Günuraliz5519
Üye
- Konular
- 0
Elinize emeğinize sağlık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu eklentiyi cloudstream'de kullanabilir miyiz?Kablo netden çekecem M3u listesi yapacam eklenti değil
Teşekkürler yine harikalar yapmaya devam ediyorsunuz elinize emeğinize sağlıkSelçuk Sports cloudstream eklentisi
sakultahcs3
nikstream
yazarak eklentiyi kullanabilirsiniz iyi kullanımlar
Elinize sağlık.Selçuk Sports cloudstream eklentisi
sakultahcs3
nikstream
Data URL sistemine kadar phpye yaptım otomatik çekiyo rahat olunPaylaşım için teşekkür ederim. Anlamadığım için bir şey sormak istiyorum, merakımı mazur görün. Maç içinde bile link değiştiren bir yapısı var SelçukSports'un, bunu stabil kullanabilecek miyiz ?
Fransızca var mı?Almanca yayınların bulunduğu cloudstream deposu. İsteyene...
mwyw140i
Telegram adresiniz nedir?Ben aslında telegramda vardım eklenti vs yapıyorum çoğunlukla ulusal kanallar listesi ayarlyacam yakında
Bağlantı hatası verdi eklenmedi ben mi yapamadım bilmiyorumSelçuk Sports cloudstream eklentisi
sakultahcs3
nikstream
nikstream deposu ekliyse içine girip oradan SelcukSports yazan eklentiyi kurabilirsiniz.Bağlantı hatası verdi eklenmedi ben mi yapamadım bilmiyorum
Hocam dün site içeriği değişmiş tekrar yaptım kanalları eklyecem bu günnikstream deposu ekliyse içine girip oradan SelcukSports yazan eklentiyi kurabilirsiniz.
Bu mesajınızdan sonra bilgisayar ve telefondan ekleyerek baktım ve ikisinde de görünüyor; yükleyince ve oynatmaya çalışınca da yayın (tek bir kanal içeriyor) direkt açılıyor.
Yaşlı bir adamım ,nefesim yetmiyor ,yetişemiyorum .Zekana, emeğine sağlık çok teşekkür ediyorum.Selçuk Sports cloudstream eklentisi
sakultahcs3
nikstream
Öyle zaten istek vs var mıelinize sağlık. cloudstream güncel tutunca başka bir uygulumaya gerek kalmıyor sanki . tvboxlar için
yok daha ne olsun.. bunlar için para ödüyorduk daha önceden şuanda sizi takip etmek yetiyor.Öyle zaten istek vs var mı
Gölge tv için eklenti yapabilir misin?Öyle zaten istek vs var mı