Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ban yiycem önemli değil benjm adimla vs kimse kavga etmesin önemli birisi bile değilim keyfinize bakın bunun gibi insanlarından uzak durun iyi günler herkese

Dostum konuları kapattım forumdan ayrilcam birazdan egoist biriymişim öyle diyorlar bir sürü domain sunucu ban yedi sırf liste verebilmek için github hesabı açıyoruz 1 gün geçmeden ban yiyo üstelik emek hırsızları yüzünden diyecek söz yok free hosting ile başkalarının listelerini calanlarinki kullanın nasıl olsa ekmek elden su gölden onlara neyse iyi günler
@sakultah kardeşim , bir süredir senin uğraşıp yaptığın güzel şeylerden istifade ediyorum. Hakkını helal et.
Bana göre senin saatlerce uğraşıp servis ettiğin şeyleri senden habersiz ve izinsiz kullananlara kızmakta haklısın , ama komple ayrılmayı bir daha düşün istersen. Sen kısa sürede insanlarla girdiğin diyaloglar ve m3u sunumların ile kaliteni ispatladın. Hani bir söz vardır "Pire için yorgan yakılmaz"
Seni yine bu forumda görmek ümidiyle..

Bu forumda şunu tecrübe ettim. Gerçek anlamda hizmet veren insanları bir şekilde nefret ettirip verilen hizmetin kesilmesine sebep olanlar var. Bizim millete gerçekten iyilik yapmayacaksın. Parayla alalım bütün platform aboneliklerini bize müstahak 🤣🤣

Bide burda ******* oynatıp çok bi ***** biliyormuş gibi triplere giripte hiç bi *** yapmayan insan müsvetteleri var , sanki dersin milletin tüm derdini sırtlamışda en ufak biri bişey yaptığında ona ahkam kesmeye çalışıp kıskanıyorlar

- Küfürlü alanlar düzenlenmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri