Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
SS IPTV nasıl kurulurArkadaşlar merhaba,
Samsung Tizen TV'm için M3U listelerini oynatabilen ücretsiz IPTV uygulaması önerir misiniz?
Onu denedim. 30 günlük deneme süresi var.EU55MU9000 Samsung televizyonumda ücretsiz uygulama olan Hot IPTV kullanıyorum. Cihazınızın uygulama mağazasında varsa; deneyebilirsiniz.
Siz benim dediğim gibi yapın aynı anda istediğiniz kadar m3u listesi kullanabilirsiniz rahat edersiniz.Onu denedim. 30 günlük deneme süresi var.
Şuan M3U IPTV kullanıyorum. Ücretsiz fakat menü geçişleri aşırı yavaş ve aynı anda tek playlist ekleyebiliyorum.
Smart 20-25 senelik teknoloji.Çıktığında güzeldi tabiki ama ömrünü doldurdu.Kendiniz söylüyorsunuz uygulama yok diye..Uğraşan yok çünkü o teknolojiyle artık.Arkadaşlar peki smart hub işletim sistemine çare yok mu maalesef youtube bile kaldırıldı hiç bir güncelleme yok uygulama mağazasında hiç bir iptv player yok zaten çoğu işe yarayan uygulama da yok tv box almadan iptv nasıl izlenir?
Yok dediysek de o kadarda değil elbette uygulamalar var mağaza açık fakat bu son yenilikler yok maksat onları da kullanmak yoksa bunun için televizyon değiştirmeye değmez son çare elbette tv box ile telafi etmek o da zaten var maksat tv boxsuz yayınlar izlemekSmart 20-25 senelik teknoloji.Çıktığında güzeldi tabiki ama ömrünü doldurdu.Kendiniz söylüyorsunuz uygulama yok diye..Uğraşan yok çünkü o teknolojiyle artık.
tv markasını yazarmısınArkadaşlar peki smart hub işletim sistemine çare yok mu maalesef youtube bile kaldırıldı hiç bir güncelleme yok uygulama mağazasında hiç bir iptv player yok zaten çoğu işe yarayan uygulama da yok tv box almadan iptv nasıl izlenir?
Class Media Player Android cihazlar için dikkat.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Class Media Player ücretsiz . Diğer IPTV player lere göre stabil gördüm.
Tizen gibi geldi bana ?Class Media Player Android cihazlar için dikkat.
Tizen App da uygulaması varClass Media Player Android cihazlar için dikkat.