Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis bayramdan önce açılır mı ?
Dostum konuları kapattım forumdan ayrilcam birazdan egoist biriymişim öyle diyorlar bir sürü domain sunucu ban yedi sırf liste verebilmek için github hesabı açıyoruz 1 gün geçmeden ban yiyo üstelik emek hırsızları yüzünden diyecek söz yok free hosting ile başkalarının listelerini calanlarinki kullanın nasıl olsa ekmek elden su gölden onlara neyse iyi günler

Dostum konuları kapattım forumdan ayrilcam birazdan egoist biriymişim öyle diyorlar bir sürü domain sunucu ban yedi sırf liste verebilmek için github hesabı açıyoruz 1 gün geçmeden ban yiyo üstelik emek hırsızları yüzünden diyecek söz yok free hosting ile başkalarının listelerini calanlarinki kullanın nasıl olsa ekmek elden su gölden onlara neyse iyi günler
haklısın mecburmuşsun izlenimi vermeden duramayanlar var iyi bişe yaparsan çöreklenen çok olur önümüz yaz bak keyfine liste verme filan ugraşma istersen sende apkını geliştirirsin devam edersin sunucuya para veriyosun kendin kullan çalanlar da başkalarını bulur çalmak için

haklısın mecburmuşsun izlenimi vermeden duramayanlar var iyi bişe yaparsan çöreklenen çok olur önümüz yaz bak keyfine liste verme filan ugraşma istersen sende apkını geliştirirsin devam edersin sunucuya para veriyosun kendin kullan çalanlar da başkalarını bulur çalmak için
Hocam şunu birakim sadece bir şey demiyorum diyecek söz yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-04-11-35-23-559_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2025-06-04-11-35-23-559_com.opera.browser.jpg
    479.4 KB · Görüntüleme: 115
Çok haklısın gerçekten uğraşların emeklerin hep boşa gidiyor yaptıklarından dolayı teşekkürler kolaylıklar diliyorum

Bir çuval incir içinde illaki bozuk incir çıkar. Bozuk insanların ağzına bakma usta. Ağzınla kuş tutsan yine yaranamazsın, illaki eleştiren çıkar. Ne dediğini bilmeyen kişilere bakıp da yolundan dönme. Biz çoğunluk senin arkandayız. Emek hırsızlarına karşı da en iyi önlemi sen bilirsin. Onlar yüzünden de bizi yarı yolda bırakma.

Hocam şunu birakim sadece bir şey demiyorum diyecek söz yok
hocam bunlar takılıcak konular değil ya yazan bu tarz kişiler hep olur detayını bilmiyorum konuşmanın benim gördüğüm kadarı pek ego yapmadın bişeleri açtın kapandı filan dm den yazana cevap veriyosundur vermediğin de oluyodur muhtemelen yazan da çoktur sonuç itibari ile bişeyi para ile alıyosan para ile de dağıtabilirsin yapmıyadabilirsin ama atıyorum senin para ile aldığın şeyi de biri para ile kendi uygulamsında satıyosa ve ona da para veriyolarsa aslında satın alan daha hatalı hep söylerim sene 2025 hiçbişe olmasa web siteleri var orj bişe dışında birileri para vermeye bu kadar meraklıysa insanlar da onların parasını da alır yeri gelir kaybolur filan yani ortada bir etkilenmeye müsait kitle var bunu pazarlayan kişiler var buna da yapıcak bişe yok en temizi ya apk üzerine geliştir yada boşver yazın tadını çıkar :)

Topluma hizmet eden arkadaşımızin haberi yok sanırım free hosting alıp benim M3u linklerini ekleyip topluma hizmet ettiğini filan sanıyor tebrik ediyorum arkadaşıda
Hadi kardeşim, bak işine. Ben insan gibi gelip sana yazıyorum o kadar ego yapmışsın ki ciddiye alıp cevap vermeye bile tenezzül etmiyorsun. Bundan sonra ben de aynı şekilde seni ciddiye almıyorum. Allah yolunu açık etsin afedersin özeli kalkıpta ortalığa yaymakta hiç adamlık falan değil.
Geliştirdiğim oynatıcıya senin paylaştığın m3u linkini eklemem seni üstün bir şey yapmaz bu arada. Amaç topluma hizmet, senin benim diyorsan senden bir cacık olmaz zaten.
Bu arada yaptığın terbiyesizliğe karşı cevabını aldıktan sonra bazı şeyleri ortalığa saçıp kendine destekçi falan toplaman falan ne bileyim garip. Böyle biriymişsin demek ki :)
Neyse cevap vermeye dahi tenezzül eticem, istediğin kadar yaz...

Hadi kardeşim, bak işine. Ben insan gibi gelip sana yazıyorum o kadar ego yapmışsın ki ciddiye alıp cevap vermeye bile tenezzül etmiyorsun. Bundan sonra ben de aynı şekilde seni ciddiye almıyorum. Allah yolunu açık etsin afedersin özeli kalkıpta ortalığa yaymakta hiç adamlık falan değil.
Geliştirdiğim oynatıcıya senin paylaştığın m3u linkini eklemem seni üstün bir şey yapmaz bu arada. Amaç topluma hizmet, senin benim diyorsan senden bir cacık olmaz zaten.
Bu arada yaptığın terbiyesizliğe karşı cevabını aldıktan sonra bazı şeyleri ortalığa saçıp kendine destekçi falan toplaman falan ne bileyim garip. Böyle biriymişsin demek ki :)
Neyse cevap vermeye dahi tenezzül eticem, istediğin kadar yaz...
EGo diyo hala beni adminler banlasin ciddiyim senin gibi ****** parasız ***** birisini görmedim hizmet diyo bide

Moderatör tarafında düzenlendi:
@sakultah hocam lütfen sendemi böşver ne insanlar kaybettik seni. Ve kaybettimiz insanların degeri var kal *tler havlasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri