Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler. Evet dediğiniz gibi ulusal listesinde tarih tvTarih TV var arkadaşlar.hatırladığım kadarıyla ulusal kanallar içindeydi
Kardelen tv yi ekleyebilir misiniz lütfenSadece kanal ismi yazın eklim
Kanal ismi + m3u8 atarsanız herkes geçerli o şekilde eklerim şuan zamanım yokStingray Classica eklenirse sevinirim
Üsteki mesajı okuBein İz kanalı gelse çok güzel olur
Şaka mı yapıyon hocam ben orda iki tane link attım birinde mor kanallar var diğerinde yokBence mor paketi çıkar sadece film, dizi, belgesel, ulusal,çocuk,spor(TRTspor,aspor, telifsiz olanlar gibi), müzik bu şekilde olması daha iyi bence
Mor paketsiz olanı gözden kaçırmışım burdan paylaşır mısınŞaka mı yapıyon hocam ben orda iki tane link attım birinde mor kanallar var diğerinde yok
Tmm geçmiş mesajlarını buldum oradan yükledim şimdi güzel oldu eline sağlıkMor paketsiz olanı gözden kaçırmışım burdan paylaşır mısınmibox cihazımda çok işime yaradı mor paket olmazsa daha iyi olur
Showmax, flash tv, bein iz ve bein gurme... Teşekkürler.Sadece kanal ismi + m3u8 linki yazın
Tabii kanallarıSadece kanal ismi + m3u8 linki yazın