Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hepsi açılmaz maç saati acicam yoksa linkler uçuyorYeni linki girdim ama morların hiç biri açılmıyor diğerlerinde sorun görmedim.
Suan bak kanalları açıyorum en aşağıdaki kanallardan kullan net yayın vercem sorun çıkmazsaMaç saatinde listedeki hangi kanalı kullanmalıyım hocam şuan bende bein sports 1 HD çalışıyor burdan yayımlanır mı
bende şuan açılmadı hocam hala beklemedeyimSuan bak kanalları açıyorum en aşağıdaki kanallardan kullan net yayın vercem sorun çıkmazsa
Windows için önereceğiniz bi player var mıSuan bak kanalları açıyorum en aşağıdaki kanallardan kullan net yayın vercem sorun çıkmazsa
next te ne şekil giriyorsun linki , bende bir türlü açmadı nextListe adres degismiş acıldı sorun yok.adres degişikligini daha az yapman munkun mu reis next te zor oluyor
Hocam ben php falan bilmiyorum. Açtığınız konuyu da bulamadım. Mesela bana sizin linkinizden tokenli bir kablo yayınını M3u8 şeklinde sınırsız izleyebilmek için kodlayabilir misiniz zahmet olmazsa.Hocam ek konu açtım tokenli yayıni kullanmayı sınırsız PHP ile
Elinize sağlıkÇok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
• Daha fazla içerikli M3u listesi
https://raw.githubusercontent.com/Sakubaba00/saku/refs/heads/main/playlist1.m3u
Bu listede sadece ulusal kanallar mevcuttur
https://raw.githubusercontent.com/Sakubaba00/saku/refs/heads/main/playlist2.m3u
Bu listede ulusal + bein Sports kanallar mevcuttur
Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar ekstra olarak listeye kanal eklenmeyecektir link sabittir
Next start ve next start pro ya elle tek tek yazıyorum adres kısmına televizio uygulamasında mouse klavyem yok.kırmızı olan linkleri temizledim calma listesinden eskileri siliyorumnext te ne şekil giriyorsun linki , bende bir türlü açmadı next
2nci liste ulusal kanalların hiçbiri yok