Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Her yerde haberleri var sahte inat yüzünden çok kişinin canı yanmış , dikkatli olmak lazım...İnat TV" gibi uygulamalar cihaz güvenliğinizi tehlikeye atabilir. Sadece güvenilir platformlardan indirin ve antivirüs kullanın.
Uzun uzun yazmaktansa sözü sevgili @Sinetech 'in videosuna bırakıyorum.
reis bak ne guzel yazmissin sahte apk lara dikkat diye bide modlu apk lar paylasilip duruyo sahte dedikleri apk da zaten modlanmis apk lar degilmiki bence forumda modlu apk lara izin verilmeyip orjinallare destek olunsa o zaman gelistirici ustalarda emeklerinin karsiligini alsalar daha iyi olmazmi o kadar emek sarf edip 0+0 elde var 0 denince tum heves kaciyo sonra diyolarki anka tv niye kapandi veya baska apk lar sizce belli degilmi neden kapandiklari tum apk cikar ban atmiyor diye unuti reklamlari aliyo adamlar binlerce reklam gosteri karsiligi aylik 10/15 dolari gecmez anka tv bile binlerce kullaniciya ragmen 4 ayda 40 dolar ancak para verdi gerisini siz hesap edinİnat TV" gibi uygulamalar cihaz güvenliğinizi tehlikeye atabilir. Sadece güvenilir platformlardan indirin ve antivirüs kullanın.
Uzun uzun yazmaktansa sözü sevgili @Sinetech 'in videosuna bırakıyorum.
reis bak ne guzel yazmissin sahte apk lara dikkat diye bide modlu apk lar paylasilip duruyo sahte dedikleri apk da zaten modlanmis apk lar degilmiki bence forumda modlu apk lara izin verilmeyip orjinallare destek olunsa o zaman gelistirici ustalarda emeklerinin karsiligini alsalar daha iyi olmazmi o kadar emek sarf edip 0+0 elde var 0 denince tum heves kaciyo sonra diyolarki anka tv niye kapandi veya baska apk lar sizce belli degilmi neden kapandiklari tum apk cikar ban atmiyor diye unuti reklamlari aliyo adamlar binlerce reklam gosteri karsiligi aylik 10/15 dolari gecmez anka tv bile binlerce kullaniciya ragmen 4 ayda 40 dolar ancak para verdi gerisini siz hesap edin
benim fikrim de şu yönde bu konuda ortada bir pazar var o pazardan herkes bişe alıyor mesela burda yasaklanan uygulama içerisinde rec ve inat barındırıyor bu nasıl bir mantık ? adamların apksını kendi içine yüklemişsin çogu apklar m3u dosyasını kopyalıyor birbirlerinin kimse aslında yönetmez değil ortadaki havuz dan alıyor insanlar cihazlarıa reklam engelleyıcı veya vpn kuruyor (ıkısını de kullanmıyorum) modlu kullanma insanların kendi tercihi zaten herkes bu şekilde kullanmıyor çıkan bir reklam düzgün bir reklamsa şahsen beni 30 sanıye ızlemek yormaz ki inatı da öyle kullanıyorumreis bak ne guzel yazmissin sahte apk lara dikkat diye bide modlu apk lar paylasilip duruyo sahte dedikleri apk da zaten modlanmis apk lar degilmiki bence forumda modlu apk lara izin verilmeyip orjinallare destek olunsa o zaman gelistirici ustalarda emeklerinin karsiligini alsalar daha iyi olmazmi o kadar emek sarf edip 0+0 elde var 0 denince tum heves kaciyo sonra diyolarki anka tv niye kapandi veya baska apk lar sizce belli degilmi neden kapandiklari tum apk cikar ban atmiyor diye unuti reklamlari aliyo adamlar binlerce reklam gosteri karsiligi aylik 10/15 dolari gecmez anka tv bile binlerce kullaniciya ragmen 4 ayda 40 dolar ancak para verdi gerisini siz hesap edin
mod her zaman vardı ve her zaman olacak abi artık bu işler arz talep meselesine dönüştü. Herkesin şu an çok istediği uğruna benimle tartışmaya girenlerin kullanmak istediği uygulamayı yine modladım dağıtmıyorum yine yaranılmıyorbenim fikrim de şu yönde bu konuda ortada bir pazar var o pazardan herkes bişe alıyor mesela burda yasaklanan uygulama içerisinde rec ve inat barındırıyor bu nasıl bir mantık ? adamların apksını kendi içine yüklemişsin çogu apklar m3u dosyasını kopyalıyor birbirlerinin kimse aslında yönetmez değil ortadaki havuz dan alıyor insanlar cihazlarıa reklam engelleyıcı veya vpn kuruyor (ıkısını de kullanmıyorum) modlu kullanma insanların kendi tercihi zaten herkes bu şekilde kullanmıyor çıkan bir reklam düzgün bir reklamsa şahsen beni 30 sanıye ızlemek yormaz ki inatı da öyle kullanıyorum
özetlersek en iyi denen de bir yerden alıyor o bir yerden alınan da modlanıyor filan falan her uygulama her yerde her şekilde paylaşılıyor geçen de dedim telegrama her alınan kimlik ile girmiyor buraya alınan daşu devirde 1 apk gelir 1 apk gider kim ne üretirse kullanırız deneriz eksik görürsek burda ise yapan arkadaş fikrimizi söyleriz
Buradan indirdiğim apk virüslü müdür yorumlarınızı bekliyorum.forumun amacı bilgi paylaşımı ve yardım amaçlı paylaşımlar yapmak değil mi ? ben mi yanlış biliyorum neden inatla herkesin ağzı, derdi modlu uygulama anlamış değilim. kullanmak isteyen indirir kullanır istemeyen kullanmaz. Virüs totalde taratıp her uyarıyı virüs sanmaktan vazgeçin her modlu uygulama virüslü değildir. bu demek değil ki herkes iyi niyetli kimse virüs koymuyor elbet kötü niyetli insanlarda var ama herkesi bunlarla karıştırmamak gerekiyor.
Sadece bu bilgi ile kimse bir yorumda bulunamaz sanıyorum.Buradan indirdiğim apk virüslü müdür yorumlarınızı bekliyorum.
telefona bişe yüklüyosan zaten o virüsü birindne yersin ya açarken ya yuklerken ya yukleyince ya bir box hep söylerim ya bir box alırsın atla deve değil fiyatı taksitle bile alırısn yada 1 tane telefondan izliyceksen al dibin dibi android telefon bu iş için onu kullan 30 40 bin telefona verip inat kuran var yada alma web sitesinden aç izle bunların dışında telefona virüs giriyosa bişe oluyosa da hata biraz da sende oluyorSadece bu bilgi ile kimse bir yorumda bulunamaz sanıyorum.
İndirdiğiniz dosyayı virüs total sitesinde taratın. Sonuçları kendiniz değerlendiremeyecek olursanız burada paylaşırsanız yorumlayan çıkacaktır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İşlem yapmıyor site. Sanki görünmez bir apk yapmışlar.Sadece bu bilgi ile kimse bir yorumda bulunamaz sanıyorum.
İndirdiğiniz dosyayı virüs total sitesinde taratın. Sonuçları kendiniz değerlendiremeyecek olursanız burada paylaşırsanız yorumlayan çıkacaktır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.