sakultah
Paylaşımcı
- Konular
- 22
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yok bak dirket herhangi bi kanal olsun anında telif yersin mesela a spor diyelim telif hakkı var atarlarPlaylist1 çalışıyor, iyi ki iki ayrı liste var, b*in li listeler bu tür sıkıntılar ile karşılaşıyor sık sık.
Liste URL güncellendi lütfen ilk mesaja bakıp URL güncellemesi yapınız iyi kullanımlar
Üstat çok sagolun tesekur ediyorum emeğinize saygı duyuyorum.Çok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
• Daha fazla içerikli M3u listesi
https://sakultah.dev.tc/playlist1.m3u
Bu listede sadece ulusal kanallar mevcuttur
https://sakultah.dev.tc/playlist2.m3u
Bu listede ulusal + bein Sports kanallar mevcuttur
Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar ekstra olarak listeye kanal eklenmeyecektir iyi kullanımlar
Açılır hocam vpnsizVPN ile alabiliyorum VPN siz acilmiyor
vpn siz denedım açtı az önce problem yokVPN ile alabiliyorum VPN siz acilmiyor
Valla açılmıyor türk kanallari anlaamdim gitti yurt dışındayım ben ondanmi acebaAçılır hocam vpnsiz
olabilir vpn den türkiye seçip dener misinizValla açılmıyor türk kanallari anlaamdim gitti yurt dışındayım ben ondanmi aceba
VPN ile açıyor Bein kanalları vpn siz açıyor vavoo nun kanallarımi türk kanallari ?olabilir vpn den türkiye seçip dener misiniz
Hocam inan anlamadım dediğini. noktalama işaretleri kullansan?VPN ile açıyor Bein kanalları vpn siz açıyor vavoo nun kanallarımi türk kanallari ?
Muhtemelen iss niz ile ilgiliYani vpn siz Türk kanallari acilmiyor ama Bein kanalları açılıyor.
Cs yüklenecekmi acaba? şu an sizin repoda veya nikstreamde yok galiba eklentiniz.elinize sağlık.Liste URL güncellendi lütfen ilk mesaja bakıp URL güncellemesi yapınız iyi kullanımlar