🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay vay hocam ellerine emeğine klavyene Allah zeval vermesin on numara olmuş çok teşekürler🙏🙏🙏😀

⚠️ ACE STREAM KURULUMU – ÖNEMLİ NOT

AceStream kurulu olmayan cihazlarda SılaTV PRO içindeki “AceStream Engine gerekli → Yükle” seçeneğinin yönlendirdiği Engine sürümünde kullanım kısıtlaması tespit edilmiştir.

Bu nedenle şimdilik uygulama içindeki AceStream “Yükle” bağlantısını kullanmayın.

✅ Google Play üzerinden kurulan resmi Ace Stream uygulaması gerçek Android TV cihazında test edildi ve SılaTV PRO ile yayınların çalıştığı doğrulandı.

🔧 Uygulamadaki AceStream kurulum bağlantısı resmi Google Play sürümüne yönlendirilecek şekilde düzeltiliyor.

Küçük bir GOLDEN #2 Hotfix hazırlanacak ve yayınlandığında burada paylaşılacaktır.

Sorunu bildiren arkadaşımıza teşekkür ederim. 👍

Üstad eline sağlık, armv7 zidoo z9x pro da denemeye başladım, ilk açılış 10 saniye kadar sonra güzel bir ekran geliyor, sonra sinema seçtim film ilk başlangıcında hafif bir titreme ile açılıyor, birkaç denedim, sonra belgesel seçtim bb... önce açtı ses ve görüntü güzel sonra uzaktan kumanda tuşları ile birkaç deneme yaptım tekrar bb.. ve sonra ki kanalı test etmeye çalıştığımda; You have to active option ödül to continue, etkinleştirmek istediğimde de or kod çıkıyor zaten onu önceki sürüm için yazmıştım acstream premium vs. sonra film dizi üzerinde dolaşıp tekrar canlı ya geldiğimde birkaç spor belgesel vs. denediğimde; sanırım süre demo gibi birkaç gösterip yine yukarıda ki pozisyona geçiyor. Görüntü kalitesi, ses kalitesi varsa altyazı vs. iyi durumda
Bilginize

Bu AceStream Engine yi kullanmak icin üyemi olmak gerekiyor
android 9 boxa yükledim acilista benden email ve passwort istiyor
üye olmak zorunlulugumu var
üye olmadan kullanilmazmi bilgi lütfen

Telefona Kurdum Hemen Sildim. Bana Uymadı, Eline Emeğine Sağlık.

Üstad eline sağlık, armv7 zidoo z9x pro da denemeye başladım, ilk açılış 10 saniye kadar sonra güzel bir ekran geliyor, sonra sinema seçtim film ilk başlangıcında hafif bir titreme ile açılıyor, birkaç denedim, sonra belgesel seçtim bb... önce açtı ses ve görüntü güzel sonra uzaktan kumanda tuşları ile birkaç deneme yaptım tekrar bb.. ve sonra ki kanalı test etmeye çalıştığımda; You have to active option ödül to continue, etkinleştirmek istediğimde de or kod çıkıyor zaten onu önceki sürüm için yazmıştım acstream premium vs. sonra film dizi üzerinde dolaşıp tekrar canlı ya geldiğimde birkaç spor belgesel vs. denediğimde; sanırım süre demo gibi birkaç gösterip yine yukarıda ki pozisyona geçiyor. Görüntü kalitesi, ses kalitesi varsa altyazı vs. iyi durumda
Bilginize
Teşekkür ederim detaylı test ve geri bildirim için. 👍

Bahsettiğiniz “You have to activate option Ödül to continue” sorununu biz de gerçek Android TV cihazında tespit ettik. Sorun SılaTV PRO’nun kanal listesinden değil, uygulamanın daha önce yönlendirdiği AceStream Engine sürümünden kaynaklanıyordu.

Bu nedenle AceStream kurulum sistemini düzelttim. Artık SılaTV PRO, eski Engine APK’sına değil Google Play Store’daki Ace Stream sürümüne yönlendirecek. Kendi cihazımda Play Store sürümüyle AceStream yayınlarını test ettim ve çalışıyor.

Bu düzeltmeyi yeni APK’ya ekleyip paylaşacağım. Mevcut sürümde AceStream tarafında bu uyarıyı alan arkadaşlar şimdilik Play Store’dan Ace Stream uygulamasını kurabilirler.

Sinema/Belgesel geçişindeki ilk açılışta oluşan hafif titreme bilgisini de ayrıca not aldım; onu AceStream sorunundan ayrı değerlendireceğim.

Görüntü, ses ve altyazı tarafının iyi çalıştığını belirtmeniz de test açısından faydalı oldu. Teşekkürler. 👍

Bu AceStream Engine yi kullanmak icin üyemi olmak gerekiyor
android 9 boxa yükledim acilista benden email ve passwort istiyor
üye olmak zorunlulugumu var
üye olmadan kullanilmazmi bilgi lütfen
@delikadir10 Teşekkürler. 👍
Evet, Ace Stream ilk açılışta e-mail/şifre ile oturum açma ekranı gösterebiliyor.

AceStream tarafında farklı Android/Android TV sürümlerinde davranış değişebildiği için, üyelik zorunluluğu konusunda yanlış bilgi vermek istemiyorum. Ben kullandığımız yeni Play Store sürümünü kendi Android TV cihazımda ayrıca kontrol ediyorum.

SılaTV PRO tarafındaki yönlendirmeyi de eski sorunlu Engine sürümünden kaldırıp Play Store'daki Ace Stream sürümüne çevirdim.

Android 9 cihazda üyelik olmadan devam edilip edilemediğini de netleştirip buraya bilgi vereceğim. 👍

Telefona Kurdum Hemen Sildim. Bana Uymadı, Eline Emeğine Sağlık.
@hakankara Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. 👍
AceStream tarafında cihazdan cihaza farklılıklar olabildiğini görüyorum. Özellikle telefon ve bazı Android Box cihazlarda kullanım deneyimi istediğimiz kadar sorunsuz olmayabiliyor.

Gelen geri bildirimleri topluyorum. SılaTV PRO tarafında mümkün olduğunca kolay ve sorunsuz bir AceStream kullanımı sağlamaya çalışacağım.

Deneyip geri dönüş yaptığınız için teşekkürler. 🙏

Arkadaşlar küçük bir bilgilendirme:
AceStream tarafında yaşanan üyelik, ödül/reklam seçeneği ve farklı cihazlardaki çalışma durumlarıyla ilgili AceStream ekibine de ulaştım.

Şu anda onlardan gelecek cevabı bekliyorum. Eğer beklediğimiz çözüm/yanıt gelirse, AceStream tarafındaki bu sorunları da büyük ölçüde çözmüş olacağız.

Bu arada farklı Android TV / Box / telefonlarda test edip geri bildirim veren herkese teşekkür ederim. 👍
Gelen yorumların hepsini dikkate alıyorum; gelişme olduğunda buradan paylaşacağım. 📺⚡

AceStream Engine yi üye olmadan kulanilmadigima göre
Sila Tv yide kullanamiyorum o yüden box tan sildim
icinde AceStream Engine olmadan bir Sila tv yazilimi cikarsa tekrardan yüklerim

tevfik76

tesekkürler kolay gesin​

Son düzenleme:
Google TV Streamer. Önce Play Store'dan AceStream indirdim. Üyelik, kuruluş vs istemedi. Sinema bölümündeki SinemaTV 1001 kanalını izliyorum birkaç dakikadır akıcı şekilde.

indirmek icin verdigin linke github.... 404 uyarisi cikiyor, dosya yok.

📢 ÖNEMLİ GÜNCELLEME – GOLDEN #2 FINAL

Arkadaşlar, gelen geri bildirimler üzerine AceStream sorunu düzeltilmiş yeni GOLDEN #2 FINAL APK yayınlandı.

⚡ AceStream kurulum yönlendirmesi düzeltildi. Yeni sürüm Google Play Store’daki org.acestream.node paketini kullanacak şekilde ayarlandı.

✅ Gerçek Android TV cihazında AceStream 3.2.19.7 ile test edildi ve Engine’in SılaTV PRO tarafından doğru şekilde algılandığı doğrulandı.

🔍 Ayrıca AceStream Tanı ekranına APK sürümü, AceStream paket/sürüm ve Version Code bilgileri eklendi.

⚠️ Daha önce GOLDEN #2 indiren arkadaşlar eski APK yerine aşağıdaki yeni FINAL APK'yı kursunlar.

📦 SılaTV PRO GOLDEN #2 FINAL

⬇️ Direkt APK indirme:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Sorun yaşayan arkadaşlar AceStream Tanı ekranının fotoğrafını paylaşırsa cihaz bazında kontrol edebiliriz.

Geri bildirim yapan ve test eden herkese teşekkürler. 👍📺⚡

📢 GÜNCELLEME – YENİ GOLDEN #2 APK YAYINLANDI

Arkadaşlar, AceStream konusunda gelen geri bildirimler üzerine gerekli düzeltme yapıldı ve yeni SılaTV PRO GOLDEN #2 FINAL APK yayınlandı.

⚡ Önceki sürümde bazı cihazlarda görülen “You have to activate option / Ödül” sorunu nedeniyle AceStream kurulum sistemi değiştirildi.

✅ SılaTV PRO artık AceStream gerektiğinde Google Play Store’daki org.acestream.node sürümüne yönlendiriyor.

✅ Yeni APK gerçek Android TV cihazında AceStream 3.2.19.7 ile test edildi.

✅ AceStream Engine çalışıyor ve SılaTV PRO tarafından doğru şekilde algılanıyor.

✅ AceStream Tanı ekranı geliştirildi. Artık SılaTV PRO APK sürümü, AceStream paket adı, kurulu sürüm ve Version Code görülebiliyor.

📺 SılaTV PRO GOLDEN #2 FINAL

📦 APK: SilaTV_PRO_GOLDEN_2_FINAL.apk

⬇️ DOĞRUDAN İNDİRME:

⚠️ Daha önce GOLDEN #2 APK'yı indiren arkadaşların yeni FINAL APK'yı indirip kurmalarını rica ediyorum.

Sorunu bildirip testlere yardımcı olan herkese teşekkürler. 👍

Farklı Android TV / Box cihazlarında deneyen arkadaşlar sonucu ve sorun yaşarlarsa AceStream Tanı ekranının görüntüsünü paylaşabilirler. 📺⚡
Yalnız ben yükledim ancak ses alamıyorum. Hem filmlerde hem de canlı TV platformlarında.

Yalnız ben yükledim ancak ses alamıyorum. Hem filmlerde hem de canlı TV platformlarında.
@Serdar5906 Teşekkürler hocam. 👍
Öncelikle cihazındaki mevcut SılaTV PRO’yu tamamen kaldırıp yeni yayınladığım GOLDEN #2 FINAL APK’yı temiz kurulum olarak yükler misin?

📦 Yeni dosyanın adı: SilaTV_PRO_GOLDEN_2_FINAL.apk

Eski sürümün üzerine kurulum yapma; kaldır → yeni FINAL sürümü kur → tekrar Film ve Canlı TV’den dene.

Eğer yeni FINAL sürümde de görüntü var fakat ses yoksa, bana kullandığın cihazın marka/modelini ve mümkünse hangi kanal/filmde denediğini yaz. Çünkü hem Film hem Canlı TV’de ses olmaması cihazın ses çıkışı/codec tarafıyla da ilgili olabilir.

⬇️ Yeni FINAL APK:

Sonucu yazarsan ona göre kontrol edelim. 👍📺

indirmek icin verdigin linke github.... 404 uyarisi cikiyor, dosya yok.
@Jhnnes Hocam haklısın, eski APK kaldırıldığı için önceki indirme bağlantısı artık 404 veriyor. 👍

AceStream düzeltmesini içeren yeni GOLDEN #2 FINAL APK yayınlandı.

📦 Dosya: SilaTV_PRO_GOLDEN_2_FINAL.apk

⬇️ Yeni direkt indirme bağlantısı:

Eski bağlantıyı kullanmayın; bundan sonra FINAL isimli APK geçerlidir.

Uyarı için teşekkür ederim hocam. 👍📺⚡

Google TV Streamer. Önce Play Store'dan AceStream indirdim. Üyelik, kuruluş vs istemedi. Sinema bölümündeki SinemaTV 1001 kanalını izliyorum birkaç dakikadır akıcı şekilde.
@chicharito Hocam geri bildirim için çok teşekkür ederim. 👍

Google TV Streamer + Play Store AceStream ile sorunsuz çalıştığını doğrulamış olduk.

✅ AceStream üyelik/aktivasyon istemedi
✅ Engine sorunsuz çalıştı
✅ SinemaTV 1001 yayını açıldı
✅ Birkaç dakikalık testte yayın akıcı

Yeni GOLDEN #2 FINAL sürümünde hedeflediğimiz yapı tam olarak buydu. Özellikle cihaz modelini de belirttiğin için teşekkürler; diğer Google TV Streamer kullanan arkadaşlara da referans olacaktır.

Mümkün oldukça farklı kanal ve kategorileri de deneyebilirsiniz. Bir sorun çıkarsa AceStream Tanı ekranının görüntüsünü paylaşmanız yeterli. 👍📺⚡

AceStream Engine yi üye olmadan kulanilmadigima göre
Sila Tv yide kullanamiyorum o yüden box tan sildim
icinde AceStream Engine olmadan bir Sila tv yazilimi cikarsa tekrardan yüklerim

tevfik76

tesekkürler kolay gesin​

@delikadir10 Rica ederim hocam, teşekkürler. 👍
AceStream kullanmak tamamen tercihe bağlı. SılaTV PRO’nun Canlı TV, Film/Dizi ve diğer bölümlerini AceStream olmadan da kullanabilirsiniz; AceStream Engine yalnızca AceStream altyapısındaki kanallar için gerekiyor.

İleride AceStream gerektirmeyen farklı bir çözüm olursa ayrıca duyururum.
Kararınıza saygı duyuyorum, iyi seyirler. 📺👍

Evet hocam, AceStream tarafını da elden geçirdik. 👍 Yeni sürümde güncel listeyle birlikte test edildi. Son kontrolleri tamamlayıp kısa süre içinde paylaşacağım. Deneyip geri bildirimlerinizi de bekliyorum. 📺⚡
IMG_4398.jpeg
Evet hocam, AceStream tarafını da elden geçirdik. 👍 Yeni sürümde güncel listeyle birlikte test edildi. Son kontrolleri tamamlayıp kısa süre içinde paylaşacağım. Deneyip geri bildirimlerinizi de bekliyorum. 📺⚡
Reis dışardayım akşam denerim bahsetdim. Buydu bu düzeldiyse ellerinize emeğine sağlık

@delikadir10 Rica ederim hocam, teşekkürler. 👍
AceStream kullanmak tamamen tercihe bağlı. SılaTV PRO’nun Canlı TV, Film/Dizi ve diğer bölümlerini AceStream olmadan da kullanabilirsiniz; AceStream Engine yalnızca AceStream altyapısındaki kanallar için gerekiyor.

İleride AceStream gerektirmeyen farklı bir çözüm olursa ayrıca duyururum.
Kararınıza saygı duyuyorum, iyi seyirler. 📺👍
cok defa denedim mahlesef Ace stream olmadan hicbir canli kanal dizi ve diger bölümler calismiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri