Samsung Tv kullanan var mu ?

Konular
3
Arkadaşlar samsung tv kullanan var mı ? Varsa uygulama marketinde ip tv smartes orijinali hangisi yardımcı olabilir mi(görseldeki lg tv deki gibii) Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_9469.jpeg
    IMG_9469.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 72
15 05 2025 1.0.4 sürümü olan lifestyle
Ücretsiz versiyonu
Benim bildiğim bu

Ekli dosyalar

• 1755724320805583685404435365510.jpg
    1755724320805583685404435365510.jpg
    3.6 MB · Görüntüleme: 20
Lanet bir market Samsung'un. 4 ay önce ben de Samsung TV aldım. O günden beri Tv'de IPTV uygulaması deniyorum. Ucretsizlerin hepsi deneme surumlu. Bıraktım ben artik

Usb ile ss iptv yukleyebilirsiniz. Gönderdiğim zıp dosyasını usb inin ana klasörüne aç, sonrada tv ye usb yi tak otomatik yükler.
Txt dosyası olarak gönderdim sen zıp olarak değiştir.

Ekli dosyalar

• ssiptv.txt
    8.1 MB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Ben de çok uzun zamandır ss iptv kullanıyorum. çok başarılı En güzeli pc den tüm kontrolleri yapabiliyor olması. Sınırsız panel yükleniliyor olması.Türkçe desteği Daha evvel LG tv de kullanıyordum Samsung a geçince usb den yuklemeyi ögrenince (kendi sitesinde de samsung tv ye de yükleme olarak var) bir yıldır kullanıyorum. Memnunum.

Bence en büyük eksiği MAC kabul etmemesi.

Arkadaşlar samsung tv kullanan var mı ? Varsa uygulama marketinde ip tv smartes orijinali hangisi yardımcı olabilir mi(görseldeki lg tv deki gibii) Şimdiden teşekkürler
Hocam ben samsung tizen tv kullanıyorum bu uygulamanın store'deki aynı isimdeki tüm programları denedim hepsi çöp program var ama aktif değil bir kaç xtream kod denedim çalışan hiçbirini çalıştırmadı.

Media Station X Tüm Sistemler İçin Uygulama Paneli

Burada açtığım konu var samsung tv'lerde iptv için bu programı kullanıyorum sorunsuz izleyebiliyorum tüm iptvleri

Geri