Samsung smart Tizen tv LG Web os tv için tamamen ücretsiz ip tv uygulaması

Kardeşim bende çok uğraşmıştım. LG 24TL510S-PZ model için uygulama mağazasında bu playeri bulamadım, başka bir yolu varmı acaba?
Lg nin kendi web sayfasında bu uygulama ile ilgili şöyle bir açıklama mevcut.
2024 yılında üretilen TV (webOS 24), 2023 yılında üretilen TV (webOS 23), 2022 yılında üretilen TV (webOS 22), 2021 yılında üretilen TV (webOS 6.0), 2020 yılında üretilen TV (webOS 5.0), 2019 yılında üretilen TV (webOS 4.5), 2018 yılında üretilen TV (webOS 4.0)
Bunların dışında ise cihazınız mağazada çıkmaz.sitesinde de ne yazıkki başka bir yükleme yolu gözükmüyor.

sanırım şuan samsung veya lg tv için m3u kurtarır en iyi uygulama android box da da var marketinde tv versiyondan sanırım altyazı ve player gösterme gözukmuyor ama box da o da gözüküyor

Arkadaşlar haftasonu samsung tv için ip tv uygulaması arayışı içerisine girdim fakat 10 a yakın uygulama denedim hepsi de paralı (kimisi 7 gün deneme)
Tam vazgeçicektim ki (bu arada ettiğim yaratıcı küfürlerin haddi hesabı yok Tizen işletim sistemine )
Sonunda aradığım playeri buldum uygulama adı M3U IPTV
artıları
+kanallar oldukça hızlı açılıyor
+gruplarda seçme yapıp kanal geçişi mevcut (kanal oynatma ekranında kumandadan sol ok tuşu ile liste çıkıyor)
+dosya yükleme yada url girilebiliyor
+seçilen kanalda farklı dil seçeneği ve altyazılar seçilebiliyor.
+programdan çıkıp tekrar girdiğinizde seyredilen son kanal otomatik açılıyor
eksileri
-Fim/dizi gibi seçeneklerde ileri geri alma durdurma yok.
-Sedece url girerek yada usb den m3u listesini seçerek yükleme yapabiliyorsunuz web arayüzü bağlantısı yok.

aşağıda uygulama logosu ve ilk açılış göstergeleri mevcut
Yükleme için tv nizin uygulama mağazasında arama yapın ve aynı logolu olanı indirip yükleyin.
Ben epey efor sarfettim ücretsizini bulmak için siz aramayın :)
Umarım birilerinin işini görür.

Ekli dosyayı görüntüle 4004Ekli dosyayı görüntüle 4005
Dostum eline sağlık.

sanırım şuan samsung veya lg tv için m3u kurtarır en iyi uygulama android box da da var marketinde tv versiyondan sanırım altyazı ve player gösterme gözukmuyor ama box da o da gözüküyor
Sitesinde oynatma kontrolleri ile ilgili henüz tüm cihazlarda çalışmaz ibaresi mevcut.
Birde v3 çıkıcakmış o zaman güzel olur die tahmin ediyorum.

2025'in 1. çeyreğinde geliyor (beta)​

• Kolay Web Erişimi (web arayüzü üzerinden yapılandırma)
  • Arşiv fonksiyonu
  • Kanal listesi düzenleme modu
  • Geçici kesintiden sonra otomatik kurtarma
  • Çoklu çalma listesi mikseri
  • Alt gruplar
  • Android: Yerel çalma listeleri için kendi dosya gezgini
  • XMLTV Desteği
  • Büyük çalma listelerini destekler: Çalma listelerini kaydetmek için localStorage (maksimum 5 MB) yerine IndexedDB
  • Büyük çalma listeleriyle kullanıcı arayüzü performansı önemli ölçüde iyileştirildi
  • Kanal URL'lerinde Temel Kimlik Doğrulama
  • iOS sürümü
  • Şifre korumalı ayarlar/kanallar
  • Kalıcı ses/altyazı parçası seçimi

Örnek verdiğiniz site android işletim sistemi için apk lar içeriyor.
Samsung tizen ve lg web os işletiim sistemleri ne yazık ki apk desteklemiyor. Desteklese alternatif zaten çok fazla ;)
Doğru öyle :D ama yine de android için de güzel bir uygulama reklam vesaire yok.
Tizen ve web os android uygulamaları desteklemiyor mu?

son durum nedir m3u dışıdna var mı iyi alternatif samsung tv?

Şu an sadece televisyon kumadası üzerinden link girme seçeneği mi var ? ben başka program mı indirdim acaba

Konuyu görüntüleyenler

Geri