🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar tekrar küçük bir desteğinize ihtiyacım var 🙏

SılaTV PRO artık Google Play’de test aşamasında ve mağaza sayfası aktif. Uygulamanın herkese açık olarak yayınlanabilmesi için Google, kapalı testte en az 12 test kullanıcısının katılmasını istiyor.

Şu an bu sayıyı tamamlamaya çalışıyoruz. Destek olmak isteyen arkadaşlar Gmail adresini yazarsa kapalı test listesine ekleyip Google Play katılım bağlantısını göndereceğim.

Katılmanız birkaç dakikalık bir işlem ama bizim için çok değerli.
SılaTV PRO ücretsiz ve reklamsız kalmaya devam edecek.

Yaklaşık 4 aydır bu uygulama üzerinde emek veriyoruz; bu emeğin boşa gitmemesi için bu son aşamada desteğinize ihtiyacımız var. Bu bölümü geçebilirsek sizlere güzel bir sürprizimiz de olacak. 😊

SılaTV PRO ücretsiz ve reklamsız kalmaya devam edecek. Biz bu işi sizler için, karşılık beklemeden yapıyoruz. Bu yüzden bu küçük desteğinizi bizden esirgememenizi rica ediyoruz.

Destek olmak isteyen arkadaşlar Gmail adresini yazarsa kapalı test listesine ekleyip Google Play katılım bağlantısını göndereceğim.

aşağıdaki bağlantıya girip Google Play kapalı test programına katılabilirsiniz.
Sayfada “Tester oldunuz / You are a tester” yazısını gördüğünüzde işlem tamamdır. ✅

Test bağlantısı:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ardından isterseniz Google Play üzerinden uygulamayı cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Şimdiden destek olan herkese gönülden teşekkür ederim. 🙏

Ekli dosyayı görüntüle 31415
DM den yazdım üstad

Tesekkürler bu güncelleme daha iyi olmus yalniz Atv kanalinda baska bir kanal cikiyor
Yerli diziler icin bir bölüm acilsa iyi olur Türk tv kanallarinda olan Türk dizi filmlerini izlemek icin
Hocam geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. 🙏
ATV’de yanlış kanal açılması sorununu not aldım, kaynak eşleşmesini kontrol edeceğim.
Yerli diziler için ayrı bir bölüm fikri de güzel; Türk TV kanallarındaki dizi/film içeriklerini daha düzenli sunmak için değerlendireceğim.
Güncellemeyi beğenmenize sevindim, desteğiniz için teşekkür ederim. 🌹

DM den yazdım üstad
Hocam teşekkür ederim 🙏 DM’den yazan arkadaşları test listesine ekliyorum.
Teste destek olmak isteyen diğer arkadaşlar da DM’den Gmail adreslerini gönderebilirler.
Katılan herkese çok teşekkür ederim. 🌹

Hocam çok teşekkür ederim. 🙏
Mi Box cihazınızla test edebilirsiniz.

Önce sizi kapalı test listesine eklemem gerekiyor. Bunun için kullandığınız Gmail adresini bana gönderin.

E-posta adresinizi ekledikten sonra size Google Play kapalı test katılım bağlantısını göndereceğim. Bağlantıya girip “Teste katıl” demeniz yeterli olacak.

Sonrasında uygulamayı Google Play üzerinden indirip Mi Box cihazınızda deneyebilirsiniz.

Desteğiniz için teşekkür ederim. 👍
Sevgili hocam
Çok iyi bir niyetle ve çok güzel bir üslup ile harika bir çalışma yapıyorsun lütfen moralini bozma daha önce tester olduğum için yardımcı olamıyorum yapabileceğim bir şey olursa lütfen haber verin

Kanal görüntüleri çok güzel fakat uygulama çok geç açılıyor. İzleyebilmek için ekstra bir uygulama daha kurmak gerekiyor. Uygulama hızlandırılmalı ve tek uygulama olmalı. Birde kumanda tuşlarıyla geçiş yok her bir kanala girip çıkmak gerekiyor
apk indirilemiyor çünkü sayfa bulunamadı deniliyor

Sevgili hocam
Çok iyi bir niyetle ve çok güzel bir üslup ile harika bir çalışma yapıyorsun lütfen moralini bozma daha önce tester olduğum için yardımcı olamıyorum yapabileceğim bir şey olursa lütfen haber verin
Sevgili hocam çok teşekkür ederim, güzel sözleriniz gerçekten moral verdi. 🙏
Desteğiniz benim için çok kıymetli.

Bu arada SılaTV PRO için yeni güncellemeyi de tamamladık. Yeni sürümde 🌍 Dünya TV bölümü eklendi; dünya genelindeki aktif kanallar ülke ülke listeleniyor, bozuk yayınlar mümkün olduğunca filtreleniyor. Menü ikonları ve genel arayüz de daha düzenli hale getirildi.

Google Play kapalı test süreci de devam ediyor. Daha önce tester olmanız zaten büyük destek; çevrenizde uygun biri varsa teste katılması da çok yardımcı olur.

Tekrar teşekkür ederim hocam. 🌹

Hocam haklısınız, eski APK bağlantısı artık çalışmıyor olabilir.
Güncel sürümü buradan indirebilirsiniz:

En üstteki son sürümü indirmeniz yeterli.
Bu arada yeni güncellemede 🌍 Dünya TV bölümü de eklendi ve uygulama tarafında birçok iyileştirme yaptık.

İsterseniz Google Play kapalı testine de katılabilirsiniz; Gmail adresinizi DM’den gönderirseniz test listesine ekleyebilirim.
Teşekkür ederim hocam 🙏
apk indirilemiyor çünkü sayfa bulunamadı deniliyor

Emeğine sağlık hocam. Şimdiye kadar kullandığım uygulamalar içinde en iyi görüntü kalitesini alıyorum. Homatics cihazımla teste katılmak istiyorum. Maili dm ile gönderiyorum. İyi çalışmalar.

Emeğine sağlık hocam. Şimdiye kadar kullandığım uygulamalar içinde en iyi görüntü kalitesini alıyorum. Homatics cihazımla teste katılmak istiyorum. Maili dm ile gönderiyorum. İyi çalışmalar.
Hocam çok teşekkür ederim, güzel yorumunuz gerçekten çok kıymetli. 🙏
Homanics cihazınızla teste katılmak istemeniz de ayrıca çok sevindirdi. DM’den mail adresinizi gönderin, Google Play kapalı test listesine ekleyeyim.

Yeni sürüm SılaTV PRO v3.3.7 yayınlandı. Bu sürümde özellikle:

• 🌍 Dünya TV bölümü eklendi
  • Dünya genelinde aktif kanal sayacı eklendi
  • Bozuk / erişilemeyen Dünya TV kanallarının filtrelenmesi geliştirildi
  • Dünya TV yayınları kendi SılaTV PRO Player içinde açılıyor
  • Player’daki yanlış 25 saniye uyarısı düzeltildi
  • Menü ikonları ve sidebar hizası yenilendi
  • Düşük RAM ve genel performans optimizasyonları korundu

Güncel sürümü buradan indirebilirsiniz:

Google Play test katılım bağlantısı:

Tekrar teşekkür ederim hocam, test sonrası Homanics cihazınızdaki deneyiminizi de mutlaka yazarsanız çok sevinirim. 🌹

Tevfik kardeşim, Sıla Tv Pro'yu çalıştırmak içi VPN gerekiyor mu?

Sinetech ailesi s.aleyküm imkanı ve zaman ayırabilecek kardeşlerimizden tevfik76 kardeşimizin projesine katılımda bulunabilmeleri hem projenin hayata geçirilmesine hemde paylaşıma katkıda bulunmaya güzel bir vesile olur.Destek olabilmek her zaman güzeldir.Forumdaki duyarlı kardeşlerimizin iyi niyetine her zaman güvenmişimdir :)

Tevfik kardeşim, Sıla Tv Pro'yu çalıştırmak içi VPN gerekiyor mu?
Hocam hayır, SılaTV PRO’yu çalıştırmak için VPN zorunlu değil. Uygulama normal internet bağlantısıyla açılır ve kullanılabilir.

Canlı TV, Film, Dizi, Dünya TV, Favoriler, Çoklu İzleme ve diğer bölümler için uygulamanın kendisi VPN istemez.

Sadece bazı yayın kaynakları ülke/bölge kısıtlamalı (geo-blocked) olabilir. Böyle bir durumda o belirli kanal sizin bulunduğunuz ülkeden açılmayabilir; bu uygulamanın çalışmadığı anlamına gelmez. Diğer kanallar ve bölümler normal şekilde çalışmaya devam eder.

Yani kısaca:
SılaTV PRO = VPN’siz çalışır.
VPN yalnızca bazı özel bölgesel yayınlarda gerekebilir; genel kullanım için şart değildir.

Güle güle kullanın hocam, bir yerde sorun yaşarsanız yazın yardımcı olurum. 🙏🌹

Sinetech ailesi s.aleyküm imkanı ve zaman ayırabilecek kardeşlerimizden tevfik76 kardeşimizin projesine katılımda bulunabilmeleri hem projenin hayata geçirilmesine hemde paylaşıma katkıda bulunmaya güzel bir vesile olur.Destek olabilmek her zaman güzeldir.Forumdaki duyarlı kardeşlerimizin iyi niyetine her zaman güvenmişimdir :)
Aleyküm selam hocam. Güzel sözleriniz ve desteğiniz için gönülden teşekkür ederim. 🙏
Bu süreçte desteğinizi gerçekten çok gördüm; gerek teşvikiniz gerek arkadaşları projeye destek olmaya davet etmeniz benim için çok kıymetli oldu.

Böyle gönülden destek veren insanların olması insanın çalışma azmini ve moralini gerçekten artırıyor. SılaTV PRO’nun bugün geldiği noktada sizlerin katkısının da payı var.
Allah razı olsun hocam, iyi ki varsınız. 🌹
Destek olan ve olacak bütün Sinetech ailesine de şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 31454

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız yeni sürüm artık hazır.
Bu güncellemeyle SılaTV PRO çok daha güçlü, düzenli ve kapsamlı hale geldi.

Bu sürümde öne çıkanlar:
🌍 Dünya TV bölümü eklendi
📡 Dünya genelinde 7.763+ aktif kanal
🧹 Bozuk / erişilemeyen yayın filtreleme geliştirildi
▶️ Dünya TV yayınları SılaTV PRO Player içinde açılıyor
⚡ Düşük RAM cihazlarda performans iyileştirmeleri korunuyor
🖥️ 4 ekran Çoklu İzleme daha stabil
🎬 Film, dizi, spor, canlı TV, favoriler, AceStream ve daha fazlası
🧭 Menü ikonları ve arayüz hizası yenilendi
⏱️ Player’daki yanlış 25 saniye uyarısı düzeltildi

SılaTV PRO’da yok yok, her şey var.
Aç. Seç. İzle.

Ücretsiz ve reklamsız kullanım devam ediyor. 🌹

Güncel sürüm:

Google Play kapalı testine destek olmak isteyen arkadaşlar:

Test eden, geri bildirim veren ve destek olan herkese çok teşekkür ederim. 🌹
Daha yeni başlıyoruz. 🚀
Daha fazlası gelecek. 🚀
Hocam gayet iyi ama ace player premium olmadığı için bir süre sonra premium istiyor farklı bir player ile yapsanız daha iyi olmazmı test ettiğim kanallar gayet iyi ve hızlı

Hocam gayet iyi ama ace player premium olmadığı için bir süre sonra premium istiyor farklı bir player ile yapsanız daha iyi olmazmı test ettiğim kanallar gayet iyi ve hızlı
Hocam geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. 🙏
Ace Player tarafında premium uyarısı çıkıyorsa cihazınızdan mevcut Ace Player’ı kaldırıp Google Play üzerinden tekrar kurmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde kurulduğunda sizden ücret istememesi gerekiyor.

AceStream tarafında uygulama yayını kendi Player’ına almaya çalıştığımızda bazı kanallarda birkaç dakika sonra sunucu/session kaynaklı sorunlar yaşadığımız için şimdilik stabil çalışan mevcut yapıyı koruduk. Yani burada amaç ücretli bir sisteme yönlendirmek değil, en sorunsuz çalışan yöntemi kullanmak.

Test ettiğiniz kanalların hızlı ve düzgün çalışmasına çok sevindim. Böyle geri bildirimler bizim için gerçekten değerli. Farklı cihazlarda AceStream davranışını da takip ediyoruz; ileride daha sağlam bir çözüm bulursak kendi Player tarafını tekrar değerlendirebiliriz.

Desteğiniz ve test için tekrar çok teşekkür ederim hocam. 🌹

Güncelleme için emeğinize sağlık

Güncelleme için emeğinize sağlık
Hocam çok teşekkür ederim.
Yeni sürümde Dünya TV, aktif kanal sayacı, kanal arama, bozuk yayın filtreleme, Player ve arayüz tarafında çeşitli iyileştirmeler yaptık.

Müsait olduğunuzda biraz kullanıp özellikle uygulama açılış hızı, menü geçişleri ve yayın performansı nasıl olmuş yazarsanız çok sevinirim.

Herhangi bir hata, takılma veya çalışmayan bir bölüm görürseniz mutlaka bildirin hocam. Geri bildirimleriniz bizim için çok değerli.

📢 SılaTV PRO v4.0.0 — Birazdan Yayında

Arkadaşlar, uzun süren geliştirme ve gerçek cihaz testlerinin ardından SılaTV PRO v4.0.0 sürümünü birazdan yayınlıyoruz. 📺

Bu sürümle birlikte uygulama artık daha oturmuş, hızlı ve stabil bir yapıya ulaştı.

v4.0.0 ile öne çıkanlar:

🔹 Daha hızlı ve stabil açılış
🔹 Yeni Eklenenler ve yeni içerik bildirim sistemi
🔹 Son izlenen canlı kanala Devam Et özelliği
🔹 Son İzlenen kaydını tek tuşla temizleme
🔹 M3U yedekleme ve Önceki M3U’ya Dön desteği
🔹 Çeşitli hata düzeltmeleri ve stabilite iyileştirmeleri

Küçük bir bilgilendirme:
SılaTV PRO artık olgun ve stabil bir yapıya ulaştığı için bundan sonra çok sık sürüm güncellemesi yayınlamayı düşünmüyoruz. Yeni sürümler gerçekten gerekli olduğunda veya anlamlı yenilikler biriktiğinde, yaklaşık 3–6 aylık aralıklarla yayınlanacak.

Kanal ve içerik tarafındaki güncellemeler ise mümkün olduğunca yeni APK yüklemeye gerek kalmadan devam edecek.

Amacımız bundan sonra sürekli yeni özellik eklemek değil, mevcut sağlam yapıyı korumak.

Daha fazla güncelleme değil, daha stabil SılaTV PRO. 📺

İlgi gösteren, deneyip geri bildirim veren herkese teşekkür ederim. 🙏
v4.0.0 birazdan yayında. 📺❤️

Sağlıcakla kalın. 🙏

Son düzenleme:
artık final sürümü oluşturduğuna göre hocam seni ve uygulamanı primestore uygulama marketimizde görmenin vakti geldi 🎉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri