Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
teşekkürlerKod:http://87.121.104.24:25461/sakultah.m3u
Birden fazla yayın kalitesi ile bir sürü kanal var zamanla kanallar eklenecek iyi kullanımlar![]()
Hocam donma vs var mı ayar yapacam on göreMalûm spor kanalların olduğu güzel bir liste. Hemen hemen listenin tamamı televizoda VPN'siz çalışıyor.
Eline sağlık kardeşim. Umarım listenin ömrü uzun olur.
Elinize saglik tesekkurlerKod:http://87.121.104.24:25461/sakultah.m3u
Birden fazla yayın kalitesi ile bir sürü kanal var zamanla kanallar eklenecek iyi kullanımlar![]()
Yokda şey yapacam vavoo için proxy ayarladım onun listesini atabilirimM3u varmi başka
Ellerine sağlık teşekkür ederiz şu an hiçbir sorunsuz gayet güzel artı görüntü kalitesi dahi süperBiri her kanalı 3 dk izleyip donma kasma olan varsa söylerse benim için çok iyi olur proxy ayarı yapmam lazım çünkü
Hocam donma kasma var mı kimse bakmıyor 5 dk bakarsanız iyi olurEllerine sağlık teşekkür ederiz şu an hiçbir sorunsuz gayet güzel artı görüntü kalitesi dahi süper
reis her hangi bir donma ypamadi simdilikk pars tv ye test olarak ekledim 10 dk izliyom bi sorun cikarmadiYokda şey yapacam vavoo için proxy ayarladım onun listesini atabilirim
Suan bakiyorum sorun olursa soylerimHocam donma kasma var mı kimse bakmıyor 5 dk bakarsanız iyi olur
Biri var ya öyle bir ddos basıyor ki fen şekilde hemde çözemedim sjsjsjsreis her hangi bir donma ypamadi simdilikk pars tv ye test olarak ekledim 10 dk izliyom bi sorun cikarmadi
4k yazan 8 k yazanda gayet basarili reis bi sorun cikratmadi
Cok guzel hem tv box da hemde vebos tv deguzel calisiyor buravoSuan bakiyorum sorun olursa soylerim
Şimdilik Bir sorun görünmüyor gayet güzel (maç olduğu zaman daha net belli olur) emeğinize sağlık uzun ömürlü olması dileği ileBiri her kanalı 3 dk izleyip donma kasma olan varsa söylerse benim için çok iyi olur proxy ayarı yapmam lazım çünkü
Süper lig bitene kadar açıkŞimdilik Bir sorun görünmüyor gayet güzel (maç olduğu zaman daha net belli olur) emeğinize sağlık uzun ömürlü olması dileği ile