Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu eski, yenileri ilk mesajda
ottplayer de m3u olunca ekleme oldu.diğer linkte olmuyordu teşekkürler eline sağlık.Çok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
• Daha fazla içerikli M3u listesi
https://raw.githubusercontent.com/Sakubaba00/saku/refs/heads/main/playlist1.m3u
Bu listede sadece ulusal kanallar mevcuttur
https://raw.githubusercontent.com/Sakubaba00/saku/refs/heads/main/playlist2.m3u
Bu listede ulusal + bein Sports kanallar mevcuttur
Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar ekstra olarak listeye kanal eklenmeyecektir link sabittir
Link aktif kardesim canlıtv olan yeri canlitv olarak duzeltin ı yerine i yapin link caliyor umarim yardimci olmusumdur.
Linkler tokenli arkadas belirtmis zaten tokenler degisince calismaz yaniSakultah hocam sizin bu listenizdeki kablo linklerini kendi M3u listeme koydum, dün çalışan kablo linklerinin bazıları bugün çalışmaz olmuş. Bazıları dediğim de normal haber, ulusal vb. kanallar. Ama aynı kanallar sizinkinde devam ediyor. Kanalların idlerini epg alsınlar diye değiştirmiştim ondan mı çalışmıyorlar acaba? Sizinkindeki linkleri kendi M3u listemde kullanmak için ne yapmak lazım?
Onu belirttiğini biliyorum da ben bunun bir yolu olup olmadığını merak ediyorum. Bir de tokenin ne olduğunu bilmiyorum. Kanalların hepsinin idleri var. Bu idler epg haricinde bir işe yarıyor mu acaba. Mesela rectv kanallarının da sayılardan oluşan kanal idleri var. Bu sayı idleri neyin nesi?Linkler tokenli arkadas belirtmis zaten tokenler degisince calismaz yani
Teşekürler sebebi erişim hımm lütfen bize gmre ayarlasanız Almanya üzeri alsak ne güzel olurdu bir sürü m3 u listesi ayarladım hepsi gitti mac vardı limon tv oder gittiAçılmıyor dediğiniz Türk kanalları Turksat Kablo'nun normalde ücretli üyelik ile sunduğu TvHerYerde hizmetine ait ve sadece TR ip adreslerinden erişilebilir olarak ayarlanmış muhtemelen, yurt dışından bağlanıyorsanız açılmaması normal.
Yayınlara ve kanallara herhangi bir müdahalede bulunulamayacağından bu konuda elden bir şey gelmiyor.
İnşallah son dönemde bu linklere olan aşırı ilgi dikkatlerini çekip de token sistemini geliştirmezler
Şikayet edenlere de diyecek çok şey var da neyse...
Liste adres degismiş acıldı sorun yok.adres degişikligini daha az yapman munkun mu reis next te zor oluyorHicbiri televizio da calışmıyor listeler cok sık degisıyor veya prg da sıkıntı var
Hocam ek konu açtım tokenli yayıni kullanmayı sınırsız PHP ileOnu belirttiğini biliyorum da ben bunun bir yolu olup olmadığını merak ediyorum. Bir de tokenin ne olduğunu bilmiyorum. Kanalların hepsinin idleri var. Bu idler epg haricinde bir işe yarıyor mu acaba. Mesela rectv kanallarının da sayılardan oluşan kanal idleri var. Bu sayı idleri neyin nesi?
Bu sabit değişmezListe adres degismiş acıldı sorun yok.adres degişikligini daha az yapman munkun mu reis next te zor oluyor
Açık şuankanallar gitti komple
nasıl açık kanal bulunamadı diyorAçık şuan
İlk mesaja bakın hocam o link aktifnasıl açık kanal bulunamadı diyor
değiştiğini görmemişim kusura bakmayın niye sürekli değişiyor ki anlamadım sabit yerinde dursunİlk mesaja bakın hocam o link aktif
Çünkü bi tane terör militanı var sürekli tehdit ediyor beni linklerime ussom TFF şikayet edip banlatiyo bu yüzden değiştim bu github linkini patlamaz sanırım git sistemi kurdum her ,3 saatde 1 linkler güncelleme yapıyodeğiştiğini görmemişim kusura bakmayın niye sürekli değişiyor ki anlamadım sabit yerinde dursun