🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam BlueStacks’a kurulabiliyor ve sizde çalışıyorsa kullanabilirsiniz. 👍 Benim tavsiye etmememin sebebi uygulamanın esas olarak Android TV / Google TV cihazları ve kumanda kullanımı için geliştirilmiş olması.

BlueStacks daha çok telefon/tablet ortamını PC’de taklit ettiği için D-Pad, odak sistemi, video oynatıcı ve bazı donanım özelliklerinde gerçek Android TV cihazıyla birebir aynı davranmayabiliyor. Bu nedenle yaşanan bir sorunun uygulamadan mı yoksa emülatörden mi kaynaklandığını ayırmak zorlaşabiliyor.

Yani “çalışmaz” demiyorum; sorunsuz kullanıyorsanız devam edebilirsiniz. 🙂 Sadece uygulamayı en sağlıklı şekilde gerçek Android TV/Google TV cihazında test edip kullanmayı öneriyorum. 📺
açıklama için teşekkür ederim hocam

açıklama için teşekkür ederim hocam
Rica ederim hocam, ne demek. 🙏
Sorunsuz kullanıyor olmanıza sevindim. Ben sadece uygulamanın en sağlıklı şekilde gerçek Android TV / Google TV cihazlarında test edilip kullanılmasını öneriyorum; emülatörlerde çalışsa bile kumanda, odak sistemi ve Player davranışı cihazdan cihaza farklılık gösterebiliyor.

Bu arada SılaTV PRO v3.3.6 sürümünü de yayınladık. Bu sürümde özellikle hız, akıcılık, düşük RAM kullanımı ve Çoklu İzleme kararlılığı üzerinde iyileştirmeler yapıldı. Film ve Dizi ekranlarında gezinme daha akıcı hale getirildi, poster bellek kullanımı optimize edildi ve Çoklu İzleme → tam ekran geçişindeki gereksiz Player yükü düzeltildi. Yeni logo ve görsel düzenlemeler de sürüme eklendi.

Güncelleme uygulama içinden yapılabiliyor. Dilerseniz aşağıdaki release sayfasından da indirebilirsiniz:
SılaTV PRO v3.3.6:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Geri bildirimleriniz için tekrar teşekkür ederim hocam. Kullandıkça karşılaştığınız bir durum olursa yazabilirsiniz. 👍

Arkadaşlar küçük ama önemli bir desteğinize ihtiyacım var 🙏

SılaTV PRO’nun Google Play’de herkese açık olarak yayınlanabilmesi için Google, kapalı test sürecinde en az 12 test kullanıcısının katılmasını şart koşuyor.

Şu an bu sayı tamamlanmadığı için uygulamayı Google Play’de genel kullanıma açamıyoruz. Destek olmak isteyen arkadaşlar bana özelden yazarsa test bağlantısını göndereceğim. İşlem kısa sürüyor.

Bu test süreci tamamlanırsa SılaTV PRO’yu Google Play’de herkesin erişimine açabileceğiz.

Destek olan herkese şimdiden teşekkür ederim. 🙏
SılaTV PRO ücretsiz ve reklamsız kalmaya devam edecek.

SılaTV PRO’nun Google Play’de herkese açık olarak yayınlanabilmesi için Google, kapalı test sürecinde en az 12 test kullanıcısının katılmasını şart koşuyor.

Şu an bu sayı tamamlanmadığı için uygulamayı Google Play’de genel kullanıma açamıyoruz. Destek olmak isteyen arkadaşlar bana özelden yazarsa test bağlantısını göndereceğim. İşlem kısa sürüyor.

Bu test süreci tamamlanırsa SılaTV PRO’yu Google Play’de herkesin erişimine açabileceğiz.

Denemek isterim

mi box cihazım ile deneme yapabilirim.

Bende yardımcı olabilirim

Hocam çok teşekkür ederim. 🙏
Mi Box cihazınızla test edebilirsiniz.

Önce sizi kapalı test listesine eklemem gerekiyor. Bunun için kullandığınız Gmail adresini bana gönderin.

E-posta adresinizi ekledikten sonra size Google Play kapalı test katılım bağlantısını göndereceğim. Bağlantıya girip “Teste katıl” demeniz yeterli olacak.

Sonrasında uygulamayı Google Play üzerinden indirip Mi Box cihazınızda deneyebilirsiniz.

Desteğiniz için teşekkür ederim. 👍

mi box cihazım ile deneme yapabilirim.
Mi Box cihazınızla test etmeniz bizim için çok faydalı olur.

Sizi kapalı test listesine ekleyebilmem için kullandığınız Gmail adresini yazmanız yeterli.

E-posta adresinizi ekledikten sonra size Google Play kapalı test katılım bağlantısını göndereceğim. Bağlantıya girip “Teste katıl” demeniz yeterli olacak.

Ardından uygulamayı Google Play üzerinden Mi Box cihazınıza indirip deneyebilirsiniz.

Desteğiniz için gerçekten teşekkür ederim hocam. 👍

Bende yardımcı olabilirim
Sizin de destek olmanız bizi çok sevindirir.

Sizi Google Play kapalı test listesine ekleyebilmem için kullandığınız Gmail adresini yazmanız yeterli.

E-posta adresinizi ekledikten sonra size test katılım bağlantısını göndereceğim. Bağlantıya girip “Teste katıl” demeniz yeterli olacak.

Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim hocam. 👍

Arkadaşlar tekrar küçük bir desteğinize ihtiyacım var 🙏

SılaTV PRO artık Google Play’de test aşamasında ve mağaza sayfası aktif. Uygulamanın herkese açık olarak yayınlanabilmesi için Google, kapalı testte en az 12 test kullanıcısının katılmasını istiyor.

Şu an bu sayıyı tamamlamaya çalışıyoruz. Destek olmak isteyen arkadaşlar Gmail adresini yazarsa kapalı test listesine ekleyip Google Play katılım bağlantısını göndereceğim.

Katılmanız birkaç dakikalık bir işlem ama bizim için çok değerli.

Yaklaşık 4 aydır bu uygulama üzerinde emek veriyoruz; bu emeğin boşa gitmemesi için bu son aşamada desteğinize ihtiyacımız var. Bu bölümü geçebilirsek sizlere güzel bir sürprizimiz de olacak. 😊

SılaTV PRO ücretsiz ve reklamsız kalmaya devam edecek. Biz bu işi sizler için, karşılık beklemeden yapıyoruz. Bu yüzden bu küçük desteğinizi bizden esirgememenizi rica ediyoruz.

Destek olmak isteyen arkadaşlar Gmail adresini yazarsa kapalı test listesine ekleyip Google Play katılım bağlantısını göndereceğim.

aşağıdaki bağlantıya girip Google Play kapalı test programına katılabilirsiniz.
Sayfada “Tester oldunuz / You are a tester” yazısını gördüğünüzde işlem tamamdır. ✅

Test bağlantısı:

Ardından isterseniz Google Play üzerinden uygulamayı cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Şimdiden destek olan herkese gönülden teşekkür ederim. 🙏

8d811d8e-25a7-43e8-a5a7-e482376261b6.png

Son düzenleme:
Tesekkürler bu güncelleme daha iyi olmus yalniz Atv kanalinda baska bir kanal cikiyor
Yerli diziler icin bir bölüm acilsa iyi olur Türk tv kanallarinda olan Türk dizi filmlerini izlemek icin

Güzel uygulama ellerinize emeğinize sağlık.

SılaTV PRO artık Google Play’de test aşamasında ve mağaza sayfası aktif. Uygulamanın herkese açık olarak yayınlanabilmesi için Google, kapalı testte en az 12 test kullanıcısının katılmasını istiyor.

Şu an bu sayıyı tamamlamaya çalışıyoruz. Destek olmak isteyen arkadaşlar Gmail adresini yazarsa kapalı test listesine ekleyip Google Play katılım bağlantısını göndereceğim.

Yaklaşık 4 aydır bu uygulama üzerinde emek veriyoruz; bu emeğin boşa gitmemesi için bu son aşamada desteğinize ihtiyacımız var. Bu bölümü geçebilirsek sizlere güzel bir sürprizimiz de olacak. 😊

SılaTV PRO ücretsiz ve reklamsız kalmaya devam edecek. Biz bu işi sizler için, karşılık beklemeden yapıyoruz. Bu yüzden bu küçük desteğinizi bizden esirgememenizi rica ediyoruz.

Destek olmak isteyen arkadaşlar Gmail adresini yazarsa kapalı test listesine ekleyip Google Play katılım bağlantısını göndereceğim.

Sayfada “Tester oldunuz / You are a tester” yazısını gördüğünüzde işlem tamamdır. ✅

Test bağlantısı:

Ardından isterseniz Google Play üzerinden uygulamayı cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 31415

Test sürümü yükledim ama telefona uyumlu değil galiba. Dik kullanımda herşey kayıyor

Test bağlantısı:

Ekli dosyayı görüntüle 31415
Mail adresimi özelden gönderdim hocam

Mail adresimi özelden gönderdim hocam
Hocam çok teşekkür ederim, desteğin gerçekten kıymetli 🙏
Açıkçası biraz buruk ve hayal kırıklığı içindeyim. SılaTV PRO’nun izlenme/indirme sayısı 1050’yi geçti ama Google Play test sürecinde destek veren kişi sayısı şimdilik 5-6 kişi civarında kaldı. 5 kisi lazim bu kadar zormu teste katilmak ,tam bir dakikani alir.Bu kadar emek verince insan biraz daha fazla destek bekliyor ister istemez.
O yüzden senin gibi destek olan arkadaşların katkısı benim için gerçekten çok değerli. Tekrar teşekkür ederim hocam. 🌹

Son düzenleme:
Hocam çok teşekkür ederim, desteğin gerçekten kıymetli 🙏
Açıkçası biraz buruk ve hayal kırıklığı içindeyim. SılaTV PRO’nun izlenme/indirme sayısı 1050’yi geçti ama Google Play test sürecinde destek veren kişi sayısı şimdilik 5-6 kişi civarında kaldı. Bu kadar emek verince insan biraz daha fazla destek bekliyor ister istemez.
O yüzden senin gibi destek olan arkadaşların katkısı benim için gerçekten çok değerli. Tekrar teşekkür ederim hocam. 🌹
Asıl ben teşekkür ederim hocam. Karşılık beklemeden bir hizmet sunuyorsunuz, emeğinize sağlık.

Asıl ben teşekkür ederim hocam. Karşılık beklemeden bir hizmet sunuyorsunuz, emeğinize sağlık.
Hocam açıkçası bu süreçte biraz moral kaybı yaşadım. Uygulamaya ciddi emek veriyorum ama destek ve test katılımı çok düşük kalınca insan ister istemez devam edip etmeme konusunda düşünüyor.
O yüzden sizin gibi destek olan arkadaşların katkısı gerçekten çok kıymetli. Çok teşekkür ederim. 🙏🌹

Emeğinize sağlık, güzel bir uygulama

Emeğinize sağlık, güzel bir uygulama
Hocam güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏
Uygulama şu an Google Play kapalı test sürecinde. Üretime geçebilmek için birkaç test kullanıcısına daha ihtiyacımız var.
Uygun görürseniz siz de teste katılarak destek olabilir misiniz?
Katılım linki:

Şimdiden çok teşekkür ederim hocam. 🌹

Son düzenleme:
SılaTV PRO artık Google Play’de kapalı test aşamasında ve mağaza sayfası aktif. 🙏
Üretime geçebilmemiz için test kullanıcı desteğine ihtiyacımız var son 4 kisi lazim.
Destek olmak isteyen arkadaşlar Gmail adresini özelden göndersin, test listesine ekleyeyim. Ardından şu linkten teste katılabilir:

Katılan ve destek olan herkese çok teşekkür ederim. 🌹

b3a1232a-6bff-4d5a-b210-6dffui75d25ed8 (1).png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri