theperfectstrom
Paylaşımcı
- Konular
- 16
Tamircisine kalmışLed değiştirmek uzun bir iş değil dimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tamircisine kalmışLed değiştirmek uzun bir iş değil dimi
Tamirci için değil , ama senin için günler sürebilir. sen değiştirmeye kalkışma paneli kırabilirsin ( tecrübe ile sabittir )Led değiştirmek uzun bir iş değil dimi
Kaç ekran televizyon ?Yok yarin tamirci cagircam
42 inç tir o 109 santim yapar109 inç büyük televizyon
Tamam , sadece ledler patlamışsa , işçilik dahil 1.500-2.000 liraya kurtarırsın .109 inç büyük televizyon
Reis bir de yeri gelmişken söyleyeyim , cevap verdiğin kişiden alıntı yap ki , kendimizi uzay boşluğun da gibi hissetmeyelimTamamdır
2 bin bizden çıkar o zaman109 inç benim televizyon
çapraz köşeler senin dediğine göre 2.70m olması lazım109 inç benim televizyon
2.70 ise 10.000 lira ile kurtulamaz .bir de öpücükçapraz köşeler senin dediğine göre 2.70m olması lazım
bence televiziyonun 42 inch 109 ekran
Tv o kadar zaten2.70 ise 10.000 lira ile kurtulamaz![]()
Ben bilimsel yol izledim 109 inch miş tv sahibi öyle diyor2.70 ise 10.000 lira ile kurtulamaz .bir de öpücükatmayı seven elektronikçiye denk gelirse vay haline .
Yok reis , 2.70 cm ekran aşağı yukarı 100 küsür inç eder . geçenler de 100 inç bir tv nin, şahin parasına satıldığını gördükTv o kadar zaten)