sakultah
Paylaşımcı
- Konular
- 22
Hocam biz Türk zor buluyozSelam eline sağlık ve teşekkürler acaba Fransız ve Alman kanalları eklemek mümkünmü olursa çok iyi olur teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam biz Türk zor buluyozSelam eline sağlık ve teşekkürler acaba Fransız ve Alman kanalları eklemek mümkünmü olursa çok iyi olur teşekkürler
Doğru.Hocam biz Türk zor buluyoz
Youtube: VDS nasıl İndex atılır sqlmap atılır izleDoğru.
Bu kablo yayınları olmasa şu an patlak iptv hesapları ile uğraşılıyodu. Yav bu arada şu benim sunucuyu inatla zorlayan lavuk kim yav
İnatla robots sitemap deniyolar botla sql inject atmaya çalışıyor sürekli ama sürekli bide vpn kullanıyor moskova fransa geziniyo elemanYoutube: VDS nasıl İndex atılır sqlmap atılır izle
Xamp de saçma sapan site kursan bile İndex atamaz kimse kolay kolay beyin yok sanırım bunlarda benim loglari gör senİnatla robots sitemap deniyolar botla sql inject atmaya çalışıyor sürekli ama sürekli bide vpn kullanıyor moskova fransa geziniyo eleman
Xamp falanda kullanmıyorum ama yok inatla denemeler bitmiyo bazen logları temizlensin diye kapatıp açıyom. Burada checker linkini verdiğimden beri sürekli denemeler var sql sızma testleri gerçekleştiriliyor yapan eleman lamer başka bişey değil haXamp de saçma sapan site kursan bile İndex atamaz kimse kolay kolay beyin yok sanırım bunlarda benim loglari gör sen
Ddos vuruyor mu sanaXamp falanda kullanmıyorum ama yok inatla denemeler bitmiyo bazen logları temizlensin diye kapatıp açıyom. Burada checker linkini verdiğimden beri sürekli denemeler var sql sızma testleri gerçekleştiriliyor yapan eleman lamer başka bişey değil ha
O da eksik olmuyor maşallahı varDdos vuruyor mu sana
Biri güzel vuruyor tebrik edecem onu ha 400 500 filan atiyoO da eksik olmuyor maşallahı var
Sunucu üstünden basıyordur bant genişliği yüksek olduğundanBiri güzel vuruyor tebrik edecem onu ha 400 500 filan atiyo
Streser su vip basar bu kadar çünkü 30 dk filan 200 görüyor cloudflare dirket önbellek siliuoSunucu üstünden basıyordur bant genişliği yüksek olduğundan
O kadar detaylı bilmiyodur eski programlarla sunucu üstünden 1 den fazla açıp basıyorda olabilirStreser su vip basar bu kadar çünkü 30 dk filan 200 görüyor cloudflare dirket önbellek siliuo
Bı VDS ip verdim 1 gün olmadı ussom yemiş TFF yemiş yetmemiş ihbarweb yemiş vpnle bile girmedim vdseO kadar detaylı bilmiyodur eski programlarla sunucu üstünden 1 den fazla açıp basıyorda olabilir
Ben valla sırf o yüzden paylaşmıyorum kablo yayınlarımı rec yayınlarını falan çünkü iyilekten anlayan kitle olduğu kadar anlamayan kitlede var her şeye burun sokup ya şikayet ediyolar ya saldırıyolar ücretsiz hizmet veriyoruz şikayet ediyolar saldırıyolar parayla iptv satıp kazıklayacaksın böylesini o zaman şikayet falan etmez ha beleş olduğu için böyle yapıyorlar bende o yüzden paylaşmıyorum neyse ki sen paylaşıyosun forumda da kullanıyorlar ama işte sanada saldırı oluyo sürekli bunu da biliyorumBı VDS ip verdim 1 gün olmadı ussom yemiş TFF yemiş yetmemiş ihbarweb yemiş vpnle bile girmedim vdse
Biri ip TV satiyodu sanki burda kimdi oBen valla sırf o yüzden paylaşmıyorum kablo yayınlarımı rec yayınlarını falan çünkü iyilekten anlayan kitle olduğu kadar anlamayan kitlede var her şeye burun sokup ya şikayet ediyolar ya saldırıyolar ücretsiz hizmet veriyoruz şikayet ediyolar saldırıyolar parayla iptv satıp kazıklayacaksın böylesini o zaman şikayet falan etmez ha beleş olduğu için böyle yapıyorlar bende o yüzden paylaşmıyorum neyse ki sen paylaşıyosun forumda da kullanıyorlar ama işte sanada saldırı oluyo sürekli bunu da biliyorum
Bilmiyom ki haberim yok kim satıyosaBiri ip TV satiyodu sanki burda kimdi o
Biri satiyodu vallaha öyle hatırlıyorum bizde mi satsak maç saati donan yayın sadece 2 bin TL maç saati dışında 4 kBilmiyom ki haberim yok kim satıyosa
Biz köylünün dostuyuz kardeşim insanların cebinde ki 3 kuruş parayı da biz almayızBiri satiyodu vallaha öyle hatırlıyorum bizde mi satsak maç saati donan yayın sadece 2 bin TL maç saati dışında 4 k![]()
Biz köylünün dostuyuz kardeşim insanların cebinde ki 3 kuruş parayı da biz almayız![]()