VAVOO
Paylaşımcı
- Konular
- 11
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler paylaşımınız içinEkli dosyayı görüntüle 4409
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
STB tam olarak ne oluyor. Biraz araştırdım ama tam anlayamadım. kısaca anlatır mısınız.PC için en iyi IPTV uygulamalarından birisi. STB desteği olması da cabası. Teşekkürler.
mac adresleri simule edip m3u olarak kullanmanızı sağlıyor. Daha basit olarak m3u URL yerine bu oynatıcıda mac adres ve dns girip izliyorsunuz.STB tam olarak ne oluyor. Biraz araştırdım ama tam anlayamadım. kısaca anlatır mısınız.
Anladım teşekkür ederim.mac adresleri simule edip m3u olarak kullanmanızı sağlıyor. Daha basit olarak m3u URL yerine bu oynatıcıda mac adres ve dns girip izliyorsunuz.
güzel bir uygulama emeginize saglık tesekürlerEkli dosyayı görüntüle 4409
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler paylaşım içinEkli dosyayı görüntüle 4409
android tv de bunu yapan uygulama var mımac adresleri simule edip m3u olarak kullanmanızı sağlıyor. Daha basit olarak m3u URL yerine bu oynatıcıda mac adres ve dns girip izliyorsunuz.
Bunun amcasının oğlu var; Android, Ott Navigatorandroid tv de bunu yapan uygulama var mı
@AgresifB benim merak ettiğim böceği oraya nasıl koydunPaylaşım için teşekkürler .Nacizane önerim bu tarz programları paylaşırken ufakta olsa yazılı yada ekran görüntüleriyle kullanımı için bir anlatım olsa çok güzel olur.Benim için sorun yok kurcalıya kurcalıya çözerim fakat bilmeyenler için çok faydalı olabilirtekrardan paylaşım için çok teşekkürler
Bak benim kaplumbağa da yürüyor .@AgresifB benim merak ettiğim böceği oraya nasıl koydun![]()
Gif yszarsan Google bulabilirsiniz veya programla gif'ler yapabilirsiniz.@AgresifB benim merak ettiğim böceği oraya nasıl koydun![]()