor
📺 Android TV & Google TV desteği
📱 Telefon & Tablet desteği
🔄 Otomatik güncelleme sistemi
💚 Ücretsiz ve reklamsız

📥 v4.0.3 APK:

🔗 GitHub Releases:

🔜 Google Play'e de çok az kaldı! 📱🚀

Desteğiniz ve güzel yorumlarınız bize güç veriyor. Durmak yok, yola devam!📺
Emeğinize sağlık güzel uygulama, naçizane bir sorunla karşılaşıyorum; hem telefon hemde mi box da otomatik güncelleme sorunu yaşıyorum , telefon Android 11, mi box ilk nesil, yaşadığım sorun şu; uygulama otomatik olarak iniyor kur dediğim de- ( güncelleme hatası _APK imzası kurulu sıla TV pro imzasıyla eşleşmiyor. ) kapat yada tekrar dene diyor. Şimdiden teşekkürler , kolay gelsin

Ellerinize, yüreğinize sağlık. Teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri