SAIC bünyesindeki MAXUS, Türkiye pazarında ikinci modeli eDeliver 5’i piyasaya sundu. (Çok şirin TiCARi)

dehakan7

Müdavim
Konular
415
489 kilometrelik WLTP diyor fena değil ...

1732171944493

Bilgi için :

Aracın inceleme videosu :

Son düzenleme:
Şahsi fikrim ,
wltp de bildiğim kadarıyla yük hesaba katılmıyor , full yük anında o kadar menzil yapabileceğini hiç düşünmüyorum , elektrikli araçlar özellikle ticari anlamda bana çok mantıklı gelmiyor .
Menzil belki ufak bir ilçe için ve hafif eşyalar için belki kabul edilebilir ama yine de biraz daha gelişmesi gerektiğini düşünüyorum .
ayrıca aracın fiyatı bana Türkiye şartlarını göz önünde tutarak çok pahalı geldi.

araç çok güzel gözüküyor donanım olarak güvenlik ön planda ama halihazırdaki hafif ticarilerle (benzin/dizel) kapışması şuanlık bu fiyat politikası ve gidebileceği menzille zor gibi ....

Şahsi fikrim ,
wltp de bildiğim kadarıyla yük hesaba katılmıyor , full yük anında o kadar menzil yapabileceğini hiç düşünmüyorum , elektrikli araçlar özellikle ticari anlamda bana çok mantıklı gelmiyor .
Menzil belki ufak bir ilçe için ve hafif eşyalar için belki kabul edilebilir ama yine de biraz daha gelişmesi gerektiğini düşünüyorum .
ayrıca aracın fiyatı bana Türkiye şartlarını göz önünde tutarak çok pahalı geldi.

araç çok güzel gözüküyor donanım olarak güvenlik ön planda ama halihazırdaki hafif ticarilerle (benzin/dizel) kapışması şuanlık bu fiyat politikası ve gidebileceği menzille zor gibi ....
inceleme videosu ekledim bakın isterseniz.

inceleme videosu ekledim bakın isterseniz.
bilgilendirme için çok teşekkürler arkadaş güzel video hazırlamış , ben ticari olarak elektrikli araç noktasında hala aynı fikre sahibim .

Çiçekçi sucu pizzacı özellikle yazlık bölgelerdeki gün içinde servis atan firmalar belki ağına böyle bir araç ekleyebilirler ama bu veriler yuvarlama veriler ve hala aracın fiyat politikası nasıl olacak belli değil . araç çok güzel , fikir çok güzel ama ne kadar f/p onu görebilmek için kullanımının artması gerekli.

Geri