Samsung M7 43 inch 4K Monitör

DISCOVER

Paylaşımcı
Konular
4
Samsung 43 inch smart monitör.
Fiyat performans olarak dikkatimi çekti ve almaya karar verdim.

4ms (Gtg) 60Hz
Usb-C,hdmı,usb
HDR10
Va Panel
5000:1 kontrast

Tizen işletim sistemi
Yapay zeka destekli ses ve görüntü düzeltme

Monitörü kutusundan çıkardım kurulum gayet kolay. Oldukca kaliteli bir his uyandırdı. Hiç bir ayar yapmadan android box ile youtube 4k videolar izledim. Çok beğendim. Bilgisayarda denemedim.

Oyun için belki yetersiz kalabilir denemedim ama gayet iyi görünüyor.

Bu fiyata 4k bana çok cazip geldi.

Son düzenleme:
Fiyat yok link yok
Çarşamba günü 12400'e aldım. 1 ay önce 10000'di.

Hemen hemem tüm sitelerde var. Ürün kodu değişik bir kaç seçenek var. Örn. İlk aklıma gelen Fm700, fm702, dm700, dm702. Hepsi aynı özellikte sanırım, yanlızca üretim yılı nedeniyle kodları değişik.

Bende yaklaşık1,5 aydır kullanıyorum fiyat performans olarak gerçekten güzel. Dreamstar nova 2 ile mükemmel oldu. 4 k film dizi için mükemmel bir monitör TV 😁. Bende 9500 e 6 taksit aldım

Çarşamba günü 12400'e aldım. 1 ay önce 10000'di.

Hemen hemem tüm sitelerde var. Ürün kodu değişik bir kaç seçenek var. Örn. İlk aklıma gelen Fm700, fm702, dm700, dm702. Hepsi aynı özellikte sanırım, yanlızca üretim yılı nedeniyle kodları değişik.
10. Iken almak istedim param yoktu bir hafta sonra 12 gecti

Almayı düşünen varsa hepsiburada'da sepeti eklesin bence yıl sonunda güzel bir fiyat yapar diye düşünüyorum taksit olayı da iyi kuveyt'te ve bir banka yaz 6 taksit yapıyor vadesiz...

2025 model olan Fm700 olarak geçiyor. Fm702 olan 2024 model. Aralarında yıl hariç fark yok diye biliyorum.

Geri