Valla playlist 1'de yok 2'de de zaten bein, tivibu, eurosport, s sport kanalları var.Yo dur bak şunda var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Valla playlist 1'de yok 2'de de zaten bein, tivibu, eurosport, s sport kanalları var.Yo dur bak şunda var
Şuan ekli güncelleme vermeyi unutum ajajsValla playlist 1'de yok 2'de de zaten bein, tivibu, eurosport, s sport kanalları var.
Anladım hocam olur öyle şeyler sjkfjksjŞuan ekli güncelleme vermeyi unutum ajajs
Şuan oldu mu bak biAnladım hocam olur öyle şeyler sjkfjksj
Olmuş hocam teşekkürlerŞuan oldu mu bak bi
İse yaradıysa ne mutlu bizeOlmuş hocam teşekkürler
Şu an çalışıyor sıkıntı yokŞuan oldu mu bak bi
Hocam benim yazdıklarımı farketmediniz galiba m3u8 link sormuştumİse yaradıysa ne mutlu bize
Ne linki hocamHocam benim yazdıklarımı farketmediniz galiba m3u8 link sormuştum
konunun en başına bak ilk mesajda link var.Hocam benim yazdıklarımı farketmediniz galiba m3u8 link sormuştum
Kablo yayın m3u8Ne linki hocam
Duzlettim yaKablo yayın m3u8
Yok hocam o m3u8'li nasıl yaparım diye soruyor sanırımDuzlettim ya
Hocam düzeltiyorum yavaş yavaş yeni listeler ekliyorumBende hala playlist2 de sadece spor kanalları var.
Hocam kusura bakma ben nereden ulaşabilirim onu bulamadım m3u8 linkini o yüzden sordumDuzlettim ya
Bende hala playlist2 de sadece spor kanalları var.
Neye ulaşacan tam anlamadımHocam kusura bakma ben nereden ulaşabilirim onu bulamadım m3u8 linkini o yüzden sordum
Kablolu yayınları için link paylaştınız o linki bulamadım nasıl seyredebilirimNeye ulaşacan tam anlamadım