Seyirtürk kodi sizce kapanırmı ?

Arctic fuse 2 temasını yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor verdiği hata helper version 5.4.19 could not be satisfied bunu nasıl çözebilirim
Dostum sen bilinmeyen seçenekleri aktif ettin ama altında any repo yani tüm depolardan güncellemeleri aç seçeneğini basmadigin için varsilan depodan güncelleme yapıp eklentini bozuyor demek istiyor o Python 3 le yazılmis herhangibir eklenti omegada çalışır

Dostum sen bilinmeyen seçenekleri aktif ettin ama altında any repo yani tüm depolardan güncellemeleri aç seçeneğini basmadigin için varsilan depodan güncelleme yapıp eklentini bozuyor demek istiyor o Python 3 le yazılmis herhangibir eklenti omegada çalışır
Videoda bu kısmı 10 defa tekrar ettim izlemiyorsunuz ben eşşeklik ettim 5 ay uğraştım dikkatsiz bir milletiz opensource uygulamalar daha kolay deepin linux falan uac güvenlik sistemi yapmışlar zip dosyalarında belki kötü yazılım vardır diye ama kodi orjinal reposu pek iş görmez kodi dexe reposu indir tüm kodi geliştiricilerin reposu var yani deposu kodiyi adamlar android TV den daha iyi yapmışlar kodi demand türkçe hali olsa falan dersin ksrdeş smart Tv android TV boşuna icat etmişler

Videoda bu kısmı 10 defa tekrar ettim izlemiyorsunuz ben eşşeklik ettim 5 ay uğraştım dikkatsiz bir milletiz opensource uygulamalar daha kolay deepin linux falan uac güvenlik sistemi yapmışlar zip dosyalarında belki kötü yazılım vardır diye ama kodi orjinal reposu pek iş görmez kodi dexe reposu indir tüm kodi geliştiricilerin reposu var yani deposu kodiyi adamlar android TV den daha iyi yapmışlar kodi demand türkçe hali olsa falan dersin ksrdeş smart Tv android TV boşuna icat etmişler
Seyir türk kullanıyorum flimler sekmesinde alfabetik aramayla flimi bulmaya çalışıyorum çok iyi çalışmıyor yada her içerik yok bende kodinin kendi search box kısmı temalarda düzenleniyor tüm eklentilerikdeki kontentleri finder filter yani içeriği bulan kütüphane bulucu eklenti arıyorum

Videoda bu kısmı 10 defa tekrar ettim izlemiyorsunuz ben eşşeklik ettim 5 ay uğraştım dikkatsiz bir milletiz opensource uygulamalar daha kolay deepin linux falan uac güvenlik sistemi yapmışlar zip dosyalarında belki kötü yazılım vardır diye ama kodi orjinal reposu pek iş görmez kodi dexe reposu indir tüm kodi geliştiricilerin reposu var yani deposu kodiyi adamlar android TV den daha iyi yapmışlar kodi demand türkçe hali olsa falan dersin ksrdeş smart Tv android TV

Dediğiniz gibi yaptım oldu teşekkürler, seyirtürkün kodi eklentisini kapatması ile ilgili haber kesinmi peki?

Arctic fuse 2 çok iyiymiş arayüz mükemmel ve ayarlarda çok fazla özelleştirme seçeneği var özelleştirme için youtubeda yabancı içerik çok ancak türkçe hiç yok biri yapsa detayları anlatsa tadından yenmez

Dediğiniz gibi yaptım oldu teşekkürler, seyirtürkün kodi eklentisini kapatması ile ilgili haber kesinmi peki?
Valla seyirtürk forumada üyeyim adam güzel olmuş diyor ve çabalarımj taktir ediyor ama bu konudan bahsedip hatırlatmak bile istemiyorum

Arctic fuse 2 çok iyiymiş arayüz mükemmel ve ayarlarda çok fazla özelleştirme seçeneği var özelleştirme için youtubeda yabancı içerik çok ancak türkçe hiç yok biri yapsa detayları anlatsa tadından yenmez
Dostum o da çok kolay console Google gidiyorsun bir proje başlat o projenin sertifika kısmında ID adres secret gizli adres falan ondan sonra out token falan kopyala kodi klasöründe addons data klasörüne gir txt dosyasından kendi tokenlerini gir kaydet kodi eklentisine gir YouTube eklentisi ayarlarına gir yalandan bişiler yaz sil sonra YouTube gir senin apiden girer evet bak ondan bahsetmedik

Sly guy denen yapımcı herşeyin eklentisini yapsa yemin ediyorum android TV den daha iyi kodi udemy falan indirdim güzel eklentiler var firmalar kendisi eklenti çıkartmalı kodiye

Arkadaşlar seyir Türk bu mu.dogru mu yükledim.ekstra bişey daha yapmam gerekli mi

Kodi Nedir? Basitçe Anlatımı
Kodi, aslında bir medya merkezi uygulamasıdır. Bilgisayarınızda, akıllı telefonunuzda veya televizyonunuzda bulunan filmler, diziler, müzikler ve diğer medya dosyalarınızı tek bir platformda toplamanıza ve düzenlemenize yardımcı olur. Dilerseniz bu medya içeriklerinizi farklı cihazlara aktarabilir, oynatabilir ve hatta internet üzerinden yeni içerikler ekleyebilirsiniz.

Kodi'yi Neden Kullanmalısınız?

Tüm Medyanızı Tek Bir Yerde Toplayın: Farklı klasörlerde dağılmış olan filmler, diziler ve müziklerinizi Kodi ile tek bir kütüphanede birleştirebilirsiniz.
Kolayca Organize Edin: Kodi, medya dosyalarınızı otomatik olarak tarayıp, türlerine, yıllarına ve diğer özelliklerine göre sınıflandırır. Böylece istediğiniz içeriği kolayca bulabilirsiniz.
Farklı Cihazlarda Kullanın: Kodi, birçok farklı platformda çalışır. Bilgisayarınızdan, akıllı telefonunuzdan veya TV'nizden Kodi'ye erişebilir ve medya içeriğinizi istediğiniz yerden izleyebilirsiniz.
Eklentilerle Genişletin: Kodi'ye ekleyebileceğiniz binlerce eklenti sayesinde medya deneyiminizi kişiselleştirebilirsiniz. Bu eklentiler ile canlı TV izleyebilir, podcast dinleyebilir veya internet radyolarına bağlanabilirsiniz.
Ücretsiz ve Açık Kaynak: Kodi tamamen ücretsiz ve açık kaynaklı bir uygulamadır. Bu sayede sürekli olarak geliştirilmekte ve yeni özellikler eklenmektedir.
Kodi'yi Nasıl Kullanırsınız?

Kodi'yi kullanmaya başlamak oldukça kolaydır. İlk olarak uygulamayı cihazınıza indirmeniz ve kurmanız gerekmektedir. Daha sonra medya dosyalarınızı Kodi'ye ekleyerek kendi kütüphanenizi oluşturabilirsiniz. İnternet üzerindeki çeşitli kaynaklardan da yararlanarak Kodi'yi daha iyi öğrenmeniz mümkündür.

Özetle, Kodi, medya deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Kullanımı kolay, özelleştirilebilir ve sürekli gelişen bu uygulama sayesinde tüm medya içeriklerinizi tek bir yerde yönetme imkanı bulacaksınız.

Peki, Kodi hakkında daha merak ettiğiniz başka bir şey var mı? Örneğin, Kodi'yi hangi cihazlarda kullanabilirsiniz, nasıl eklenti yükleyebilirsiniz veya hangi medya formatlarını destekler gibi sorularınız olabilir. Lütfen çekinmeden sorunuz.

Not: Kodi'nin bazı eklentileri telif hakkı içeren içeriklere erişim sağlayabilir. Bu nedenle, yasal sınırlar içerisinde kalarak Kodi'yi kullanmanız önemlidir.

indirme linki :

Geri