🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski versiyonu silmemistim ve yeni surumu indirip kurdugumda eskinin ustune guncellemesini yapti, ace kanallarini calistirdigimda, bende acestream kurulu oldugu icin otomatik olarak ace stream pro acildi ve masallah tas gibi yayinlar. Denemeler yapacagim ve sorun olursa burdan bildirim yaparim. Eline beynine saglik.

Ekli dosyayı görüntüle 30647

Reis dışardayım akşam denerim bahsetdim. Buydu bu düzeldiyse ellerinize emeğine sağlık
Eyvallah hocam, teşekkür ederim. 🙏👍

AceStream tarafındaki problem geri bildirimler sayesinde tespit edildi ve düzeltildi. Yeni GOLDEN #2 FINAL APK şu an yayında. Eski APK yerine bunu kurmanı tavsiye ederim.

⚡ AceStream kurulum yönlendirmesi artık eski sorunlu adrese gitmiyor; Google Play Store’daki org.acestream.node paketine yönlendiriyor. Yeni sürümü gerçek Android TV cihazında AceStream 3.2.19.7 ile de test ettim.

📥 Yeni SılaTV PRO GOLDEN #2 FINAL APK:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Akşam deneyince sonucu yazarsan sevinirim hocam. Farklı cihazlardan gelen geri bildirimler bizim için çok değerli. İnşallah sende de sorunsuz çalışır. 📺⚡👍

Emeğinize sağlık lakin ben pek beğenmedim. Acestream üzerinden izleme işi de pek iyi olmamış.

Eski versiyonu silmemistim ve yeni surumu indirip kurdugumda eskinin ustune guncellemesini yapti, ace kanallarini calistirdigimda, bende acestream kurulu oldugu icin otomatik olarak ace stream pro acildi ve masallah tas gibi yayinlar. Denemeler yapacagim ve sorun olursa burdan bildirim yaparim. Eline beynine saglik.
Çok teşekkür ederim hocam, böyle geri bildirimler gerçekten çok değerli. 🙏👍

Özellikle eski sürümü silmeden yeni GOLDEN #2 FINAL sürümünü üzerine kurup güncellemenin sorunsuz gerçekleşmesi ve mevcut AceStream kurulumunu otomatik algılayarak yayınların düzgün açılması sevindirici. 📺⚡

Yeni sürümde amacımız da buydu: AceStream zaten kuruluysa kullanıcıyı tekrar kurulumla uğraştırmadan mevcut Engine üzerinden devam etmek. Kurulu değilse de doğru Google Play sürümüne yönlendirmek.

Denemeye devam edin hocam. Farklı kanal ve bölümlerde herhangi bir sorun görürseniz cihaz modeliyle beraber yazarsanız mutlaka değerlendiririz.

📥 Güncel SılaTV PRO GOLDEN #2 FINAL APK:

Tekrar teşekkürler, iyi seyirler. 🙏📺✨

Emeğinize sağlık lakin ben pek beğenmedim. Acestream üzerinden izleme işi de pek iyi olmamış.
Teşekkür ederim hocam, görüşünüze saygı duyuyorum. 👍

Yalnız AceStream yayınları normal HTTP/IPTV yayınları gibi doğrudan açılan yayınlar değil. P2P tabanlı çalıştığı için AceStream Engine gerekiyor ve SılaTV PRO bu Engine ile bağlantı kurarak yayını oynatıyor.

Bu nedenle uygulamaya özellikle AceStream bölümü ayrı bir seçenek olarak eklendi; kullanmak istemeyen arkadaşlarımız Canlı TV, Spor, Film/Dizi ve diğer bölümleri normal şekilde kullanmaya devam edebilir.

AceStream’i tercih edenler için de mümkün olduğunca kurulumu ve kullanımı kolaylaştırmaya çalıştık. Herkesin kullanım tercihi farklı tabii. 🙂

Yine de deneyip görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ederim. 🙏📺

cok defa denedim mahlesef Ace stream olmadan hicbir canli kanal dizi ve diger bölümler calismiyor
@delikadir10 Hocam bu bilgi önemli, teşekkür ederim. 👍

Normalde Canlı TV, Film/Dizi ve diğer normal yayınların AceStream Engine’e bağımlı olmaması gerekiyor. AceStream yalnızca AceStream altyapısındaki kanallar için gerekli.

Sizde AceStream olmadan diğer bölümlerin de hiç çalışmaması farklı bir duruma işaret ediyor. Bunu ayrıca inceleyelim; yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum.

Mümkünse kullandığınız cihaz modelini, Android sürümünü ve örneğin Canlı TV veya Dizi bölümünden bir yayın açtığınızda tam olarak ne olduğunu (siyah ekran, hata mesajı, yükleniyor ekranı vb.) yazın. Varsa ekran görüntüsü de gönderin.

AceStream’i tekrar kurmak zorunda kalmadan önce sebebini tespit edelim. Gelen bilgiyi kontrol edip ona göre net cevap vereceğim. 👍📺

ace yayinlarini 4k mac gunlerinde gorur ve o zaman degerini anlarsin, bence ugras bu ace yayinlariyla:)

SILATV PRO vpn siz de calisiyor ve buda cok iyi olmus.

SILATV PRO vpn siz de calisiyor ve buda cok iyi olmus.
Teşekkür ederim hocam. 🙏👍

SılaTV PRO’yu geliştirirken hedeflerimizden biri de VPN gerektirmeden mümkün olduğunca doğrudan kullanılabilen bir uygulama oluşturmaktı. Kullanıcının ayrıca VPN açıp kapatmakla uğraşmadan uygulamayı açıp yayınlara ulaşabilmesi benim için önemli. 📺

Sizden de VPN kullanmadan çalıştığına dair geri bildirim gelmesi ayrıca sevindirdi. 👍

Yeni GOLDEN #2’yi farklı cihazlarda denemeye devam ediyoruz. Geri bildirimler geldikçe sistemi daha da sağlamlaştıracağım.

Teşekkürler hocam, iyi seyirler. 📺⚡👍

Üstad, verdiğiniz ve final yazan 3.2.0 yazan ve golden2 gözüken uygulama kurulduğunda; özelliklerde hala 1.0 olarak gözüküyor. Ace stream için yukarıda bahsettiklerim hala geçerli, etkinleştir seçeneği geldiğinde orkoda gidiyor zaten ücretsiz üyelik var ücretli üyelikler istiyen bir platform uygulama, bende ki box google play store özellikli olmadığından; tetikleme playstore olup olmadığını test yapamıyorum, eğer playstore lu arkadaşlar da aynı sorun devam ediyorsa ortaya şu çıkacak gibi; acestreamdan kurtulma ve farklı ücretsiz bir uygulama tetikleme işi olmalı gibi,
Umarım düzeltmeler sonucu daha da güzel olur

İndirip kurdum elinize emeğinize sağlık hiç bir sorun yok hepsi sorunsuz izleniyor cihaz homatics box r 4k plus

Üstad, verdiğiniz ve final yazan 3.2.0 yazan ve golden2 gözüken uygulama kurulduğunda; özelliklerde hala 1.0 olarak gözüküyor. Ace stream için yukarıda bahsettiklerim hala geçerli, etkinleştir seçeneği geldiğinde orkoda gidiyor zaten ücretsiz üyelik var ücretli üyelikler istiyen bir platform uygulama, bende ki box google play store özellikli olmadığından; tetikleme playstore olup olmadığını test yapamıyorum, eğer playstore lu arkadaşlar da aynı sorun devam ediyorsa ortaya şu çıkacak gibi; acestreamdan kurtulma ve farklı ücretsiz bir uygulama tetikleme işi olmalı gibi,
Umarım düzeltmeler sonucu daha da güzel olur
@jettthasan Hocam ayrıntılı geri bildirimin için teşekkür ederim. 👍

1.0 görünmesi konusunda haklısın. GOLDEN #2 uygulamasında Tanı ekranında 3.2.0 GOLDEN #2 gösteriliyor ancak Android sisteminin gördüğü teknik versionName değeri henüz 1.0. Bunu not aldım; sonraki paketlemede uygulamanın sistem sürüm bilgisini de GOLDEN sürümüyle eşitleyeceğim.

AceStream konusunda ise cihazdan cihaza farklı sonuçlar almaya başladık. Google Play Store'dan org.acestream.node sürümünü kurup üyelik/aktivasyon istemeden sorunsuz izleyen arkadaşlarımız var. Bazı cihazlarda ise sizin belirttiğiniz aktivasyon/ödül ekranı çıkabiliyor.

Bu nedenle AceStream'i hemen uygulamadan kaldırmak yerine biraz daha farklı cihazlardan sonuç toplayalım. Eğer bunun AceStream tarafında yaygın bir kısıtlama olduğu kesinleşirse, alternatif çözümü ayrıca değerlendireceğim.

Böyle ayrıntılı test edip sonucu yazmanız gerçekten yardımcı oluyor. Teşekkür ederim hocam. 🙏📺⚡

İndirip kurdum elinize emeğinize sağlık hiç bir sorun yok hepsi sorunsuz izleniyor cihaz homatics box r 4k plus
@Afacan15 Çok teşekkür ederim hocam, güle güle kullanın. 🙏👍
Homatics Box R 4K Plus üzerinde sorunsuz çalıştığını bildirmeniz ayrıca çok değerli.

Farklı cihazlardan gelen geri bildirimlerle uygulamayı daha da sağlamlaştırıyoruz. Sorunsuz çalışan cihazları da bilmemiz, sorun bildirimleri kadar bizim için önemli.

İleride herhangi bir problem görürseniz yine buradan bildirirseniz sevinirim.
İyi seyirler. 📺⚡👍

📌 ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME – VPN KULLANIMI

Arkadaşlar, SılaTV PRO’yu geliştirirken üzerinde özellikle durduğum konulardan biri kullanıcıyı sürekli VPN açıp kapatmak zorunda bırakmamaktı. 📺⚡

Yeni SılaTV PRO GOLDEN #2 FINAL sürümünü kullanan arkadaşlarımızdan VPN açmadan Canlı TV, Film/Dizi ve diğer bölümlerin sorunsuz çalıştığına dair olumlu geri bildirimler almaya başladım. 👍

Benim hedefim de mümkün olduğunca VPN gerektirmeden çalışan, hızlı ve kolay kullanılabilen bir uygulama sunmak.

⚠️ Ancak önemli bir noktayı özellikle belirteyim:
“Her ülkede, her internet sağlayıcısında kesinlikle VPN gerekmez” garantisi vermiyoruz. Yayın kaynaklarına erişim; ülkeye, internet sağlayıcısına ve zaman zaman ilgili yayın kaynağına göre değişebilir.

Bu nedenle uygulama sizde VPN’siz çalışıyorsa, mümkünse yorumlarda:

📺 Cihaz modeli:
🌍 Ülke:
🌐 VPN: Kapalı
✅ Sonuç: Çalışıyor

şeklinde bildirirseniz çok faydalı olur.

Aynı şekilde VPN olmadan çalışmayan bir bölüm varsa onu da mutlaka yazın. Olumlu ve olumsuz bütün sonuçları takip ediyorum.

Kullanıcılardan şimdiden “VPN’siz çalışıyor ve geçişler hızlı” şeklinde güzel geri bildirimler geliyor. Bunlar uygulamayı geliştirirken doğru yönde ilerleyip ilerlemediğimizi görmemiz açısından çok değerli. 🙏

🟡 SılaTV PRO GOLDEN #2 FINAL
Hedefimiz: VPN derdiyle mümkün olduğunca uğraştırmayan, hızlı ve stabil bir SılaTV PRO. 📺⚡

Deneyen bütün arkadaşlara ve geri bildirim yapan herkese teşekkür ederim. 👍

📺 Cihaz modeli: homatics box r 4k plus
🌍 Ülke: Türkiye

📺 Cihaz modeli: homatics box r 4k plus
🌍 Ülke: Türkiye
@Afacan15 Hocam detaylı geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. 🙏📺

Homatics Box R 4K Plus + Türkiye + VPN kapalı → Sorunsuz çalışıyor. ✅

Bu bilgi bizim için özellikle değerli. Çünkü SılaTV PRO’nun önemli özelliklerinden biri de VPN gerektirmeden çalışacak şekilde geliştirilmiş olmasıdır. Kullanıcının VPN açıp kapatması, farklı ülke/sunucu seçmesi veya ekstra ayarlarla uğraşmasını istemiyoruz. Amacımız uygulamayı açıp mümkün olduğunca doğrudan kullanabilmeniz. 📺⚡

Farklı cihazlardan gelen geri bildirimleri de takip ediyorum. Canlı TV, Film/Dizi ve diğer bölümlerde hızlı geçiş, stabil çalışma ve kolay kullanım bizim için öncelikli.

AceStream tarafında da testlerimiz devam ediyor. AceStream Engine’in kendi sisteminden kaynaklanan bazı sınırlamalar bulunuyor; uygulamanın çalışan bölümlerini riske atmadan, yalnızca güvenilir ve desteklenen yöntemlerle ilerleyeceğiz.

Özellikle sizin gibi cihaz modeli + ülke + VPN durumu + sonuç şeklinde bilgi veren arkadaşların geri bildirimleri geliştirme sürecinde çok yardımcı oluyor.

Tekrar teşekkür ederim hocam. VPN kapalı şekilde sorunsuz kullanımınızın devam etmesi dileğiyle. 🙏👍
SılaTV PRO — Aç, izle. VPN ile uğraşma. 📺⚡

📌 SılaTV PRO GOLDEN #2 – FINAL SÜRÜM | GENEL BİLGİLENDİRME

Arkadaşlar, öncelikle SılaTV PRO’yu deneyen, olumlu veya olumsuz fark etmeksizin geri bildirim yapan herkese teşekkür ederim. 🙏

🟡 GÜNCEL SÜRÜM: SılaTV PRO GOLDEN #2 FINAL

📥 GÜNCEL APK İNDİRME:
SılaTV PRO GOLDEN #2 FINAL APK

📋 GitHub sürüm sayfası:

⚠️ ÖNEMLİ: Daha önce indirilen ilk GOLDEN #2 APK yerine yukarıdaki FINAL APK kullanılmalıdır. Eski sürümde bildirilen AceStream yönlendirme problemi yeni pakette düzeltilmiştir.

📺 VPN KONUSU

SılaTV PRO’yu geliştirirken temel hedeflerimden biri, kullanıcıların normal uygulama bölümlerinde sürekli VPN açıp kapatmak zorunda kalmadan mümkün olduğunca doğrudan kullanabilmesiydi.

Kullanıcılarımızdan “SılaTV PRO VPN’siz çalışıyor” şeklinde olumlu geri bildirimler almaya başladık. 👍

Bununla birlikte bağlantı durumu internet sağlayıcısına, bölgeye ve kullanılan yayın kaynağına göre değişebilir. Bu nedenle farklı ülkelerden ve internet sağlayıcılarından gelen sonuçlar bizim için değerlidir.

⚡ ACESTREAM HAKKINDA

AceStream yayınları normal yayınlardan farklı bir altyapı kullanmaktadır. Bu nedenle yalnızca AceStream altyapısındaki kanallar için cihazda uygun AceStream Engine bulunması gerekir.

İlk GOLDEN #2 dağıtımından sonra bazı arkadaşlarımız AceStream kurulumu sırasında aktivasyon/üyelik uyarısı ve eski web yönlendirmesiyle ilgili sorun bildirdi.

Gelen geri bildirimler sayesinde problem hızlı şekilde tespit edildi ve AceStream kurulum yönlendirmesi düzeltilerek FINAL APK yayınlandı. 👍

Yeni sürüm gerçek Android TV cihazında AceStream 3.2.19.7 – org.acestream.node ile test edildi. Engine'in çalıştığı, portun açıldığı ve SılaTV PRO tarafından görüldüğü doğrulandı. ✅

🔍 Ayrıca uygulamadaki AceStream Tanı ekranına SılaTV PRO APK sürümü, Version Code, AceStream paket adı, kurulu AceStream sürümü ve AceStream Version Code bilgileri eklendi.

Bir sorun yaşarsanız Tanı ekranının fotoğrafını paylaşmanız, problemi cihaz bazında çok daha hızlı incelememizi sağlayacaktır.

📺 FARKLI CİHAZLARDAN GERİ BİLDİRİMLER

Yeni FINAL sürümü farklı Android TV / TV Box cihazlarında kullanan arkadaşlardan sonuçlar gelmeye başladı.

Örneğin Homatics Box R 4K Plus kullanan bir arkadaşımız yeni sürümü kurduğunu ve yayınların tamamını sorunsuz izlediğini bildirdi. Başka kullanıcılarımızdan da AceStream yayınlarının düzgün çalıştığı ve normal bölümlerin VPN'siz kullanılabildiği yönünde olumlu geri bildirimler geliyor. 👍

Ancak sorun bildiren arkadaşlarımızın yorumları da bizim için en az olumlu yorumlar kadar değerlidir.

Çünkü hedefimiz yalnızca kendi test cihazımızda çalışan bir uygulama yapmak değil; mümkün olduğunca farklı Android TV ve TV Box cihazlarında stabil çalışan bir SılaTV PRO geliştirmek.

🛠️ SORUN YAŞARSANIZ LÜTFEN ŞUNLARI YAZIN:

• Cihaz marka/modeli
• Android sürümü
• SılaTV PRO sürümü
• Sorunun hangi bölümde olduğu
• AceStream sorunuysa Tanı ekranının fotoğrafı

Böylece sorunun cihazdan mı, yayından mı, AceStream'den mi yoksa uygulamadan mı kaynaklandığını çok daha hızlı anlayabiliriz.

👍GERİ BİLDİRİMLERİNİZ ÖNEMLİ

Bugün gelen geri bildirimler bunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Sorun yaşayan arkadaşların bildirimleri sayesinde AceStream tarafındaki problem hızlı şekilde tespit edilerek düzeltildi.

Bu nedenle sadece “çalışmıyor” değil, “şu cihazda sorunsuz çalışıyor” şeklindeki yorumlarınızı da bekliyorum.

Deneyen arkadaşlar mümkünse cihaz modeli + çalışıyor/çalışmıyor şeklinde sonuçlarını paylaşsınlar.

Destek olan, test eden, hata bildiren ve olumlu sonuçlarını paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. 🙏

🟡 SılaTV PRO GOLDEN #2 FINAL
📺 Geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ediyoruz.

Herkese iyi seyirler. 📺⚡👍
güzel bir çalışma yapanın edenin emeği geçen bütün arkadaşların ellerine sağlık daha nice başarılı çalışmalar dileğiyle Allah a emanet olun vesselam

güzel bir çalışma yapanın edenin emeği geçen bütün arkadaşların ellerine sağlık daha nice başarılı çalışmalar dileğiyle Allah a emanet olun vesselam
@kılavuzlu Güzel sözleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim hocam. 🙏📺

SılaTV PRO üzerinde çalışırken en başından beri hedefimiz yalnızca çok sayıda kanal eklemek değildi; uygulamanın kolay, hızlı ve mümkün olduğunca zahmetsiz kullanılabilmesi bizim için daha önemliydi.

🌍 Bu nedenle SılaTV PRO’nun en önemli özelliklerinden birini özellikle belirtmek istiyorum: VPN gerektirmeden çalışması.

Kullanıcılarımızın uygulamayı açmadan önce VPN çalıştırması, farklı ülke veya sunucu seçmesi, bağlantı kopunca tekrar VPN ayarlaması gibi işlemlerle uğraşmasını istemiyoruz.

📺 SılaTV PRO’nun hedefi:
Uygulamayı aç → kanalını seç → izle.

Bugün Türkiye’den VPN KAPALI şekilde uygulamanın sorunsuz çalıştığını bildiren kullanıcılarımızın olması da bizi ayrıca mutlu etti. Farklı Android TV ve TV Box cihazlarından gelen olumlu sonuçlar, yaptığımız çalışmanın gerçek cihazlarda karşılığını görmemizi sağlıyor. 👍

Elbette internet sağlayıcısı, bölgesel erişim veya yayın kaynağının kendi durumu nedeniyle her bağlantıda ve her zaman VPN gerekmeyeceğini garanti etmek doğru olmaz. Ancak SılaTV PRO’nun kendisi kullanıcıyı VPN kullanmaya mecbur bırakan bir yapı üzerine kurulmadı.

Bundan sonraki geliştirmelerde de önceliğimiz aynı olacak: stabilite, hızlı geçişler, kolay kullanım ve mümkün olduğunca VPN’siz erişim. ⚡

Olumlu veya olumsuz geri bildirim yapan bütün arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. Gelen her gerçek cihaz testi uygulamanın daha iyi hale gelmesine yardımcı oluyor.

Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkürler hocam. Sizler de Allah’a emanet olun. 🙏

📺 SılaTV PRO — Aç, seç, izle. VPN ile uğraşma. ⚡

@kılavuzlu Güzel sözleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim hocam. 🙏📺

SılaTV PRO üzerinde çalışırken en başından beri hedefimiz yalnızca çok sayıda kanal eklemek değildi; uygulamanın kolay, hızlı ve mümkün olduğunca zahmetsiz kullanılabilmesi bizim için daha önemliydi.

🌍 Bu nedenle SılaTV PRO’nun en önemli özelliklerinden birini özellikle belirtmek istiyorum: VPN gerektirmeden çalışması.

Kullanıcılarımızın uygulamayı açmadan önce VPN çalıştırması, farklı ülke veya sunucu seçmesi, bağlantı kopunca tekrar VPN ayarlaması gibi işlemlerle uğraşmasını istemiyoruz.

📺 SılaTV PRO’nun hedefi:
Uygulamayı aç → kanalını seç → izle.

Bugün Türkiye’den VPN KAPALI şekilde uygulamanın sorunsuz çalıştığını bildiren kullanıcılarımızın olması da bizi ayrıca mutlu etti. Farklı Android TV ve TV Box cihazlarından gelen olumlu sonuçlar, yaptığımız çalışmanın gerçek cihazlarda karşılığını görmemizi sağlıyor. 👍

Elbette internet sağlayıcısı, bölgesel erişim veya yayın kaynağının kendi durumu nedeniyle her bağlantıda ve her zaman VPN gerekmeyeceğini garanti etmek doğru olmaz. Ancak SılaTV PRO’nun kendisi kullanıcıyı VPN kullanmaya mecbur bırakan bir yapı üzerine kurulmadı.

Bundan sonraki geliştirmelerde de önceliğimiz aynı olacak: stabilite, hızlı geçişler, kolay kullanım ve mümkün olduğunca VPN’siz erişim. ⚡

Olumlu veya olumsuz geri bildirim yapan bütün arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. Gelen her gerçek cihaz testi uygulamanın daha iyi hale gelmesine yardımcı oluyor.

Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkürler hocam. Sizler de Allah’a emanet olun. 🙏

📺 SılaTV PRO — Aç, seç, izle. VPN ile uğraşma. ⚡
Hocam ben bu acestream sistemi nasıl bilmiyorum ama sormak istediğim yayın kalitesi bu sizin elinizde olan bir durum mu yoksa yayıncı ile mi alakalı yani yayın kalitesi daha artırılabilir mi malum kanallardan bahsediyorum teşekkürler

Hocam ben bu acestream sistemi nasıl bilmiyorum ama sormak istediğim yayın kalitesi bu sizin elinizde olan bir durum mu yoksa yayıncı ile mi alakalı yani yayın kalitesi daha artırılabilir mi malum kanallardan bahsediyorum teşekkürler
@Dünya Hocam güzel ve önemli bir noktaya değindiniz, teşekkür ederim. 🙏📺

Yayın kalitesi konusunda SılaTV PRO’nun yapabildiği şey ile yayın kaynağının belirlediği şeyi birbirinden ayırmak gerekiyor.

📡 Canlı TV kanallarında görüntünün asıl kalitesini yayın kaynağı belirler. Kaynak bize 720p gönderiyorsa uygulamanın bunu gerçek 1080p veya 4K’ya dönüştürmesi mümkün değil. Aynı şekilde kaynak düşük bitrate ile yayın yapıyorsa görüntüdeki bulanıklık veya sıkıştırma büyük ölçüde kaynağın kendisinden gelir.

SılaTV PRO tarafında bizim yapabileceğimiz; mevcut yayını mümkün olduğunca doğru, stabil ve hızlı şekilde oynatmak, kanal geçişlerini iyileştirmek ve daha kaliteli/stabil bir kaynak bulunduğunda kanal listesindeki kaynağı onunla değiştirmektir. 👍

⚡ AceStream tarafında ise sistem biraz farklı. Buradaki yayınlar P2P altyapısıyla dağıtılıyor. Yine görüntünün çözünürlüğünü SılaTV PRO belirlemiyor; ilgili AceStream yayınının kendisi hangi kalite ve bitrate ile oluşturulmuşsa bize de o yayın geliyor. Dolayısıyla örneğin gerçek 1080p veya 4K bir AceStream kaynağı varsa cihaz ve internet bağlantısı da yeterliyse o kalite alınabilir; düşük kaliteli bir kaynağı ise uygulama tek başına gerçek 4K yapamaz.

Ayrıca görüntü kalitesi ile takılma/donma da aynı şey değil. Yayın yüksek kaliteli olabilir fakat AceStream tarafında yeterli bağlantı/peer bulunmaması veya internet koşulları nedeniyle zaman zaman takılabilir. Normal canlı TV kaynaklarında da sunucunun yoğunluğu ve bağlantı kalitesi etkili olabilir.

Bizim yapabileceğimiz en önemli geliştirmelerden biri, daha kaliteli ve daha stabil yayın kaynakları buldukça mevcut kaynakları güncellemek. Bu nedenle belirli bir kanalın görüntüsünü düşük bulursanız kanalın adını yazmanız yeterli; elimizde daha kaliteli ve güvenilir bir kaynak varsa değerlendirebiliriz. 🔎📺

Kısacası:
Kaynağın görüntü kalitesi → yayıncı/kaynak tarafından belirleniyor.
O yayının uygulamada stabil ve düzgün çalışması → bizim geliştirebildiğimiz taraf.

Geri bildiriminiz için tekrar teşekkür ederim hocam. Böyle teknik sorular diğer arkadaşların da sistemi daha iyi anlamasına yardımcı oluyor. 🙏👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri