Samsung 40 D 5000 Spor Mıdu İçin İdeal Görüntü Ayarı

furkan1907

Paylaşımcı
Konular
6
Samsung 40 D 5000 Full Hd Tvde Spor Modu yok
Spor karşılaşmaları için görüntü ayarları nasıl olmalı Önerilerinizi bekliyorum

Mağazacılık zamanında çok sattığım güzel bir televizyondur. Camdan taban ayağa sahip. Spor modunda tv nin gösterim hz i yükseliyor biraz daha görüntü parlaklaşıyor. Doğal olarak tv de bu özellik yoksa zaten ona yapacak bişey yok kardeşim. Bence anroid tv zamanın gelmiş senin, o televizyon neredeyse 12 13 senelik.

Ona kaliteli 4k TV box iyi gider

Samsung 40 D 5000 Full Hd Tvde Spor Modu yok
Spor karşılaşmaları için görüntü ayarları nasıl olmalı Önerilerinizi bekliyorum
Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyiniz, aks taktirde uyarı alabilirsiniz.

1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Mağazacılık zamanında çok sattığım güzel bir televizyondur. Camdan taban ayağa sahip. Spor modunda tv nin gösterim hz i yükseliyor biraz daha görüntü parlaklaşıyor. Doğal olarak tv de bu özellik yoksa zaten ona yapacak bişey yok kardeşim. Bence anroid tv zamanın gelmiş senin, o televizyon neredeyse 12 13 senelik.
Kendi tvim değil hocam eşyalı ev o yüzden sordum cevabınız için teşekkür ederim

O modeller üretildiğinde, 5x serisinde giriş seviyesi paneller vardı, 6-7-8 de farklı alt tip olsa da VA, 9 serisinde ise SVA vardı diye hatırlıyorum. Gözünüze en iyi gelen modda izleyin derim, ayarların Uuuu dedirtecek bir farkı olmaz. Ben 8x serisini devamlı film modunda kullanıyorum, her ne izlersem izleyeyim. Artı, kutu üstünde büyük puntolarla yazan o ekstra özelliklerin tümü kapalıyken en doğal görüntüyü veriyor. Dinamik kontrast, motion plus vs hep safsata

O modeller üretildiğinde, 5x serisinde giriş seviyesi paneller vardı, 6-7-8 de farklı alt tip olsa da VA, 9 serisinde ise SVA vardı diye hatırlıyorum. Gözünüze en iyi gelen modda izleyin derim, ayarların Uuuu dedirtecek bir farkı olmaz. Ben 8x serisini devamlı film modunda kullanıyorum, her ne izlersem izleyeyim. Artı, kutu üstünde büyük puntolarla yazan o ekstra özelliklerin tümü kapalıyken en doğal görüntüyü veriyor. Dinamik kontrast, motion plus vs hep safsata
Haklısınız hocam katılıyorum ben de zaten söylediğiniz ayarların tümünü kapattım

Geri