Yardım Samsung Tizen Ücretsiz M3U IPTV Uygulama Önerisi

Bu linke ulaşılamıyor deniyor hocam maalesef, USB ile uygulama kurma işimi yapamadım bi türlü tizende
SS IPTV
Zip dosyasını bilgisayarda USB kök dosyasına aç (Sürücü Harfin Hangisi ise D: E: )
Sonra USB Sürücüyü TV 'ye tak otomatik yukler.
Tv Apps. Da son sırada uygulamayı görürsün.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

SS IPTV
Zip dosyasını bilgisayarda USB kök dosyasına aç (Sürücü Harfin Hangisi ise D: E: )
Sonra USB Sürücüyü TV 'ye tak otomatik yukler.
Tv Apps. Da son sırada uygulamayı görürsün.

hocam tekrar rahatsız ettim, kusura bakmayın. zip uygulamasına da baktım ama; kök dosyaya aç kısmını anlayamadım ?
güncelleme; tamam hocam dediğiniz gibi yapınca oldu çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar tizen hub ile webos hub aynı kodeklerimi kullanıyorlar

hocam tekrar rahatsız ettim, kusura bakmayın. zip uygulamasına da baktım ama; kök dosyaya aç kısmını anlayamadım ?
güncelleme; tamam hocam dediğiniz gibi yapınca oldu çok teşekkür ederim :)
Estağfurullah kardeşim kök dosyadan kastım usb bellek ana dizini yani Bilgisayara taktığında görünen surucu adıdır (E:;D:).
_ Ssiptv zipli dosyayı bilgisayardan usb belleğin direkt
icine aç. E veya D sürücüsü
_ Sonra USB belleği TV ye tak otomatik olarak yüklenir.
_ TV APP a gir SSIPTV yi son sırada göreceksin.
_ TV App TAN uygulamayı SMART HUB ANA ekranına koy.

Samsung Tizen televizyonumda

kullanıyorum
hocam çok yavaş o ve sadece bir liste yüklenebiliyor.
Estağfurullah kardeşim kök dosyadan kastım usb bellek ana dizini yani Bilgisayara taktığında görünen surucu adıdır (E:;D:).
_ Ssiptv zipli dosyayı bilgisayardan usb belleğin direkt
icine aç. E veya D sürücüsü
_ Sonra USB belleği TV ye tak otomatik olarak yüklenir.
_ TV APP a gir SSIPTV yi son sırada göreceksin.
_ TV App TAN uygulamayı SMART HUB ANA ekranına koy.
dediğin gibi hallettim valla teşekkürler. Peki ottplayer'ı sitesinde zip olarak indirebilmeme rağmen onu yapamadım. onu nasıl yapacağım konusunda bir tavsiyen var mıdır?

hocam çok yavaş o ve sadece bir liste yüklenebiliyor.

dediğin gibi hallettim valla teşekkürler. Peki ottplayer'ı sitesinde zip olarak indirebilmeme rağmen onu yapamadım. onu nasıl yapacağım konusunda bir tavsiyen var mıdır?
Pek bilgim yok ama işine yararsa dene

EU55MU9000 Samsung televizyonumda ücretsiz uygulama olan Hot IPTV kullanıyorum. Cihazınızın uygulama mağazasında varsa; deneyebilirsiniz.
Ben yaptim ama deneme suresi veriyor

Baktım şimdi deneme süresi verdi siz başka yerden mi indirdiniz hocam ?
deneme süresi veriyor ama günü bitmeden tekrar ileri tarihli güncelliyor deneme bitene kadar deneyin en azından bendeki böyle samsung 49RU7100 serisi apps den yükledim ücretsiz resimdeki player

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-12-13 at 15.09.08.jpeg
    WhatsApp Image 2025-12-13 at 15.09.08.jpeg
    65.8 KB · Görüntüleme: 40
deneme süresi veriyor ama günü bitmeden tekrar ileri tarihli güncelliyor deneme bitene kadar deneyin en azından bendeki böyle samsung 49RU7100 serisi apps den yükledim ücretsiz resimdeki player
anladım kral valla bende 3 gün falan kalmıştı internetten baktım 300 liraya ömürlük key satıyordu bir site ordan aldım. ara yüzü falan gerçekten çok iyi

Smarttv club ücretsiz tizen tv ler için.fena değil.

Bakın burada bir üyemiz anlatmış. Verdiği linkte Samsung Tizen Tv dosyalarını indirin Rardan çıkartın usb flash belleğe yükleyip tvnize takın tamamdır. Ardından tvnizde Apps kısmına SS IP tv yüklenecektir.
Bunu görüntülemeye yetkiniz yok dedi nasıl öğrenebilirim bende tizene kuracağımda

Benim tavsiyem her iki Tv'de Google TV olmasına rağmen bir TV stick kullanıyorum. Misafirliğemi gitcen,köyemi gitcen, yazlığamı gitcen,hoteldemi konaklıycan, arkadaşların terasta mangal partisini yapcan. Koy cebine kafan rahat. Zaten o sebeple de tvboxta kullanmıyorum. Stick pratik rahat kafa ağrımıyo. Konudan bağımsız olsada değmez arkadaşlar kafa ağrısına değmez. Alın kurtlun.

Smarttv club ücretsiz tizen tv ler için.fena değil.
Mağazada bulamadım, hala kullanabiliyor musunuz? Mağazada olan denediğim çoğu uygulama 7 gün deneme süresi veriyor, üyelik falan uğraştırmayacak basit bir uygulama yok mu?

bu konu da son durum ne tizen market den ücretsiz veya ücreti uygun ne var kullandığınız xtream dizi film de çalışan ?

Geri