astım usta
Paylaşımcı
Vay vay hocam ellerine emeğine klavyene Allah zeval vermesin on numara olmuş çok teşekürler

Teşekkür ederim detaylı test ve geri bildirim için.Üstad eline sağlık, armv7 zidoo z9x pro da denemeye başladım, ilk açılış 10 saniye kadar sonra güzel bir ekran geliyor, sonra sinema seçtim film ilk başlangıcında hafif bir titreme ile açılıyor, birkaç denedim, sonra belgesel seçtim bb... önce açtı ses ve görüntü güzel sonra uzaktan kumanda tuşları ile birkaç deneme yaptım tekrar bb.. ve sonra ki kanalı test etmeye çalıştığımda; You have to active option ödül to continue, etkinleştirmek istediğimde de or kod çıkıyor zaten onu önceki sürüm için yazmıştım acstream premium vs. sonra film dizi üzerinde dolaşıp tekrar canlı ya geldiğimde birkaç spor belgesel vs. denediğimde; sanırım süre demo gibi birkaç gösterip yine yukarıda ki pozisyona geçiyor. Görüntü kalitesi, ses kalitesi varsa altyazı vs. iyi durumda
Bilginize
@delikadir10 Teşekkürler.Bu AceStream Engine yi kullanmak icin üyemi olmak gerekiyor
android 9 boxa yükledim acilista benden email ve passwort istiyor
üye olmak zorunlulugumu var
üye olmadan kullanilmazmi bilgi lütfen
@hakankara Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.Telefona Kurdum Hemen Sildim. Bana Uymadı, Eline Emeğine Sağlık.
Yalnız ben yükledim ancak ses alamıyorum. Hem filmlerde hem de canlı TV platformlarında.GÜNCELLEME – YENİ GOLDEN #2 APK YAYINLANDI
Arkadaşlar, AceStream konusunda gelen geri bildirimler üzerine gerekli düzeltme yapıldı ve yeni SılaTV PRO GOLDEN #2 FINAL APK yayınlandı.
Önceki sürümde bazı cihazlarda görülen “You have to activate option / Ödül” sorunu nedeniyle AceStream kurulum sistemi değiştirildi.
SılaTV PRO artık AceStream gerektiğinde Google Play Store’daki org.acestream.node sürümüne yönlendiriyor.
Yeni APK gerçek Android TV cihazında AceStream 3.2.19.7 ile test edildi.
AceStream Engine çalışıyor ve SılaTV PRO tarafından doğru şekilde algılanıyor.
AceStream Tanı ekranı geliştirildi. Artık SılaTV PRO APK sürümü, AceStream paket adı, kurulu sürüm ve Version Code görülebiliyor.
SılaTV PRO GOLDEN #2 FINAL
APK: SilaTV_PRO_GOLDEN_2_FINAL.apk
DOĞRUDAN İNDİRME:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Daha önce GOLDEN #2 APK'yı indiren arkadaşların yeni FINAL APK'yı indirip kurmalarını rica ediyorum.
Sorunu bildirip testlere yardımcı olan herkese teşekkürler.
Farklı Android TV / Box cihazlarında deneyen arkadaşlar sonucu ve sorun yaşarlarsa AceStream Tanı ekranının görüntüsünü paylaşabilirler.![]()
@Serdar5906 Teşekkürler hocam.Yalnız ben yükledim ancak ses alamıyorum. Hem filmlerde hem de canlı TV platformlarında.
@Jhnnes Hocam haklısın, eski APK kaldırıldığı için önceki indirme bağlantısı artık 404 veriyor.indirmek icin verdigin linke github.... 404 uyarisi cikiyor, dosya yok.
@chicharito Hocam geri bildirim için çok teşekkür ederim.Google TV Streamer. Önce Play Store'dan AceStream indirdim. Üyelik, kuruluş vs istemedi. Sinema bölümündeki SinemaTV 1001 kanalını izliyorum birkaç dakikadır akıcı şekilde.
@delikadir10 Rica ederim hocam, teşekkürler.AceStream Engine yi üye olmadan kulanilmadigima göre
Sila Tv yide kullanamiyorum o yüden box tan sildim
icinde AceStream Engine olmadan bir Sila tv yazilimi cikarsa tekrardan yüklerim
tevfik76
tesekkürler kolay gesin
Evet hocam, AceStream tarafını da elden geçirdik.Yeni sürümde güncel listeyle birlikte test edildi. Son kontrolleri tamamlayıp kısa süre içinde paylaşacağım. Deneyip geri bildirimlerinizi de bekliyorum.
![]()

Reis dışardayım akşam denerim bahsetdim. Buydu bu düzeldiyse ellerinize emeğine sağlıkEvet hocam, AceStream tarafını da elden geçirdik.Yeni sürümde güncel listeyle birlikte test edildi. Son kontrolleri tamamlayıp kısa süre içinde paylaşacağım. Deneyip geri bildirimlerinizi de bekliyorum.
![]()
cok defa denedim mahlesef Ace stream olmadan hicbir canli kanal dizi ve diger bölümler calismiyor@delikadir10 Rica ederim hocam, teşekkürler.
AceStream kullanmak tamamen tercihe bağlı. SılaTV PRO’nun Canlı TV, Film/Dizi ve diğer bölümlerini AceStream olmadan da kullanabilirsiniz; AceStream Engine yalnızca AceStream altyapısındaki kanallar için gerekiyor.
İleride AceStream gerektirmeyen farklı bir çözüm olursa ayrıca duyururum.
Kararınıza saygı duyuyorum, iyi seyirler.![]()