❓Şarjlı ve Yüksek Basınçlı Oto Yıkama ve Sulama Tabancası tavsiyesi ❓

dehakan7

Müdavim
Konular
352
Böyle bir alet arıyorum tavsiyeniz olur mu F/P olarak tabi,

1730363456293

Böyle bir alet arıyorum tavsiyeniz olur mu F/P olarak tabi,

Ekli dosyayı görüntüle 357
bi ara epey baktım hiç birisi büyük yıkama makinalarının yanına varamıyor.Çin mallarını yakından gördüm.hiçte anlatıldıkları gibi değil.basınçları çok düşük.şebeke suyunu sıkıştırıp püskürtsek daha iyi. sadece atomize ediyor. oda basınç varmış gibi gösteriyor.
bi tek Einhell Hypresso iyi gözüküyor (24 Bar) Onunda fiyatı biraz yüksek (şarj aleti ve batarya ayrı satılıyor.) bi göz atın isterseniz.

İyi günlerde kullan, araba temizlemede yeterli olurmu? Şarjı nasıl?
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun, Ben beğendim 2 kova ve 1 yarım kova ile temizlendi araba, önce su püskürttüm, sonra köpük yaptım sonrada duruladım ve kuruladım iyi yani beğendim yıkamalar 250 olmuş 7-8 kere yıkamada çıkarıyor parasını , birde evin bahçesinde rahat rahat iyi oluyor tavsiye ederim, daha iyileri vardır ama şimdilik iyi bu. 1 batarya bitti ikinciden 5 dk filan kullandım.

Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun, Ben beğendim 2 kova ve 1 yarım kova ile temizlendi araba, önce su püskürttüm, sonra köpük yaptım sonrada duruladım ve kuruladım iyi yani beğendim yıkamalar 250 olmuş 7-8 kere yıkamada çıkarıyor parasını , birde evin bahçesinde rahat rahat iyi oluyor tavsiye ederim, daha iyileri vardır ama şimdilik iyi bu. 1 batarya bitti ikinciden 5 dk filan kullandım.
Bir yıkama bir batarya, gayet iyi. Basınç zorlu kirlerde örneğin kuş pisliğinde ne kadar başarılı olur? Herkese kıyaslama olması için soruyorum

Bir yıkama bir batarya, gayet iyi. Basınç zorlu kirlerde örneğin kuş pisliğinde ne kadar başarılı olur? Herkese kıyaslama olması için soruyorum
Rahat rahat işi görüyor ilk kez böyle bir cihaz kullandım , ama yüksek bar lı olanlarda var tabi ama ben suladım aracı sonra köpürtüm birde yumuşak fırça ile iyice gezdirdim köpüğü sonra durulayınca tertemiz oldu kuş pisliği kir leke filan kalmadı. Az parayla yaptığı iş güzel bence. Dediğim gibi yıkamacıya gitsek tarafından bakınca avantajlı.

KRAFT HART çift akülü en yeni 6in 1 yıkama başlıklı ürünü aldım 3 ay önce ve memnun kaldım sorunsuz bilginize.

KRAFT HART çift akülü en yeni 6in 1 yıkama başlıklı ürünü aldım 3 ay önce ve memnun kaldım sorunsuz bilginize.
Evet bu üründe fiyat performans ürünü almak isteyenler değerlindirebilir sağol @neos11

Robo turbo 1 aldım şimdi geldi balkonda denedim dandik geldi bana iade edecem galiba . Robo 3 kaç bar atıyor
Bar olarak bilmiyorum ama tavsiye olarak aldım memnunum yıkaması kullanması güzel, oto yıkayıcılar gibi değil de yetiyor diyebilirim ...

Ben (Bosch Easy Aquatak 120 Bar Basınçlı Yıkama Makinesi) kullandım 120 bar o kadarda yüksek bir basınç vermiyor kaldıki şarzlı 50-60 bar basınçtan ne olur yine alacak olsam 170 -200 barlık filan alırım aşağısı iyi değil

Ben (Bosch Easy Aquatak 120 Bar Basınçlı Yıkama Makinesi) kullandım 120 bar o kadarda yüksek bir basınç vermiyor kaldıki şarzlı 50-60 bar basınçtan ne olur yine alacak olsam 170 -200 barlık filan alırım aşağısı iyi değil

Şimdi oto yıkamacılar düşünsün. 8 yıkamada kendini amorti ediyor. Birde süpürge işini çözdük mü tamamdır. :)

1741335557624

Hakan kardeşim sayın hemşehrim Karcher'dan kesinlikle şaşma hatta adres vereyim Koçtaş'a uğra orada bulabilirsin. Bende var kullanıyorum ve çok memnunum, zaten bu tür makinelerin üstadı Karcher'dir
Teşekkür ederim @ycanerler gidip inceleyeyim hafta sonu ;)

Geri