hayri paçcı
Paylaşımcı
- Konular
- 65
Samsung’un UNDP iş birliğiyle hayata geçirdiği Innovation Campus programı, 18-29 yaş arası gençlere Python temelli ücretsiz eğitim fırsatı sunuyor.
Eğitim programı; Python programlama, algoritmalar, veri işleme, veri görselleştirme ve analiz gibi temel başlıklarda yoğun bir içerik sunuyor. Katılımcılar aynı zamanda özgeçmiş hazırlama, etkili sunum yapma gibi iş yaşamına yönelik beceriler üzerine de eğitim alacak. Eğitimler, UNDP’nin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları (SKA) Yapay Zekâ Laboratuvarı uzmanları tarafından verilecek.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye iş birliğiyle yürüttüğü Innovation Campus programı, yeni dönem başvurularını açtı. 25 Mayıs 2025 tarihine kadar açık kalacak başvurular, 18-29 yaş aralığında, iş arayan gençlere
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
dünyanın ihtiyaç duyduğu becerileri kazandırmayı hedefliyor.Eğitim programı; Python programlama, algoritmalar, veri işleme, veri görselleştirme ve analiz gibi temel başlıklarda yoğun bir içerik sunuyor. Katılımcılar aynı zamanda özgeçmiş hazırlama, etkili sunum yapma gibi iş yaşamına yönelik beceriler üzerine de eğitim alacak. Eğitimler, UNDP’nin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları (SKA) Yapay Zekâ Laboratuvarı uzmanları tarafından verilecek.